- Poruka
- 58
Evo jedne igre: imate partnerku, partnera... i sad ocete da dokazete jedno drugome da ste dovoljni jedno drugome? E pa, onda zajedno idete u dokazivanje vremenom vise ili manje dugog odricanja: gasite televizor, radio, pec moze ali na tisu vatru, smece ne iznosite iz kuce, gladujete i jedete samo grask, zasto? Da dokazete koliko mozete da izdrzite da vam je dovoljan samo seks sa pertnerom, hrana, i olovka i sveska da vas zabavlja a da ne budete nervozni. I obavezno muziku zapostavite tad, jer danas moci bez muzike je uspjeh, mi smo fakticki dresirani na muziku...
Mozete samo da pisete i da imate seks i da jedete grasak i pijete vodu. Znaci seksualno monasenje.
I ako budete probali izbacujte te pismene radove, ako necete da se misli da ste vi, recite: to mi je od drugarice... a mozda i od mene, ko zna zna...
Mozete samo da pisete i da imate seks i da jedete grasak i pijete vodu. Znaci seksualno monasenje.
I ako budete probali izbacujte te pismene radove, ako necete da se misli da ste vi, recite: to mi je od drugarice... a mozda i od mene, ko zna zna...