Pa sad da me ne shvatiš pogrešno, mislim da bi trebao da malo proučiš o mišićnom i telesnom oporavku. Po meni previše treniraš, a moguće je i da negde grešiš.
Šta ti je cilj?
Kako izgledaju treninzi (vežbe, serije i ponavljanja)?
Kako izgleda dnevni meni (u gramima)?
Koliko imaš godina, kg i cm?
A realno je da imaš program prilagođen cilju, a ishranu takođe. Ako je program dobar, imaš pravilno raspoređene treninge i odmore organizovne u mikrocikluse (5-6 nedelja), gde posle svakog mikrociklusa ide 1-2 nedelje rasterećenja "deload", pa novi mikrociklus sa uvećanim % inteziteta u odnosu na prethodni i tako dok ne odradiš ceo ciklus od npr 5-6 mikrociklusa.
Generalno jako malo imaš odmora, a kad vidim kako izgleda trening mogu nešto konkretnije da ti savetujem.
То мени и јесте проблем, чуо сам пар пута то да не треба ни превише тренирати, а опет раније нисам имао тај проблем, ваљда се скупи временом у мишићима немам појма...
Поделио сам на парне и непарне... Пон, сре, пет радим чучњеве, радим вежбу за лист, и радим мртво дизање, уз то радим пропадања и после радим тег за раме и то би било то.. А Уто, чет, суб радим исто то све за ноге, само што радим згибове и склекове уз то, добро и трбушњаке радим стално..
Пропадања радим 20 у серији 6 серија, згибове радим 8 у серији 13 серија пошто радим више врста, уске, широке, иза леђа итд итд.. Склек 10 серија по 30 у серији.. Ноге 30 у серији 6 серија и листове радим исто 6 серија али по 50..
Година 21, висина 188, и тежина је била 81, сада је можда мало пала, нисам се мерио неко време..
Грамажу не мерим, нит гледам као "е сада ћу да једем ово и оно", једем шта има, шта стигнем итд итд..
И што се тиче јачине није то проблем, просто осећам да сам много јачи, али овако на око резултати се и не виде баш толико..