Odmor na Maldivima pakao?

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.269
Ukoliko...
Imate požudu da ljubite, grlite partnera u javnosti...nema maženja....nema ni poljubaca u obraz, vrat, ramena...nema...možete se maks držati za ruke...:nono2:
Ukoliko vam se jede svinjetina:nono2:
Ukoliko želite da popijete pivo ili drugo alkoholno piće...ne može! :nono2:
Nema ni gledanja golih devojaka kako trčkaraju po plaži...ni onih polu golih...nema...jer jer je čak i bikini zabranjen...:nono2:
Mislili ste da čitate neku versku knjigu, osim Kurana? Neće da će moći...:nono2:
A ukoliko ste skloni istom polu...bolje i da ne razmišljate o Maldivima...u potencijalu vam sleduje 100 udaraca bičem i do 8 godina zatvora za eventualno neprimereno ponašanje :nono2:

Naravno ovo sve ne važi ako vi i vaše voljeno biće platiti od par stotina do par hiljada evra...splavić od par kvadrata od dasaka... :)

Pa sustina je upravo u splavicu. Platis, pa radis dta ti je volja. Licno znam da se svinjetina jede i u Dubaiju, naravno, zna se kako.

Zamisli koji je pakao tek ovima kada krenu u Paraliju, pa im na granici uzmu pastete i papirike. Pa njima je odmor zavrsen vec na granici.

Ovo gore važi za grad i još par naseljenih ostrva. Ostaje onaj ogroman broj resorta na 1000 i kusur ostrvaca i atola koji funcionišu nezavisno od svega i posvećeni su turizmu, gde je sve dostupno i slobodno...naravno kad se plati.

Zato ako se ide na Maldive idete na all inclusive resort i nikako drugačije...... i onda ste u raju na zemlji :aha:

Drugim rečima nisu Maldivi backpacker destinacija da se preživljava na pivu i šiš kebabu. Na stranu što ta naseljena mesta nisu ni prineti lepoti ovih resorta.
Nije za sirotinju i kraj priče.

upozorenje za turiste:

Terorističke grupe mogu izvoditi napade sa malo upozorenja ili bez njih, ciljajući na turističke lokacije, saobraćajna čvorišta, pijace/šoping centre i objekte lokalne samouprave. Napadi se mogu desiti na udaljenim ostrvima, što bi moglo da produži vreme odgovora nadležnih organa.

Ovo gore važi za grad i još par naseljenih ostrva. Ostaje onaj ogroman broj resorta na 1000 i kusur ostrvaca i atola koji funcionišu nezavisno od svega i posvećeni su turizmu, gde je sve dostupno i slobodno...naravno kad se plati.

Zato ako se ide na Maldive idete na all inclusive resort i nikako drugačije...... i onda ste u raju na zemlji :aha:

Drugim rečima nisu Maldivi backpacker destinacija da se preživljava na pivu i šiš kebabu. Na stranu što ta naseljena mesta nisu ni prineti lepoti ovih resorta.
Nije za sirotinju i kraj priče.
Grad Male mi i nije delovao kao turisticko mesto, nekako prljav grad a da su bas toliko stroga pravila i nisu. Gradsku dzamiju sam obisla u kracoj suknji i majici sa maramom na glavi, cini mi se. Ostrva su vec druga prica, moze sve :D

Grad Male mi i nije delovao kao turisticko mesto, nekako prljav grad a da su bas toliko stroga pravila i nisu. Gradsku dzamiju sam obisla u kracoj suknji i majici sa maramom na glavi, cini mi se. Ostrva su vec druga prica, moze sve :D
pa to....ostrva su tu zbog turista i njihovog zadovoljstva koji su spremni da plate....Cela ekonomija Maldiva se zasniva na tome. Suluda je priča da kamenuju žene zbog golih butkica, jedino ako baš hoće gola u džamiju :lol:.
Alkohol se ne služi i ne možeš ga kupiti u naselju...to stoji. U resortima naravno ima svega.

pa to....ostrva su tu zbog turista i njihovog zadovoljstva koji su spremni da plate....Cela ekonomija Maldiva se zasniva na tome. Suluda je priča da kamenuju žene zbog golih butkica, jedino ako baš hoće gola u džamiju :lol:.
Alkohol se ne služi i ne možeš ga kupiti u naselju...to stoji. U resortima naravno ima svega.
Ne znam, gadno mi je bilo u gradu pa mi nije bilo ni do jela ni pica. Gradska pijaca vredi da se vidi, raznilikost voca i povrca, zacina...

jel su cene tamo mnogo visoke?
Na sta mislis? Ono pice, hrana? Pa sta znam, zavisi sa cim se uporedjuje. Ako uporedjujes sa cenama po restoranima nekih evropskih gradova, onda i nije.. tu su negde. Razlika je sto tamo, na ostrvu, nemas izbor da biras hoces li jesti u restoranu ili nesto onako s nogu. Znaci spremis budzet za restoran ili unapred platis all.

Na sta mislis? Ono pice, hrana? Pa sta znam, zavisi sa cim se uporedjuje. Ako uporedjujes sa cenama po restoranima nekih evropskih gradova, onda i nije.. tu su negde. Razlika je sto tamo, na ostrvu, nemas izbor da biras hoces li jesti u restoranu ili nesto onako s nogu. Znaci spremis budzet za restoran ili unapred platis all.
hvala ti :) da, na to sam mislila...dakle tamo zaista najbolja opcija all uzeti...

Mislim da je dovoljan i HB, sta ce ti tri obroka, u toku dana gricnes neki badem, kokos (ako zamolis nekoga da ti ga skine s drveta) popijes neki koktelcic dok gledas zalazak sunca... i tako.
mislila sam mozda vise zbog pica :D

inace...ajde glupo pitanje...naravno da vredi otici...ali koliko ti se zaista svidelo, odusevilo naspram svega ostalog sto si videla?
mislim zaista me interesuje kao destinacija pa...izvini sto te propitujem :rumenko:🌹

Iskreno, posle par dana dosadi. Jedno te isto... Gledas iste ljude po citav dan. Ali dobro, moze se naci i razonoda kao na primer ta dnevna poseta glavnom gradu, mozes da ronis, i to je dozivljaj. E sad ne znam, mozda neka ostrva pruzaju i nocnu zabavu, ovamo toga nije bilo. Sve neka tisina, tiha muzika... Zavisi u kakvom si raspolozenju, sad bi mi takva atmosfera vise prijala za rehabilitaciju, nego sto mi je prijala onda.

Ukoliko...
Imate požudu da ljubite, grlite partnera u javnosti...nema maženja....nema ni poljubaca u obraz, vrat, ramena...nema...možete se maks držati za ruke...:nono2:
Nema ni gledanja golih devojaka kako trčkaraju po plaži...ni onih polu golih...nema...jer jer je čak i bikini zabranjen...:nono2:
Mislili ste da čitate neku versku knjigu, osim Kurana? Neće da će moći...:nono2:
A ukoliko ste skloni istom polu...bolje i da ne razmišljate o Maldivima...u potencijalu vam sleduje 100 udaraca bičem i do 8 godina zatvora za eventualno neprimereno ponašanje :nono2:

Naravno ovo sve ne važi ako vi i vaše voljeno biće platiti od par stotina do par hiljada evra...splavić od par kvadrata od dasaka... :)
Dobro si mi rekla da ne idem.

meni se takva mesta ne svidjaju gde moras da pazis kako se oblacis, a pri tom ja se ne oblacim qurvinski po evropskim standardima, gde moram da pazim dal cu da slucajno dodirnem srecicu i kako cu da ga dodirnem i dal imamo isto prezime ili ne, a delimo sobu. i jos da brinem dal pijem alkohol legalno ili ne, a pri tom ne mislim na opijanje, nego na casu vina ili koktel.

da platim da bih razmisljala da slucajno ne prekrsim neko pravilo, jer mi sleduje dozivotni zatvor. :roll:

plus ne smes da izadjes iz resorta...tjah smes, ali sve po nekim pravilima. nema slobodnog lutanja i razgledanja.

Ukoliko...

To je samo u glavnom gradu ali tu ne dolaze turisti,možeš ga obici jedan dan i to je to ništa posebno , na otocima možeš raditi šta hoćeš. Maladivi su fantastični jedna od destinacija koje treba obići.

To je samo u glavnom gradu ali tu ne dolaze turisti,možeš ga obici jedan dan i to je to ništa posebno , na otocima možeš raditi šta hoćeš. Maladivi su fantastični jedna od destinacija koje treba obići.
hmm da...nisam je eliminisala sa spiska zelja :) i to samo zbog mora...inace sam cula da tamo prirode i nema...samo more i smestajni kapaciteti...ukoliko je to tacno to mi je uzasno veliki minus za Maldive...naravno sve je stvar ukusa :)

hmm da...nisam je eliminisala sa spiska zelja :) i to samo zbog mora...inace sam cula da tamo prirode i nema...samo more i smestajni kapaciteti...ukoliko je to tacno to mi je uzasno veliki minus za Maldive...naravno sve je stvar ukusa :)
Prirode nema to je tačno ali sve te ribe i pogotovo velike koje moras dugo da tražiš na drugim destinacijama vidiš svaki dan, plaže i more su fantastični nije za duže od 7 dana.

Nisam nikad bila,ali imam utisak da je dosadno.🙂
Mislim,vjerujem da su more i plaze lijepi...ali ja nekako volim mjesta gdje ima nekih desavanja.
Pijenje koktela i izlezavanje na plazi me bas nesto i ne privlace.
Nisam ljubitelj ni ronjenja...tako da ovo nije destinacija za mene.
Mislim,ako bi me neko castio putovanjem,ne bih odbila. 😀

Nisam nikad bila,ali imam utisak da je dosadno.🙂
Mislim,vjerujem da su more i plaze lijepi...ali ja nekako volim mjesta gdje ima nekih desavanja.
Pijenje koktela i izlezavanje na plazi me bas nesto i ne privlace.
Nisam ljubitelj ni ronjenja...tako da ovo nije destinacija za mene.
Mislim,ako bi me neko castio putovanjem,ne bih odbila. 😀
ali nestace uskoro Limunada...treba da pohitamo tamo...makar sa 60 samo nozice da utopimo :mrgreen:

Back