Odnosi sa najblizima...

Mene je ulica vaspitala. Mene i mog brata. To mi je stalno majka govorila. I jeste. Zato ja kazem, "Ne dao ti Bog sto ti roditelj pomisli". A moji roditelji su mladi i ludi bili. A da sam imala starije i odmerene roditelje, sto je suprotno mladim i ludim, ja mislim da bih ima ja haos napravila, ne bi to valjalo, mogla bih da radim sve sto hocu i ne bih imala priliku da izostrim malo zapazanja i tako to, ne bih imala priliku da naucim da budem snalazljiva.

ja sam jedinica a i roditelji su mi razvedeni mada ja sam princeza na zrnu graska...tako kazu :roll: ali ja imam naj drugaricu sa kojom sam se posestrila. ona mi je ko sestra cak i roditelji kada meni nesto kupe(a to je cesto) kupe i njoj. meni je drago jer ja sam toliko htela da imam brata ili sestru. sa njom mi je super i non stop smo zajedno cak se ne desi da 1 vece spavamo zajedno. naravno da se ponekad posvadjamo ali to ne traje ni 1 sat. mnogo je volim i neznam sta bih bez nje. tako da mislim svi koji imaju brata ili sestru treba da budu zadovoljni i previse! :razz:

Epa owako.....

S' kevom se u zadnje vreme slazhem super,proshle su me neke bubite,provrednila sam se i sad je sve bolje.Svuda idemo zajedno u shop,prichamo o ljubavi,momtzima zezamo se,zezamo mog cjaleta misim ono na pozitivan nachin,i to sve ,kao druagritza mi je..

Otac.. tog choveka prosto obozhavam,nikad mi nishta nije branio,nikad mi se nije drao nikad me u zhivotu nije udario.Uvek je bio uz mene i branio me kad god mi je trebalo. Suuuuuupppeeeerrr jeee kao i keva,mada nekad znaju d ame iznerviraju ali brzhe prodje ..

Stariji buraz mi je '91 i u extra sam odnosima sa njim,kad se vidimo,poshto on zivi u nshoj drugoj kucji,mada extra se slazhemo,pokrivamo jdan drugog,zajedno lazhemo i prchamo istinu.

Mladji buraz je samo takaw loodak,gori je i od mene i od mog starijeg brata,.On je inache '99 god. i do 2 ujutru (uveche) ga teramo da napishe domacji.Sa njim se fajtujem i sve mada uvek iz zezanja .

tikidusa:
ja sam jedinica a i roditelji su mi razvedeni mada ja sam princeza na zrnu graska...tako kazu :roll: ali ja imam naj drugaricu sa kojom sam se posestrila. ona mi je ko sestra cak i roditelji kada meni nesto kupe(a to je cesto) kupe i njoj. meni je drago jer ja sam toliko htela da imam brata ili sestru. sa njom mi je super i non stop smo zajedno cak se ne desi da 1 vece spavamo zajedno. naravno da se ponekad posvadjamo ali to ne traje ni 1 sat. mnogo je volim i neznam sta bih bez nje. tako da mislim svi koji imaju brata ili sestru treba da budu zadovoljni i previse! :razz:

Slazem se sa tobom.
Imam brata i sestru i prezadovoljna sam.zahvaljujem se Bogu shto ih imam...

ja imam starijeg brata, on je 86 godiste. sa njim se super slazem. pokrivamo jedno drugo, ponekad i izadjemo zajedno. obozavam ga prosto, ne znam sta bih da mi nije njega. sa mamom se lepo slazem, malo je stroga pa me to nervira, ali nije strasno. a cale mi je lik, kod njega sve moze.sve u svemu, imam super porodicu

imam 12 godina mladjeg brata, ali ga retko vidjam jer zivi sa mamom u bg-u....uzelim ga se, lepo mi je kada sam sa njim 2,3 dana i onda pochne da me smara..ali ga obozavam =)
uvek ga branim, sve shto mogu da prebacim na sebe, ja to uradim..svaki put kada prospe ili razbije neshto, kazem da sam ja, a kada ga mama bije, ja plachem, ako ne uspem da ga odbranim...mada, obichno, kad mama krene da ga bije, ja ga uzmem, skupim se skroz oko njega, pa ja dobijem batine, a on se smeje =)

Back