Odricanje i dokazivanje... Hahaha seksulano monasenje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

neumoran1988

Obećava
Banovan
Poruka
58
Evo jedne igre: imate partnerku, partnera... i sad ocete da dokazete jedno drugome da ste dovoljni jedno drugome? E pa, onda zajedno idete u dokazivanje vremenom vise ili manje dugog odricanja: gasite televizor, radio, pec moze ali na tisu vatru, smece ne iznosite iz kuce, gladujete i jedete samo grask, zasto? Da dokazete koliko mozete da izdrzite da vam je dovoljan samo seks sa pertnerom, hrana, i olovka i sveska da vas zabavlja a da ne budete nervozni. I obavezno muziku zapostavite tad, jer danas moci bez muzike je uspjeh, mi smo fakticki dresirani na muziku...
Mozete samo da pisete i da imate seks i da jedete grasak i pijete vodu. Znaci seksualno monasenje.
I ako budete probali izbacujte te pismene radove, ako necete da se misli da ste vi, recite: to mi je od drugarice... a mozda i od mene, ko zna zna... :zelenko2:

pa tebi bi mrmunčino bila inovacija da budeš sa suprotnim polom
f010.gif

Evo jedne igre: imate partnerku, partnera... i sad ocete da dokazete jedno drugome da ste dovoljni jedno drugome? E pa, onda zajedno idete u dokazivanje vremenom vise ili manje dugog odricanja: gasite televizor, radio, pec moze ali na tisu vatru, smece ne iznosite iz kuce, gladujete i jedete samo grask, zasto? Da dokazete koliko mozete da izdrzite da vam je dovoljan samo seks sa pertnerom, hrana, i olovka i sveska da vas zabavlja a da ne budete nervozni. I obavezno muziku zapostavite tad, jer danas moci bez muzike je uspjeh, mi smo fakticki dresirani na muziku...
Mozete samo da pisete i da imate seks i da jedete grasak i pijete vodu. Znaci seksualno monasenje.
I ako budete probali izbacujte te pismene radove, ako necete da se misli da ste vi, recite: to mi je od drugarice... a mozda i od mene, ko zna zna... :zelenko2:
mogu samo da dokazem da je pesnica najbolji lek za glavu :lol:
msm glupost

Tačno, čim neko radi na svom izgledu on je *****... Realno, ti da si normalan, da imaš normalan IQ i da nisi poremećen ne bi ni sastavljao taj tok misli.

Pa cim ti dolazi misao na guzicu i guzicenje koje niko nije pomenuo.. Samo izvire iz tvoje vugle. Tolko o normalnosti, IQ, poremecenosti, toku misli itd. Evo, gledaj malo duze fotku svoga drvosece il drugih polugolih napucanih frajera koje si postovao, pa si prati reakcije.

E ček, moram nešto da pitam Đoku...
Koja je tvoja svrha, kao ti si se pojavio i sada loviš gde neko hoće nekog istopolnog da ebe (nema veze što je verbalno)
i onda se ti tu umešaš i ubeđuješ ljude da su gejevi?
Samo mi objasni cilj tvoje igre ili se toliko smaraš pa ono "primetite me"??

Koja je svrha tvog prvog komentara. Pa sami se pecate..

- - - - - - - - - -

Smisao gej zajednice je da budu attention whore, drugu svrhu nemaju

- - - - - - - - - -

Pa da, okačio sam slike tipova na temi o sportu i treninzima radi slikovitog objašnjenja, mora da sam gej, hvala ti što si mi pomogao da shvatim to.

Attention whore su tupavi homofobni izlivi. I vec sam ti objasnio:

Pa cim ti dolazi misao na guzicu i guzicenje koje niko nije pomenuo.. Samo izvire iz tvoje vugle. Tolko o normalnosti, IQ, poremecenosti, toku misli itd. Evo, gledaj malo duze fotku svoga drvosece il drugih polugolih napucanih frajera koje si postovao, pa si prati reakcije.

Ja te čak i ne osuđujem, štaviše, razumem te u neku ruku... Tužno je biti ti, svi te se stide, nemaš svrhu postojanja, ne diže ti se na žene, svet ti je poprilično sužen i tužan, ja kapiram da moraš da se ponašaš kao attention whore i da ti je preko potrebna pažnja, evo, smatraj ovo kao onu grupnu terapiju protiv alkohola ili gudre.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back