Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Kako to misliš "većina dece u Beogradu ne mora da radi", paduvreme?
Inače, jesi li ti ikad bio u Beogradu? Posetio, živeo ...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dabre, cela Srbija priča o Beogračićima koje oni izdržavaju, koji kurcem ne mrdnu i skupe soma evra mesečno.Kako to misliš "većina dece u Beogradu ne mora da radi", paduvreme?
Moj kraj je malinarski kraj, i ja sam neko ko je radio u hladnjači, radio sam i sa malinom i radio sam sa malinarima. Tako da te stvari bolje poznajem od tebe
Dabre, cela Srbija priča o Beogračićima koje oni izdržavaju, koji kurcem ne mrdnu i skupe soma evra mesečno.
Na njiovom znoju. Oni beru maline, zalivaju, za 4k eur po bašti, veća bašta 16k eur, al to samo jenput na godinu.
A mi beogračići ni kurcem ne mrdamo i primamo soma evra mesečno.
Reko im Vučko.
De ti živiš?
Recimo, da je veca razlika u odrastanju izmedju Vozdovca i Starog grada, nego izmedju,
Savskog venca i Ivanjice ili Karaburme i Cacka.
Veca je razlika u odrastanju izmedju B. brda i Zemuna nego izmedju Banjice i Gornjeg Milanovca,
jer razliku cine ljudi i vreme u kome se zateknu negde.
Nekim ljudima je trava uvek zelenija u komsijskom dvoristu, a neki gaje travu u svom i od nje naprave park.
- - - - - - - - - -
Menjaju se svi gradovi, a menjaju se i sela...tako se menjaju i ljudi ili bolje,
gradovi se menjaju jer se menjaju ljudi. Mnogima je Beograd sada bolji i lepsi,
a mnogima su sela lepsa. Manji gradovi su daleko lepsi nego sto su bili,
a sarm...on se gubi zajedno sa drugim dozivljajima...
Kakve psihološke efekte ostavlja odrastanje u malom gradu, provincijskom takoreći, naspram odrastanja u velikom gradu, velegradu poput recimo Beograda? Oduvek su mi bile zanimljive ove razlike ali nikad nisam uspevao da ih do kraja definišem. Šta vi mislite, u čemu se fundamentalno razlikuju ova dva tipa odrastanja i kakvi ljudi proizilaze iz istih?