buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.564
Kad god zatreba, a ti?Sirotinjo, radite li i nedeljom???
Jel drzis prasad na autofagiji do ponedeljka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad god zatreba, a ti?Sirotinjo, radite li i nedeljom???
Samo privatno i za sebe.Kad god zatreba, a ti?
Ja tako stalno.Samo privatno i za sebe.
hoću, hvalaLaka mu crna zemlja.
I ti se pripazi, vidis kakva su vremena.
zahvaljujući SNS-u imao si nedemokratska usranka cenu za jagodeSamo privatno i za sebe.
Ne, treba poukidati i praznike koji postojeni petak ne treba raditi...dovoljna su 4 dana za rad, a tri dana treba odmarati, zezati se i putovati
evo ga primer DS simpatizeraNe, treba poukidati i praznike koji postoje
RAD JE STVORIO ČOVJEKA REKAO JE LENJIN NA MLAVI
Ti si pričao da si pisao pisma SPC "Zašto sam ja prognan iz crkve kao homoseksualac? Gde je tu pravda.mp3"A kakve su "Demokrade" još:
tek kad je odhebo DS saznalo se (van NS) da je Pajtić homić, čak se izvesni tabloidac Djordje Višekruna oglasio konkretnim dokazima
Za Tadića znamo da je pušio na velikom odmoru
tako da u DS-u mogu da se skupljaju samo gejčine i teške poremećene sebične lopine
a članstvo, malobrojno, deli uverenja...
uđesto para preko DS-a svako je dobio kitu
zato kukate za SNS sendić
evo ga primer DS simpatizera
samo pare, gej, islamski terorista
to je rekao tihi pod golijom koji kriptuje nedeljom umesto da ide u crkvuNe, treba poukidati i praznike koji postoje
RAD JE STVORIO ČOVJEKA REKAO JE LENJIN NA MLAVI
pogrešno sisvatioTi si pričao da si pisao pisma SPC "Zašto sam ja prognan iz crkve kao homoseksualac? Gde je tu pravda.mp3"
u moje selo se ide subotomto je rekao tihi pod golijom koji kriptuje nedeljom umesto da ide u crkvu
Znači nisi više pederompogrešno sisvatio
ništa nisam pitao za sebe
ma ja sam slučajno tek danas samostalno izgubio nevinost kad sam se tuširao nekim nivea shower gelomZnači nisi više pederom
5 dana u nedelji max. Sve preko toga je robija.ni petak ne treba raditi...dovoljna su 4 dana za rad, a tri dana treba odmarati, zezati se i putovati
Tako je jer ako ne karas, ima ko hoce. A to neminovno vodi do raspada braka i porodice.Nedeljom si kuci sa zenom. Ujutru crkva, pijaca, pa rucak, poppdne kolaci i sex....
Bar jednom nedeljno da karas naspavan