T toxic_ Početnik Poruka 3 02.12.2009. u 23:20 - Odnos Fausta i Hamleta? #1 hmmm sutra imam pismeni pa ako bi neko mogao malo da mi isprica neke odnose izmedju ova dva junaka ??
hmmm sutra imam pismeni pa ako bi neko mogao malo da mi isprica neke odnose izmedju ova dva junaka ??
T toxic_ Početnik Poruka 3 03.12.2009. u 11:25 - Odnos Fausta i Hamleta? #2 ako mozete da mi kazete koja je razlika imedju hamleta i fausta ?
J jelizaveta Primećen član Poruka 860 04.12.2009. u 13:59 - Odnos Fausta i Hamleta? #3 pa procitaj pa ces vidjet!
Милунка Савић Buduća legenda Poruka 35.890 04.12.2009. u 18:19 - Odnos Fausta i Hamleta? #4 toxic_: hmmm sutra imam pismeni pa ako bi neko mogao malo da mi isprica neke odnose izmedju ova dva junaka ?? Kliknite za proširenje... Dva junaka dva heroja, kdo je boljši kdo je pravi, s prirojeno luknjo v glavi, s prirojeno luknjo v glavi. (Два јунака, два хероја, ко је бољи, ко је прави, с урођеном рупом у глави с урођеном рупом у глави). ... (З. Предин)
toxic_: hmmm sutra imam pismeni pa ako bi neko mogao malo da mi isprica neke odnose izmedju ova dva junaka ?? Kliknite za proširenje... Dva junaka dva heroja, kdo je boljši kdo je pravi, s prirojeno luknjo v glavi, s prirojeno luknjo v glavi. (Два јунака, два хероја, ко је бољи, ко је прави, с урођеном рупом у глави с урођеном рупом у глави). ... (З. Предин)
G gost 15307 Legenda Poruka 56.060 04.12.2009. u 18:20 - Odnos Fausta i Hamleta? #5 toxic_: hmmm sutra imam pismeni pa ako bi neko mogao malo da mi isprica neke odnose izmedju ova dva junaka ?? Kliknite za proširenje... paaa...bili su u ljubavnoj vezi, tajnoj...normalno...
toxic_: hmmm sutra imam pismeni pa ako bi neko mogao malo da mi isprica neke odnose izmedju ova dva junaka ?? Kliknite za proširenje... paaa...bili su u ljubavnoj vezi, tajnoj...normalno...