Održavanje lične higijene

gost 358859

Poznat
Poruka
7.403
Znamo da se tuširate bar jednom dnevno i znamo da perete zube minimum dva puta.
Ali mitiseri, objasnite mi ljudi... nemoguće da ih na forumu nema, kada ih svuda ima. Na ulici, na fakultetu, u apoteci...
Zašto se ne rešavate mitisera?
Kako neko ko glanca zube, pazuh i dupe može da hoda sa blatom u porama na licu?
Eto nejasno mi.

Ali mitiseri, objasnite mi ljudi... nemoguće da ih na forumu nema, kada ih svuda ima. Na ulici, na fakultetu, u apoteci...
Eto nejasno mi.

Slazem se...

ali ne budi tkao brza da osudis. Znam osobu koja se muci sa aknama na licu, i vec godinu dana ide po svim lekarima,
i sve zive metode, kreme,rezime ishrane, lekove je isprobala - i niko ne zna do cega to dodje.

Btw. osoba je vrlo uredna, i pocela je da izbegava da izlazi medju ljude, jer je ljudi gledaju kao da je pala s Marsa :roll:

Slazem se...

ali ne budi tkao brza da osudis. Znam osobu koja se muci sa aknama na licu, i vec godinu dana ide po svim lekarima,
i sve zive metode, kreme,rezime ishrane, lekove je isprobala - i niko ne zna do cega to dodje.

Btw. osoba je vrlo uredna, i pocela je da izbegava da izlazi medju ljude, jer je ljudi gledaju kao da je pala s Marsa :roll:

Mitiseri i akne nisu ista stvar, al' ni malo.

Eto nejasno mi.

Znam jednu osobu koja je imala milion bubuljica na licu. Ja da sam žensko bilo bi mi sve to odvratno. A danas nema nijednu i čak su lep par taj momak i ta devojka.

A stvarno mi je to delovalo odvratno i nisam mogao da smislim momka sa tako odvratim licem (punim bubuljica "Pa bolje čoveče pusti bradu-da ti se nevidi" mislio sam možda tada)

Eto nejasno mi.

kako moze da hoda s porama? koliko znam za pore nije nadjeno resenje,masne koze imaju tu sklonost,i mozes da negujes koliko hoces one su uvek tu,mogu se pripvremeno skupiti (ne i zatvoriti)

Зубало се пере увече тек да храна ноћу не труне међу зубиЧима, умива ујутро и увече, а ни с купањима се не сме претеривати, у води се жабе легу, а није ни чо'ек риба па да живи у истој.
Ебга тако вам је то.

Eto nejasno mi.
to uglavnom muskarci koliko sam primetila, zene vise brinu o licu, mada meni je najgore kad vidim neku tetkicu sa pola kila sminke a ispod ybn krateri i cirevi izbijaju :bljak: umesto da da toj kozi malo da dise i procisti se, zalije se kojekakvom kozmetikom i jos pogorsa stvar.

Eto nejasno mi.

ne kupam se svaki dan i ne perem zube dvaput dnevno
mitisere neam
poceti me na jednog kolegu kad sam počinjo da radim on kao radi a ja odozgo gledam
i spustim pogled na njegov vrat kad ono jedno 50 komada onako počeli spontano da izlaze
život mi se zgadio toliko da evo i danas posle 17, 18 god to pamtim ko juče da je bilo

Imaju flasteri za nos, bradu i obraze. nalepe se, sacekas par minuta, odlepis i na njima ostane sve sto je ispunjavalo pore. Nivea ima najkvalitetnije ali su prilicno skupi. Balea nudi dosta jeftinija ali to nije to, barem iz mog iskustva.

Ovo trazim.
Gde to ima da se kupi?
Jel stvarno radi posao?

Ja imam mitisere I mrzim kozmeticarke. Ne volim da mi iko capka po licu.
Pre bih umrla sa mitiserima nego prolazila agoniju cedjenja istih kod kozm.svaki mesec. Fuj

Back