Drago mi je da opravdavam tvoja očekivanja.

Znači student...

sad mi je jasnija tvoja (utopijska) želja da svet učiniš boljim. Ali mi nije jasno zašto smatraš da o jednom nasilju treba ćutati a o drugom govoriti. I otkud ti ideja da nema povezanosti? A o sprovođenju zakona... da li je zakon o sprečavanju nasilja na fudbalskim utakmicama sprečio navijače da divljaju? Sem onog čuvenog Uroša, ko još ode u zatvor? Isto će biti i sa ovim...psi laju a karavani prolaze.
Taman posla da smatram da u medijima ne treba govoriti. Ali smatram da je hiljadu puta bilo korisnije da vesti o Mili i vešanju pasa ostanu samo vesti. Znam kakvu je pozitivnu klimu izazvalo objavljivanje. Dok se nije umešao Veran Matić i B92, gradonačelnik, predsednik... Šta misliš, kakvo je osećanje sve to izazvalo kod ratnih veterana koje su baš u to vreme rasterivali sa blokade batinama? Njima država osporava dnevnice, i još ih bije, a oni su krvarili za tu istu državu. A izdvaja ogromne sume za neke džukce. Ili kod ljudi koji su doživeli neki vid napada lutalica? I plus što bar 50% ljudi ove zemlje smatra da ono što brani B92 po difoltu mora da bude protiv interesa Srbije. O takvoj akciji i reakciji pričam. A biće mi drago da nisam u pravu.