Одмах после најаве емисија „ДОБРА ЗЕМЉА“ ukinuta

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
235.819
Спремао да открије истину о увозу 300.000 свиња у Србију!

Водитељ Урош Давидовић најавио је пре неколико дана на друштвеној мрежи Фејсбук шта ће се то емитовати у новој емисије „Добра земља“.
300.000 свиња у 40 увозних дозвола – толико је издато у Управи за ветерину прошле две недеље по незваничним али поузданим информацијама које сам добио. Сви који се баве свињарством знају шта то значи. Оно што смо најавили пре две недеље – се нажалост и остварило. Више о томе у Доброј земљи у недељу…- написао је Давидовић.
Само неколико дана касније Давидовић је обавестио своје пријатеље на Фејсбуку да је „Добра земља“ укинута

Председник Лиге паора Војводине и члан Председништва Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Милош Шибул изјавио је да ће свињарство у Србији бити уништено уколико је тачно да је Управа за ветерину недавно издала 40 дозвола за увоз 300.000 свиња.
Он је у писаној изјави достављеној медијима оценио да свињарство у Србији већ мучи муку са ниском ценом и позвао Министарство пољопривреде Србије да хитно одговори на питање ЛСВ да ли су издате дозволе за увоз свиња.
Шибул је апеловао на Владу Србије и министарство да, ако су одобрили такав увоз, ту одлуку хитно обуставе.
„Ова власт већ дуже време најављује долазак немачке компаније за производњу меса Тенис која треба да ради и производи и од којег ће домаћи произвођачи наводно имати користи. Зашто онда Министарство пољопривреде пре доласка тог истог Тениса уништава те индивидуалне произвођаче и коме је у интересу да уништи те људе?“

(Извор: Бета)

...Управа за ветерину недавно издала 40 дозвола за увоз 300.000 свиња.
...
најављује долазак немачке компаније за производњу меса Тенис која треба да ради и производи и од којег ће домаћи произвођачи наводно имати користи. Зашто онда Министарство пољопривреде пре доласка тог истог Тениса уништава те индивидуалне произвођаче и коме је у интересу да уништи те људе?“
Па у интересу је том истом "Тенсу".

Што да немац овде купује свиње и развија Српског сељака, па пречи му је немачки БЕСКОНАЧНО.
Титовци су навикли да пљују и поклањају све Српско, па мисле и немци да тако раде...
:neutral:

Ova vest je stara godinu dana, dobra zemlja se emituje na tv happy odavno.

Нема везе, актуелна је - нажалост. Српско село је у гофнима до преко главе и готово је уништено.

Ових 300.000 свиња (у првој фази), само може да запева хорску посмртну песму Српском Селу, заједничким скичањем са новим и старим припадницима ДОС-а.

:bljak:

А некада је Србија бар имала свиња за извоз...
(данас само психичких)

Poslednja izmena:
Па у интересу је том истом "Тенсу".

Што да немац овде купује свиње и развија Српског сељака, па пречи му је немачки БЕСКОНАЧНО.
Титовци су навикли да пљују и поклањају све Српско, па мисле и немци да тако раде...
:neutral:

Za vreme Tita nije bilo nemackih firmi u Srbiji niti bilo cijih.

To je VASE MASLO.:rtfm:

- - - - - - - - - -

Uvozni lobi "radi svoj posao" ...

Nije dovoljno da se seljaci i ostali bune samo preko neta.

TREBA DA IZADJU NA ULICE masovno !

Iz dana u dan, sve dok vlada ne promene odluku!

To je JEDINI PUT!

Za vreme Tita nije bilo nemackih firmi u Srbiji niti bilo cijih.

To je VASE MASLO.:rtfm:
...
Наравно да није било немачких фирми у СФРЈ.
Само си имао (нпр) један "КЛУЗ" где је, за џабе пара, радило хиљаде жена, да ЕУ снабде јефтином одећом.

Али није ту виц.
Тито је прво побио 35.000 (утврђено), а 70.000 Српских домаћина БЕЗ СУДА током 1944-45!
Па онда на Сремском фронту, БАЦИО ЖИВОТЕ око 20.000 Српске омладине!
Па је онда РАСКРМЧИО словенији, кур-ватарској и боснији готово СВЕ СРПСКЕ ФИРМЕ!

Кинематографија је у СФРЈ била чисто исмевање, изругивање, спрдачина са Српством и Србима!
Док је словенији градио ЛОКАЛНЕ путеве, у Србији је путна мрежа апсолутно ЗАНЕМАРЕНА!
(У словенији СВУДА можеш доћи у Србији ван магистрала НИГДЕ).

Сва привреда СФРЈ је била осмишљена као ПЉАЧКА Србије и богаћење словеније и кур-ватарске, а само делом и босне и КосМета...

Тако да у СФРЈ Србима нису требале немачке фирме, имали су Тити ближе злослиначке и кур-ватарске фирме.

Да су ДОС бандити наследници Тита, јасно је по СВЕМУ!
Па и по пљувању, пљачки и изруги Српству и Србији.

А да бидемо реални, најкривљи томе је лажни краљ, а прави МАСОН Александар Карађорђевић!
Ослободилац злослинаца и кур-вата и УНИШТИТЕЉ ДВЕ СРПСКЕ ДРЖАВЕ!
И то после тешком крвљу стечене ПОБЕДЕ.

Зато су комунисти и фашисти и демократе и антикомунисти = ИСТИ = ГАМАД!

Ово је вест од пре годину дана. Урош сад има своју емисију на Хепи ТВ.

Неважно је да ли Урош има своју емисију - а важно је ДА УВОЗНИЧКИ ЛОПОВСКИ ЛОБИ БУКВАЛНО ТРУЈЕ И УБИЈА НАРОД УВОЗОМ МЕСА УЖАСНОГ "КВАЛИТЕТА". Овде у центру Бг. има гомила разног меса - све сам пробао... и ако је то стварно МЕСО - ЈА САМ ОНДА ЛЕТЕЋИ ТАЊИР... јесте да изгледа као месо...... купиш, платиш, скуваш, изгубиш време - и када пробаш онда све бациш у ђубре.... једино још може да се једе бело пилеће месо фирме "Цекин" ----- једино ми није јасно ЗАШТО ВЛАСТ ОВО ДОЗВОЉАВА......убија оне који једу то ђубре и потпуно уништава људе и породице домаћих произвођача квалитетног меса.....

п.с. фирма Месна индустрија "Цекин" је из Пландишта (јужнобанатски округ) и једини су добили дозволу од ЕУ да њихове производе могу извозити

Poslednja izmena:
Неважно је да ли Урош има своју емисију - а важно је ДА УВОЗНИЧКИ ЛОПОВСКИ ЛОБИ БУКВАЛНО ТРУЈЕ И УБИЈА НАРОД УВОЗОМ МЕСА УЖАСНОГ "КВАЛИТЕТА". Овде у центру Бг. има гомила разног меса - све сам пробао... и ако је то стварно МЕСО - ЈА САМ ОНДА ЛЕТЕЋИ ТАЊИР... јесте да изгледа као месо...... купиш, платиш, скуваш, изгубиш време - и када пробаш онда све бациш у ђубре.... једино још може да се једе бело пилеће месо фирме "Цекин" ----- једино ми није јасно ЗАШТО ВЛАСТ ОВО ДОЗВОЉАВА......убија оне који једу то ђубре и потпуно уништава људе и породице домаћих произвођача квалитетног меса.....

п.с. фирма Месна индустрија "Цекин" је из Пландишта (јужнобанатски округ) и једини су добили дозволу од ЕУ да њихове производе могу извозити
Mito, pa lepo nam je reko Lesender, treba da se pravi grupa građana. I ko je tebi sad tu kriv što ti ništa ne praviš nego samo frkćeš iz mišije rupe:roll:

I pitanje je i da li bi ti nekom normalnom i na potpis izašo, kao i što je pitanje da li bi ti uopšte znao da je neko normalan:zblesav:

A izgleda da vas ovde takih ima dosta:roll:

...onaj koji dominira:nosijelku:

Mito, pa lepo nam je reko Lesender, treba da se pravi grupa građana. I ko je tebi sad tu kriv što ti ništa ne praviš nego samo frkćeš iz mišije rupe:roll:
I pitanje je i da li bi ti nekom normalnom i na potpis izašo, kao i što je pitanje da li bi ti uopšte znao da je neko normalan:zblesav:
A izgleda da vas ovde takih ima dosta:roll:

...onaj koji dominira:nosijelku:

Ја сам човек КРАЈНОСТИ........ дуго ћутим - али кад "полудим" - онда "спашавај се ко може" - значи да уопште нисам за некакве протесте поготово не некакве мирне протесте.... ја сам за то да уђе група момака у самопослугу где се продаје месо и да им све поразбија ..... што другим речима значи да бих завршио у ћорци... зато и нисам "подобан" и зато је боље да своје ставове изражавам преко интернета/форума...

Ја сам човек КРАЈНОСТИ........ дуго ћутим - али кад "полудим" - онда "спашавај се ко може" - значи да уопште нисам за некакве протесте поготово не некакве мирне протесте.... ја сам за то да уђе група момака у самопослугу где се продаје месо и да им све поразбија ..... што другим речима значи да бих завршио у ћорци... зато и нисам "подобан" и зато је боље да своје ставове изражавам преко интернета/форума...
Eto sad kad krene ovo sa potpisima, pa malo iskali bes, a i nećeš morati u ćorku. E jedino što ne bi išlo na red da ti meni određuješ da li sam ja normalan! Mislim, pored sve ove moje besne pameti to stvarno ne bi išlo na red:roll:

Jedino vam samo fali da se obrukate, pa da pored sve ove kuknjave ne uspem da skupim potpise:manikir:

...onaj što nauku može da zastupa u njenom punom sjaju :nosijelku:

Back