odricanje

Ne znam, to mi je jako lose i odvratno, vrhunac patetike.:lol:
Prosipanje licnog prljavog vesa pred javnoscu.
Meni to ima smisla samo da se pred zakonom i institucijama ogradis o nekog kao to u Sluzbenom glasniku sto sam mislio da kao moze, a sto gresim, a ovo pred komsijama :lol: i ostalim selom mi je bas tragikomicno.:lol:

- - - - - - - - - -

I ne bih tu nikada pisao detalje :lol:, vec samo da ta osoba prestaje da bude u pravnom srodstvu sa tom osobom.

pa to je to...pitamo se u kojem slučaju bi tako nešto mogli da uradimo...da li neki sramni čin, možda krivično delo da izvrši naš najbliži, nešto gnusno, da bi mi dali izjavu da je taj za nas prestao da postoji.

pa to je to...pitamo se u kojem slučaju bi tako nešto mogli da uradimo...da li neki sramni čin, možda krivično delo da izvrši naš najbliži, nešto gnusno, da bi mi dali izjavu da je taj za nas prestao da postoji.
Protiv sam bilo kakvog javnog prosipanja prljavog vesa.
Ako to nema nikakvu pravnu snagu onda tu ne vidim smisla

Odricanje rodbine, svojih najmilijih, žene, dece, jel' vama to patetično?
Pod kojim uslovima biste se odrekli nekog vama bliskog.
Šta bi taj neko morao da vam uradi, da biste ga se vi odrekli.

Šta mislite uopšte o ovome?
nevidjeno rasterecenje i olaksanje krivo mi sto neke nisam ranije i sto im nisam uzo kes neki da se isplati bolje

Sa rodbinom se miri sto pre... ako se dese neke svadje.

Mada, zivotno iskustvo je pokazalo da i sa rodbinom treba proceniti kakvi su ljudi... pa s nekima prisniji odnos, s nekima fino, al na distanci.

Luzerka koje je dobila otkaz ,danas me zvala jauche na sav glas da tje se ubiti ,kaze da se ne sali i da ce skociti sa terase.Ne deluje mi da se folira pa se brinem da li je ta njena terasa na nekom visem ili nizem spratu.

Nekada su se pojavljivali oglasi "odričem se ... i dugove ne priznajem."
Možda su takvi oglasi pre WW2 imali pravno dejstvo. Posle rata više nisu. Mnogi su ih davali ne znajući da ne znače ništa.
Sada se, koliko znam, takvi oglasi ne daju.

Ako mi neko nije po volji jednostavno smanjim ili prekinem komunikaciju. To je jedino što ima smisla.
Čak ne treba mnogo ni pričati o tome.

Back