Odluka je konačna, Milošević izgubio Kosovo[/B]

• Začetnik teme Začetnik teme Kohen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Plava Bilja:
:confused: :shock:
Gde li sam rekla da mi je simpaticno :roll:
Mozda sam upotrebila pogresnog smajlija?
Moracu sve smajlije na ignore, nema mi druge, :idea:......confused: :roll: :evil: :oops: :cry:
Da dodam, ne odobravam nikakvu vrstu nasilja, pa ni verbalnog, ali ponekad i imam simpatija za Velju Ilica, jednostavno covek od krvi i mesa, poludi ponekad, nekad i opravdano, za razliku od mnogih koji se pred kamerama ponasaju k'o Svete Petke (oprosti Boze ovo poredjenje) a iza, ni Lucifer im nije dorastao!

Kohen:
kakva greska, DraGo.............. :roll:

Pa ti si mi se bas nesto cinio inteligentnim........... :confused:
Koliko znam, a ti pitaj administratora, ja imam samo jedan nick , i to je ovaj..........nemoj da izmisljas bez veze, ne lici na tebe.........ili sam se ipak prevario??

Nemoj da se praviš Toša. I nemoj da se vadiš time što ćeš početi i mene da vređaš. Lik koji slučajno ima isti avatar kao ti (Fagypont), koji piše istim stilom kao ti, koji je aktivan od trenutka kada si ti bio banovan... i koji je u jednoj opasci (inače replici na moj tekst) naveo podatak koji si samo ti znao i upotrebio ga jednom prilikom pre otprilike 6 meseci.
Čisto sumnjam da je "dotični" Fagypont isčitavao sve postove toliko unazad da bi se uključio u debatu...
I da te citiram na kraju: "nemoj da izmisljas bez veze, ne lici na tebe.........ili sam se ipak prevario??"

DraGo70:
Nemoj da se praviš Toša. I nemoj da se vadiš time što ćeš početi i mene da vređaš. Lik koji slučajno ima isti avatar kao ti (Fagypont), koji piše istim stilom kao ti, koji je aktivan od trenutka kada si ti bio banovan... i koji je u jednoj opasci (inače replici na moj tekst) naveo podatak koji si samo ti znao i upotrebio ga jednom prilikom pre otprilike 6 meseci.
Čisto sumnjam da je "dotični" Fagypont isčitavao sve postove toliko unazad da bi se uključio u debatu...
I da te citiram na kraju: "nemoj da izmisljas bez veze, ne lici na tebe.........ili sam se ipak prevario??"

Ne lupetaj,nismo ista osoba.. Avatar sam juče iskopirao od njega,a podatke o sebi si sam javno iznosio pa se ne čudi ako ih je neko video..
Ako ti se baš ne može dokazati,neka ti moderator kaže koje hostove imamo..

DraGo70:
Pazi da te ne cuje Jomini, imaces problem...
Fagypont je, koliko se da primetiti, njegov novi-stari miljenik, a samo nebo nema miljenika (sto bi rekao Remark)!
Za male bogove, nisam sigurna :cry:

DraGo70:

Moze da bacimo neku kintu?? :D
Ajde da se kladimo u recimo 100 Evrica, ne mora vise, da nemam pojma ko je "Fagypoint"
iako covek pametno i lepo pise...........

Evo, Yomini neka kaze, slobodno , da li imam vise od jednog nicka........mislim, nije bio lenj da kaze koji su nickovi koje sam koristio, kada sam imao vise, nadam se da nece biti ni sada lenj, da kaze da li imam vise nickova

Kohen:
Moze da bacimo neku kintu?? :D
Ajde da se kladimo u recimo 100 Evrica, ne mora vise, da nemam pojma ko je "Fagypoint"
iako covek pametno i lepo pise...........

Evo, Yomini neka kaze, slobodno , da li imam vise od jednog nicka........mislim, nije bio lenj da kaze koji su nickovi koje sam koristio, kada sam imao vise, nadam se da nece biti ni sada lenj, da kaze da li imam vise nickova

I nije "point" nego "pont"... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back