Odskochna daska..Schmerz komerc

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Dali ste ikad koristili osobu da bi doshli do sasvim druge osobe .

Npr. Pleshete sa osobom dok ochima barite sasvim drugu , dakle vi ustvari nepleshete sa osobom A vetj pleshete za osobu B .

Da li ste kad bili odskochna daska i kako ste se osetjali ....ili ste chak koristili osobu da bi doshli do druge osobe ......

vrlo prljava taktika, realizuju je samo prevejani
sa vrlo skromnim rezultatima siguran sam

lajt varijanta, svojstvena samo devojkama:
vucaranje prosecne devojke sa krs drugaricom kako bi pored nje izgledala kao avion i uvecala svoje sanse za start
ali jasna je njena namera da to iskoristi, dakle nije slucajnost taj njihov odnos
mizerno

@tema, konkretno
nikada nisam bio odskocna daska, barem se nisam tako osecao
jesam bio kratkotrajna zamena, razvigor i veseljko ali sam tu igru raskrinkao i smrvio zgadiju psihicki

Dali ste ikad koristili osobu da bi doshli do sasvim druge osobe .

Npr. Pleshete sa osobom dok ochima barite sasvim drugu , dakle vi ustvari nepleshete sa osobom A vetj pleshete za osobu B .

Da li ste kad bili odskochna daska i kako ste se osetjali ....ili ste chak koristili osobu da bi doshli do druge osobe ......

Jesam na plesu u trećem osnovne stalno plesao sa Biljom pošto je ona sedela pored Jelene...ali par godina kasnije kad su ispupele ispade da je Biljana 2x bolja riba od Jelene i od tada rekoh nema više preko 'leba pogače :rtfm:
I držim se toga... :aha2:

Jako glupa taktika inače,pa ja prvi ne bih takao devojku(ma i "simpatiju" ako znam da se ovaj loži na nju) od druga ili brata.

vrlo prljava taktika, realizuju je samo prevejani
sa vrlo skromnim rezultatima siguran sam

lajt varijanta, svojstvena samo devojkama:
vucaranje prosecne devojke sa krs drugaricom kako bi pored nje izgledala kao avion i uvecala svoje sanse za start
ali jasna je njena namera da to iskoristi, dakle nije slucajnost taj njihov odnos

mizerno

@tema, konkretno
nikada nisam bio odskocna daska, barem se nisam tako osecao
jesam bio kratkotrajna zamena, razvigor i veseljko ali sam tu igru raskrinkao i smrvio zgadiju psihicki

ne možeš to baš tako gledat, u društvu dvoje ljudi uvek je neko lepši ali to zavisi od onoga ko tu lepotu ocenjuje

Jeste uvek neko lepsi ali...
ima devojaka koje za drugaricu biraju bas onu koja im ne moze biti konkurencija
poznajem nekoliko slucajeva

to se tacno vidi, po ponasanju ove lepse...

pa primetio sam, ali recimo kod takvih slučajeva se to vidi baš kako si rekla po ponašanju i onda će pravi muškarac uvek prići ovoj drugoj i pitati za ples (recimo) čisto da umišljenu princezu spusti na zemlju :)

pa primetio sam, ali recimo kod takvih slučajeva se to vidi baš kako si rekla po ponašanju i onda će pravi muškarac uvek prići ovoj drugoj i pitati za ples (recimo) čisto da umišljenu princezu spusti na zemlju :)

malo je tih pravih danas, veruj mi:roll: ..mada ovde ne bih "pravih" pre sazaljivih, saosecajnih..mada i to je bzvze

zato mnoge, manje lepe, to nikad ne docekaju..

- - - - - - - - - -

Znaci svidja ti se obu koju izaberes za ples ili?:think:

pa on to radi da bi spustio na zemlju ovu lepoticu:lol:

ali njoj nista ne znaci jedno spustanje kad ima 100 dizanja:lol:

malo je tih pravih danas, veruj mi:roll:

zato mnoge, manje lepe, to nikad ne docekaju..

- - - - - - - - - -

pa on to radi da bi spustio na zemlju ovu lepoticu:lol:

ali njoj nista ne znaci jedno spustanje kad ima 100 dizanja:lol:

:)opet neke igrice ...

- - - - - - - - - -

ne mora da mi se sviđa devojka, dovoljno je da mi se pleše

Imala sam komentar na ovo ali obrisah ga :lol:

ne možeš to baš tako gledat, u društvu dvoje ljudi uvek je neko lepši ali to zavisi od onoga ko tu lepotu ocenjuje

jasno sam rekao da se vidi priroda njihovog odnosa
pa i sam si to boldovao, drugi red

Jeste uvek neko lepsi ali...
ima devojaka koje za drugaricu biraju bas onu koja im ne moze biti konkurencija
poznajem nekoliko slucajeva

to se tacno vidi, po ponasanju ove lepse...

... i ovde nalazim afirmaciju za izreceno, iako mi potvrda istinitosti moje tvrdnje nije ni trebala

obrati paznju na postavku teme

ti dakle koristis osobu A, da bi natrljao nos osobi B
sustina je da je osoba A instrument, a tvoje namere su u drugom planu, totalno irelevantne

ali svestan sam ja da ti nisi tip koji se sluzi takvim metodama i da si to tek onako rekao
previse si ti dobar, neiskvaren lik za takva povrsna, pogana razmisljanja

Back