Odmor (holidej)

Godisnji odmor

• iskljuchivo skupa odlazimo na odmor

glasova: 3 60,0%
  • idemo skupa i odvojeno

glasova: 2 40,0%

• Ukupno glasova
    5

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.045
da li skupa idete na odmor ili svak za sebe? ili mozda skupa ali u toku godine odete i sa drugaricama i drugovima.

recimo mi idemo skupa ali ne ispucamo cijeli odmor vetj svak ima josh dana u godini koje mozhe za sebe iskoristiti a razlog je jednostavan
kad skupa idemo to za nas nije odmor mi se svadjamo ko pas i machka npr. moja filozofija odmora jeste da se ja naspavam bez da mi zvoni sat ili neko shushka u sobi njegova filozofija je da ustane prije nego shto sunce grane e kad ustanem ide moja kafa i njegova panika da na plazhi netje natji mjesta

kad stignemo na plazu nadjemo naravno mjesto i u 5 posle podne

on: kad planirash da idemo
a dje?
on:pa kutji da se spremamo pa idemo u grad
pa josh je rano
on: pa nije dok dodjemo i dok budemo spremni to je vetj pola osam
uperim prstom vidish gore ono shto svijetli?
on:sunce?
daaaaa e kad ono utone skoro pa u vodu tad idemo da se spremamo

on: uhhhhhhh pa kasno

pa nije taman je

i odemo prije no shto sunce utone jer vishe ne mogu slushati nabrajanje

Увек заједно.
Нашли смо се.
Ујутро спавамо док нам се спава, лагано на плажу, лагано с плаже...
На зимовању он скија, ја пијем чај у кафићу и уживам.
Нисмо сијамски близанци, схватамо да интересовања не морају и не могу бити идентична, договарамо се без љутње и затезања односа.

Е, да, откад смо добили дете све је подређено њеним потребама.
Још мало, ићи ћемо опет сами, па настављамо по старом, а она својим путем.

Putujemo i spavamo zajedno. 😁
Tamo svako u međuvremenu radi ko šta hoće! Ja na plaži, on ne ide po suncu. Kupa se u bazenu, kad za' ladi. Ja idem na izletničke ture i obilaske, on ne izbija iz taverni, bilijar sala, kafića, sportovi na vodi, itd. ..kad mu se ne ide, onda idem sa prijateljima ili rođacima.
Slično k'o i u životu, uopšte!

na velike porodicne odmore tipa letovanje i zimovanje idemo zajedno jer tako najvise volimo. do prosle godine smo bili u punom sastavu, ali tinejdzer vise ne putuje sa nama, nego sa drustvom :aha:
na kraca vikend putovanja isto idemo zajedno i uglavnom sa jos jednim parom, prijateljima i uvek bude zabavno. nekoliko puta smo isli odvojeno na neke city breaks, ali to je vise izuzetak nego pravilo. mi lepo funkcionisemo zajedno, slicnih smo interesovanja i nema razmimoilazenja i trzavica

Poslednja izmena:
Мени би одмор са друштвом сада баш тешко пао. У таквом сам периоду да би ми више био умор. Ја се овде сита испричам/искуцкам :lol: и онда сам у фазону ”хајде мало да ћутимо”. Са друштвом би ми тренутно био ОК обилазак неког града са садржајем за викенд, али баш одмор не. Пре бих отишла сама.

Znaci odgovor na temu, mislim da su to mazohisti koji uzivaju u napusavanju,za nas koji smo usli u vezu ili brak s radoscu ,odvojeno nista ne postoji,kad dodje do te potrebe svako na svoju stranu za svagda

Poslednja izmena od moderatora:
ne mogu da zamislim da provodimo odmor odvojeno, obzirom da tokom radne nedelje se ne vidimo gotovo po ceo dan
imam i svoje vreme sa prijateljicama ali to je daleko manje
ali razumem o cemu pricas
drugaciji ste tipovi licnosti i nije zgodno da se uskladi

velike odmore uvek zajedno, vikend odmore takodje, ali dodje dan da zvezda igra utakmicu lige sampiona u parizu - siroko ti polje samo mi donesi nesto lepo

ili iskrsne mi oman sa drustvom iz srednje - idi i opusti se

tako da, da mahom zajedno ali sasvim su ok solo izleti, ne tako cesto ali dovoljno

Idemo zajedno moj dragi i ja, njegov najbolji prijatelj sa svojom devojkom. Od skora su nam se pridružili i moja prijateljica sa dečkom.
Tri para. Obavezno idemo na more. Obilazimo grčke divlje plaže. Uglavnom iznajmimo apartman. Nekoliko dana provedemo ui pod šatorom. Zavisi od godišnjeg odmora i kako nas vreme posluži.

Back