Odrzavanje preplanulog tena

a ako si stavila na kozmetiku zbog krema za samopotamljivanje onda eto mozes i time, samo kolko sam cula mora da se pazi sa mazanjem da ne ispadnes sarena, imali smo jednu takvu u srednjoj malo je eksperimentisala pa je dosal ko sugava :lol:
sigurnije ono prskanje, barem je ravnomerno kolko se meni cini

Ne pitam za kreme za samopotamnjivanje, vec na savete tipa - ne koristiti lufu, mrezicu za kupanje, jer "jede" boju, kao ni snazan mlaz vode prilikom tusiranja. Ne da je odrzim vecno, samo da znam sta da izbegavam kako mi ne bi brzo spala. Neke devojke su i bez solarijuma uspele da im se ne oljusti brzo, koristeci ulje za bebe posle kupanja i brisale su se tapkanjem peskirom, a ne trljanjem, na tako te savete sam mislila :)

Ne pitam za kreme za samopotamnjivanje, vec na savete tipa - ne koristiti lufu, mrezicu za kupanje, jer "jede" boju, kao ni snazan mlaz vode prilikom tusiranja. Ne da je odrzim vecno, samo da znam sta da izbegavam kako mi ne bi brzo spala. Neke devojke su i bez solarijuma uspele da im se ne oljusti brzo, koristeci ulje za bebe posle kupanja i brisale su se tapkanjem peskirom, a ne trljanjem, na tako te savete sam mislila :)

ma to je glupost....redovan piling jednom nedeljno zadrzava zdravu boju i dobru perifernu cirkulaciju kao i redovno mazanje kremama koje hidratizuju kozu najbolji je put za lep ten.....tim tapkanjem peskirom i preopterecivanmjem koze uljima (iako ti mozda i ne prija) samo ces imati deblji sloj mrtve koze na sebi a to nikako nije lepo.....

Leto je gotovo, nema vise suncanja, a sa kremama za samopotamnjivanje i onom varijantom air-brush-a nemam lepa iskustva (neravnomero se skida sa koze, ostavlja fleke po garderobi), odlucila sam se za kontinuirane posete solarijumu.
Sad sam iskoristila super ponudu, popust od 75% na 60 minuta solarijuma, koje mogu iskoristiti kako meni odgovara... ako ste iz Beograda, evo preporuka i vama!
http://www.autentik.rs/index.php?pID=13

ma to je glupost....redovan piling jednom nedeljno zadrzava zdravu boju i dobru perifernu cirkulaciju kao i redovno mazanje kremama koje hidratizuju kozu najbolji je put za lep ten.....tim tapkanjem peskirom i preopterecivanmjem koze uljima (iako ti mozda i ne prija) samo ces imati deblji sloj mrtve koze na sebi a to nikako nije lepo.....

bas to htedoh da kazem, al kasnim zestoko :lol:

verovatno im je boja ostala iz drugog razloga, takva im je koza, nismo svi isti....

Solarijum jednom nedeljno i mleko za telo koje umereno tamni kozu iz dana u dan.Ali ne moze vise da se kupi nigde ne znam zasto.Pa ja radim varijantu mesam mleko obicno za telo sa kremom za tamnjenje i nema fleka.Po malo svaki treci dan.I obavezno stavim tanke rukavice.

Back