euridika
Ističe se
- Poruka
- 2.608
Da li ste održavale trudnoću? Kako ste se nosile sa tim, šta vam je pomagalo, a šta odmagalo? Kako ste se organizovale i u kojoj nedelji su vaši bebci stigli? Malo podrške za mame koje strepe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vredi, nespavanje uzima danak..sad ima 6 nedelja i 6 kilograma, euridika..
..od moje dece cerka je jedina bila na svakoj sredini svake skale, visinom i tezinom, na prvom rodjendanu imala je 10,5kg..
..dechaci su sa 6 meseci imali 10,8kg, drugi 10,5, treci 9,5kg..
..svi rodjeni sa prosechnih 3500 - 3600, osim drugog dechaka, koji je imao 4150..
..sa njim sam mirovala od 9-15. nedelje, ne striktno lezala ali mirovala uz progesteron, zbog hematoma u zidu materice koji je u 9-oj nedelji bio veci od celog gestacionog meshka,
ali srecom nije pukao niti krvario, vec se spontano resorbovao..
Jesi li probala sa masažom? Meni je baš pomagalo, i u trudnoći i tokom oporavka.....mama nikako da dodje sebi....ledja su mi urnisana...malisa je ogroman i nadam se da ce usporiti malo sa napredkom jer nikako da mi prodju bolovi od carskog a njega treba nosati da grcevi prodju...
Jesi li probala sa masažom? Meni je baš pomagalo, i u trudnoći i tokom oporavka.....