Odsekao psu glavu na panju!

pa znas kako ako ga je staford napao kad je bio klinac i ako je ovo tacno jer fejsu ne verujem nista posto ima pun q laznih profila koje svakake sluzbe koriste za marifetluke...onda i mogu da razumem
kad vidimo staforda ili bul mastifa uvek predjem na drugu stranu ulice jer to nisu kerovi vec masine za ubijanje koje imaju grc vilice od 200 kp kad te stegnu
videli ste na sta lici ono dete iz parka pre neki dan sta mu jedan taki napravio
u liverpulskom parku je pre neki dan isti takav iskido jednu pudlicu na oci majke i njene bebe i krenuo na bebu nicim izazvan i zena mu stavile ruke u celjust i time spasla bebu al' ostal bez saka koje su danas ko froncle
riba ciji je pas bio samo je rekla ma on je ok miran... to su dileje sto ne uspavaju te pse koji su zakonom zabranjeni

Voleo bih da dođeš kod mene da uspavaš mog staforda, morončino zatucana puna predrasuda :)
Što se teme tiče, dok god ne postoji zakon koji će ovakve ovakve osobe rigorozno kažnjavati (ne samo novčanim, već i jakim zatvorskim kaznama), ovakve stvari će se dešavati.

Voleo bih da dođeš kod mene da uspavaš mog staforda, morončino zatucana puna predrasuda :)
Što se teme tiče, dok god ne postoji zakon koji će ovakve ovakve osobe rigorozno kažnjavati (ne samo novčanim, već i jakim zatvorskim kaznama), ovakve stvari će se dešavati.

evo ga jos jedan :lol:
pa bas zbog takih ko sto si ti i tebi slicni koji te ubice pustaju bez korpe i povoca se desavaju stvari o kojim citamo po novinama :roll:

i uvejk je opravdanje ma on je uvek miran...bio izazvan. ko sto je bio izazvan onom bebom u parku. a ima zakon jasan, ja bi stavio kaznenu odredbu od 500 € kad ga neko pusta slobodno i bez brnjice pa bi se valjda unormalili.

Ako se ovakve vesti ne prenose biće više ovakvih slučajeva, treba javnost da zna šta se dešava kako bi nekako nađeno rešenje za ovo.Ubijanje pasa svakako nije način, ali brnjice da budu obavezne jeste, novčane kazne ko ne stavi to svom psu isto jeste način da se spreče napadi na ljude, ali i smanji u javnosti mržnja prema opasnijim vrstama pasa.Svakako one najopasnije bi možda i trebalo zabraniti..Ili ne bi? :think:

Ma 'ajte ljudi molim vas... Pa seljaci rade ovakve stvari od kad je sveta i veka. Ja ne znam kad ste vi poslednji put bili u prosecnom srpskom selu pa da vidite te stvari i da cujete te price, za nas je to horor a za tu zatucanu i musavu decurliju - svakodnevica.

Prackom i kamenom se bacaju na sve sto leti.

Sa 7 godina, kad vec moraju da se muce sto idu u skolu, kupe im vazdusnu pusku, da budu precizniji, a i da izbiju jedan drugom oko s vremena na vreme.

Kerovi se na selu rokaju cime ko stigne i kako stigne - mocugom, vecim kamenom, sekircetom. Kasnije (sa 12 godina) se tu i tamo potrosi i po neka patrona iz dvocevke, cisto "da se dete uvezba pred lovnu sezonu".

Kucovi nekako najgore prolaze na selu - oni nayebavaju za sve lose sto se desi, valjda zato sto u glavama seljoMbera nemaju nikakvu konkretnu vrednost - "nit' ga muzesh, nit ga strizesh"...

Veselih 60-tih, 70-tih kao shatro bilo bolje? Jedino sto tad seljovi (a ni graDZani) nisu imali te Fejsbuke, Tvitere i Jutjubove da pokazuju taj debilitet na netu - sve ostalo je potpuno isto vec stotinama godina.

Da, da, pas je bio toliko opasan da ga je petnaestogodišnjak bez po muke bacio u reku ... pa mu onda odsekao glavu a da ga pas nije ni ogrebao?
Opasan pas, nema šta.

Užas.
I ti veruješ novinarima koji lažu već više puta kada plasiraju ovakve vesti a neverovatno ti je da je istina ono što dečko kaže...da je sliku sa neta okačio da bi ispao važan u društvu. Pvo je objavljena vest da je to njegov pas, sada vidim da on i nije imao psa nego se hvalio kako je nečijeg psa bacio u reku... ajd da vidim nekog klinca kako će moju vučicu da baci u reku a kamo li ovakvu aždaju...i još da ga stavi na panj i odseče mu glavu. :roll:

Ма дај прочитајте текст, дечко нашао слику на нету, па окачио на свој профил да би испао фаца.. Јака ствар.
Šta je tu "olakšavajuće"
Da li ti se takav "dečko" čini normalan?
Samo psihopati može da padne na pamet da "da bi ispao faca" umesto svoje, postavi sliku odsečene pseće glave

Ma 'ajte ljudi molim vas... Pa seljaci rade ovakve stvari od kad je sveta i veka. Ja ne znam kad ste vi poslednji put bili u prosecnom srpskom selu pa da vidite te stvari i da cujete te price, za nas je to horor a za tu zatucanu i musavu decurliju - svakodnevica.

Prackom i kamenom se bacaju na sve sto leti.

Sa 7 godina, kad vec moraju da se muce sto idu u skolu, kupe im vazdusnu pusku, da budu precizniji, a i da izbiju jedan drugom oko s vremena na vreme.

Kerovi se na selu rokaju cime ko stigne i kako stigne - mocugom, vecim kamenom, sekircetom. Kasnije (sa 12 godina) se tu i tamo potrosi i po neka patrona iz dvocevke, cisto "da se dete uvezba pred lovnu sezonu".

Kucovi nekako najgore prolaze na selu - oni nayebavaju za sve lose sto se desi, valjda zato sto u glavama seljoMbera nemaju nikakvu konkretnu vrednost - "nit' ga muzesh, nit ga strizesh"...

Veselih 60-tih, 70-tih kao shatro bilo bolje? Jedino sto tad seljovi (a ni graDZani) nisu imali te Fejsbuke, Tvitere i Jutjubove da pokazuju taj debilitet na netu - sve ostalo je potpuno isto vec stotinama godina.

Potpisujem svaku rec, s tim sto danas,posle 30-40 godina, na i u tim selima dece vise i nema,ja ne znam
da li danas ziv covek i zna vise sta je pracka( a time su se gadjale ptice), medjutim, to je svuda tako, od uvek
i bilo, nazalost i dan danas, i en samo u selima, psi se drze na kratkim lancima iza kuce, pa covek prosto ne zna
da li je strasniji ubiti tog psa ili ga tako muciti 10 godina.

Medjutim,ovde ima ljudi koji brane tog odraslog decka,kazu , ma aj, nije to nista, dete se igralo, to je i tako
u Srbiji svakodnevnica , glavu zivotinje na panj pa vozi Mishko.

Šta je tu "olakšavajuće"
Da li ti se takav "dečko" čini normalan?
Samo psihopati može da padne na pamet da "da bi ispao faca" umesto svoje, postavi sliku odsečene pseće glave

Pa olaksavajuca je okolnost da se decak malo zekio,nasao sliku na netu, pa zezao fejsbuk komjuniti.

Inace je decak primeran u ucenju i vladanju, samo ga tu i tamo uFate bubice da se bavi odsecenim glavama
i postavlja takve slike. Ne brini,danas je pas,sutra ce biti neka nekrofilija,a prekosutra,ko zna cija ce glava
biti izlozena kao trofej na fejsbuku ovog nevinog deteta. Dete se zaigralo.

I ti veruješ novinarima koji lažu već više puta kada plasiraju ovakve vesti a neverovatno ti je da je istina ono što dečko kaže...da je sliku sa neta okačio da bi ispao važan u društvu. Pvo je objavljena vest da je to njegov pas, sada vidim da on i nije imao psa nego se hvalio kako je nečijeg psa bacio u reku... ajd da vidim nekog klinca kako će moju vučicu da baci u reku a kamo li ovakvu aždaju...i još da ga stavi na panj i odseče mu glavu. :roll:

Ne, ja ne verujem da je okačio sliku koju je našao na netu, a ne verujem ni da je to dečak sam uradio.

Back