Odricanje zbog dece

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Браво!
Чувена је моја опсервација мајки са синдромом ,,гњиле банане'', ја сам то тако прозвала.
Често чујем жене које кажу ,,Ја бих пре пустила да банана :) иструли, него да је поједем свом детету!'' Е, то ми није јасно, и неће бити никад!
Прво, симптоматично је што је увек у питању банана, а не јабука или поморанџа, а друго, како ,,свом детету'' поједеш, ако пустиш да иструне?
Ја сам мама која са децом дели чоколаду, банане :), и све остало. А ако је питање потребе, неопходности, онда су примарни они.
Но, ако ћемо искрено, нисам се одрекла цигарета, а за тај новац бих могла сваког мсеца њима да купим нешто...

:) ovo je tako genijalno i nazalost previse cest slucaj

Е, фала ти ко брату! z:D
Да си ми ово ркео пре дваес година не бих ни рађала децу каква сам немајка, јер се не жртвујем ни за кога и ни за шта....:sanke:

Ја случајно само УЖИВАМ у браку и родитељству и све радим зато што волим, зато што уживам у срећи своје деце и свог мужа....али ебига, то се не рачуна, мораш да ПАТИШ и да се ЖРТВУЈЕШ (радиш ствари мимо воље) да би био достојан епитета жене-жртве и мајке-паћенице! z:cry:

Sta si se ti nasla prozvana?

Back