Arianna Buduća legenda Banovan Poruka 46.570 30.07.2013. u 21:11 - Odskakanje od sredine #76 ~sale: ти свакако одскачеш од средине ихахај Kliknite za proširenje... tesko od tebe odskakati - - - - - - - - - - aj nemoj se vise pokopavati pliz
~sale: ти свакако одскачеш од средине ихахај Kliknite za proširenje... tesko od tebe odskakati - - - - - - - - - - aj nemoj se vise pokopavati pliz
Сале dekapitare VIP Banovan Poruka 77.003 30.07.2013. u 21:14 - Odskakanje od sredine #77 xella: Mićo, si čuo za ironiju? Ne, a? P. S. Kada bi se ja primala na sve što novi klonovi pišu ne bi bila ovako spešl Kliknite za proširenje... нисам мића, него сале, не, не знам шта је иронија па да ја сам салетов клон ево питај било ког модератора на друштвеним пдф - - - - - - - - - - Arianna: tesko od tebe odskakati - - - - - - - - - - aj nemoj se vise pokopavati pliz Kliknite za proširenje... ти сад као мене нешто изазиваш пардон провоцираш да добијем црвени по сваку цену е ко те не зна
xella: Mićo, si čuo za ironiju? Ne, a? P. S. Kada bi se ja primala na sve što novi klonovi pišu ne bi bila ovako spešl Kliknite za proširenje... нисам мића, него сале, не, не знам шта је иронија па да ја сам салетов клон ево питај било ког модератора на друштвеним пдф - - - - - - - - - - Arianna: tesko od tebe odskakati - - - - - - - - - - aj nemoj se vise pokopavati pliz Kliknite za proširenje... ти сад као мене нешто изазиваш пардон провоцираш да добијем црвени по сваку цену е ко те не зна
Arianna Buduća legenda Banovan Poruka 46.570 30.07.2013. u 21:15 - Odskakanje od sredine #78 vec si ga zaradio
Сале dekapitare VIP Banovan Poruka 77.003 30.07.2013. u 21:17 - Odskakanje od sredine #79 Arianna: vec si ga zaradio Kliknite za proširenje... јеси ли задовољна оћеш још да те задовољавам?
ranjeni Zoro Elita Poruka 21.566 01.08.2013. u 10:07 - Odskakanje od sredine #80 a zašto se društvo zove "sredina"? možda sam ja u sredini a oni svi okolo mene..?
Isus33 Domaćin Poruka 3.457 02.08.2013. u 19:41 - Odskakanje od sredine #81 ranjeni Zoro: a zašto se društvo zove "sredina"? možda sam ja u sredini a oni svi okolo mene..? Kliknite za proširenje... Mislim da bi bilo bezveze da se drustvo zove "vrh" ili "dno". Ipak je "sredina" nekako najbolje rjesenje.
ranjeni Zoro: a zašto se društvo zove "sredina"? možda sam ja u sredini a oni svi okolo mene..? Kliknite za proširenje... Mislim da bi bilo bezveze da se drustvo zove "vrh" ili "dno". Ipak je "sredina" nekako najbolje rjesenje.