Odnos drustva prema tranvestitima,slucaj Andreje Pejic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Takvima je bilo nebulozno i da se Zemlja krece oko Sunca, ili da zena treba da ide u skolu. Koliko je Srbija zatucana homofobicna sredina kazu statistike, ne moram ja.

A tvoji postovi su klasican primer kad funkcionalno i logicki nepismeni ljudi nauce da koriste internet. Ovde se radi o predrasudama kao smetnji za druzenje sa gej/transrodnim ljudima, a ne da li drugovi mogu biti kompatibilne seksualne orijentacije.
Đoko nije strašno to što si gej, već što si paranoičan.
Niko nije obraćao pažnju na tebe dok se nisi raskmečao.

Poznavaoce stvari, jedina stvar u koju se ti mozes razumeti je kriv k*urac.. I pametniji si s njim u ustima, to svakako.

Nije stvar ni (samo) o meni, nego o gej/transrodnim ljudima, a ovde ima X maloumnih komentara.. posebno onaj tvoj da su oni "DNK shit". Ti si shit od mozga, nacisticki sljamu. Tako da dzaba drkas na Hitlera, proci ces kao i on, u Berlinu su danas milionske gej parade.
Јел те љубавник шутнуо кад си тако нервозан?
:cepanje:
:tambalamba:
Ђокице ти си Берлин видео само на разгледници као и сваки БГ провинцијалац.
То о чему ти машташ је парада љубави и само незнатан број учесника су гејеви и сличне проблематичне персоне које практикују противприродни блуд.
Бтв у САД постоје клинике специјализоване за лечење ове сексуалне изопачености.

Nacisticki sljamu.
Махнитање зна да покрене тромб па ће после бити кме, кме, кме...
Него с обзиром да је твој речник карактеристика геј популације јасно ти је зашто вас нормални људи(и жене наравно, мада их се ти и твоја братија грозите, чак имате изразе типа: ,,прљаве жене"!!!) одбацују.
Сексуалне девијације су заправо једно од најстравичнијих изобличења људске психе и амбивалентан одннос друштва према истима показује ниво пропасти.
Узгред Ђокили прекјуче у емисији ,,У свету" на РТВ1 приказали су егзекуције у Кини, по око трећина због корупције, тероризма(углавном полудели исламистички Ујгури из Синкјанга) и педофили који су, гле чуда, скоро сви почели као гејеви и ухваћени у рацијама по геј окупљалиштима!!!
Меткић у челенку(добро сад, уствари у потиљак, али у челенку... то убедљивије звучи!), органе за трансплатацију, а рачун за кооршоом родбини.
Није чудо да Кина ове године по укупном БДП-ППП претиче САД, уређена држава.

Тако си јадан да те чак нећу ни пријавити, не само толеранције ради, већ што ценим да ти је мозак величине кикирикија док не знаш да су СА одреди који су најактивније учествовали у довођењу Хитлера на власт били преплављени хомосексуалцима.

Ma pusti ga. Ignorisanje takve najvise boli. ;)
Moderatorke nam jos dzonjaju izgleda. :lol:

Тако си јадан да те чак нећу ни пријавити, не само толеранције ради, већ што ценим да ти је мозак величине кикирикија док не знаш да су СА одреди који су најактивније учествовали у довођењу Хитлера на власт били преплављени хомосексуалцима.

Slobodno prijavi, od toga nema nista. Da si nacisticki sljam svedoce tvoji postovi, dao sam argumentaciju:

Честа појава у БГД.
Можда БГ има 25% популације Србије, али и 4/5 гејева, трансексуалаца, хермафродита и сличних ДНК шитова.
Није то случајно....

"DNK sitovi" su deo nacisticke retorike.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_eugenics

Poslednja izmena:
Ma pusti ga. Ignorisanje takve najvise boli. ;)
Moderatorke nam jos dzonjaju izgleda. :lol:
Ал пази кад је избрисао цео пост јер зента од модераторки!!!:hahaha:
Но остао је траг његове простоте у цитату код мене, али га ни зато нећу пријавити јер је јадо.

- - - - - - - - - -

Slobodno prijavi, od toga nema nista. Da si nacisticki sljam svedoce tvoji postovi, dao sam argumentaciju.
Жао ми те....
Мсм гејева у целини, али тебе посебно.

Магнетна резонанса то лако детектује.
Дијагноза је најважније, а за терапију већ види шта ти одговара, после ћеш и речник побољшати... с тако тупавим фразама девојке ће те шкартирати после прве реченице, води рачуна.

Inace, krenuo sam redom da prijavljujem tvoje postove na temi. Sto zbog nacizma, rasizma, homofobije, transfobije.

Мораш мало да коригујеш властити псовачки речник и да научиш шта значе појмови на које цвилиш.

Nacisticki sljam je tvoj egzaktni opis, a ne psovka. Argumentacija je jasna i ponovljena nekoliko puta.

Dodatno, ovaj post sa pocetne strane gde sa omalovazavanjem govoris o Romima:

Јок, колико видим преселили су се само цигаЊи који веле већи град веће шаМсе.

- - - - - - - - - -

Stigli dotle da mu se svidja kad ga vise likova (za)jebbava...

Kad budala pokusa drugog da zajebe, zajebe obicno samo sebe..

Nacisticki sljam je tvoj egzaktni opis, a ne psovka. Argumentacija je jasna i ponovljena nekoliko puta.

Dodatno, ovaj post sa pocetne strane gde sa omalovazavanjem govoris o Romima:

- - - - - - - - - -

Kad budala pokusa drugog da zajebe, zajebe obicno samo sebe..
Геј ром... батице јер ти то нама сугеришеш како је тебе живот уврнуо?!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back