Одлучено! Недеља и званично нерадан дан.

Владан

Buduća legenda
Poruka
37.700
https://www.b92.net/biz/vesti/region/to-je-to-nedelja-i-zvanicno-neradna-2076984

Али у Северној Македонији. У Србији неће моћи јер Вучић каже само нерадници одмарају недељом. Ваш став, да ли би требало да сви раде и недељом.
Ja do prvog miliona moram i nedeljom i za ng i sng i na sva crvena slova.

Obican smrtnik koji radi za smesne pare treba poslodavca odalamiti mokrim radijatorom kada mu spomene radnu nedelju. Radne nedelje za moje ljude duplo placene, isto planiram za prekovremeno da bude duplo do troduplo i neobavezno ❤

Sirotinja strajks bek madafakaz

Bog: Sest dana radi, sedmog dana odmaraj

Vucic:
Digging Us Army GIF by GoArmy

Ja volim da radim.
Kad mi se radi.
Ne volim da mi se neko petlja I ogranicava.
Hirurzi, policajci, vojnici, ugostitelji, pekari......

Postoji satnica, ako neko mora da radi nedljom, kao sto je lepo primeceno, ne radi se neki drugi dan, ili se rasporedi.
Problem je samo onda kada probijes satnicu ne svojom voljom i za to ne dobijes nadoknadu...
To nije tema

Banke i budzetlije ne rade nedeljom , subotom, usamljenim (sirocici) danima izmedju praznika i vikenda, ne rade na izmisljene praznike, primirja, zatisja, zastave, drzave, drzavnosti , i ko zna jos koje praznike imaju , to samo ko mora popamti...

Ostali su uveli 25h i 26h satni dan, tako da moze sve da se radi a da nije prekoracenje satnice..

Bitno je da ti ne diraju slobodne sate, a koliko radnih sati imas, to nikog ne interesuje...

I tako ....svi sretni...

Može čovek da radi koliko hoće, ali da za njega ima i neka zamena na mestu koje pokriva.
Pre neki radni dan, petak, odem u banku koja ionako radi do 15h i tri šalteraša slave slavu, sv Nikolu, u nedelju koliko mi se čini da je palo. Samo jedna kukavica radi i nije joj do života, ma vidim... Nema ''Dobar dan!'', nema makar i lažni osmeh, samo pruža ruku za dokumenta.
:neutral:
Red kao da se nešto deli džabe, a nije državna pomoć.
Mislim da ni to nije u redu!
A slobodan dan svako treba da izabere sam kako i ako hoće.

Banke i budzetlije ne rade nedeljom , subotom, usamljenim (sirocici) danima izmedju praznika i vikenda, ne rade na izmisljene praznike, primirja, zatisja, zastave, drzave, drzavnosti , i ko zna jos koje praznike imaju , to samo ko mora popamti...

Ostali su uveli 25h i 26h satni dan, tako da moze sve da se radi a da nije prekoracenje satnice..

Bitno je da ti ne diraju slobodne sate, a koliko radnih sati imas, to nikog ne interesuje...

I tako ....svi sretni...
Suština. ^

Neuredjenost privatnog i neprivatnog sektora. Ali opet, tržište radne snage je takvo. Neuredjeno. Ali radi predsednik Srbije na tome svaki dan, pa i svake nedelje....

Da li je to sarkazam, vi procenite sami. Kesićeva ekipa bandita bi mogla da se pozabavi ovom temom, koliko gospodin Vučić stvarno radi.

Poslednja izmena:
Ali Bog je rekao da je taj sedmi dan subota, a ne nedjelja. Da je nedjelja neradna je rekao rimski car Konstantin, jer je to dan kad se štuje Sunce. :mrgreen:
Koliko je odmor zdrav toliko je i rad. Balans je suština jednog i drugog.

A Konstantin ili Bog, rekli su i jedan i drugi svašta.... Naša civilizacija postoji više od 5000 godina....

Sub@ta onda neka bude neradni dan, uvedemo svoj neradni dan.

Poslednja izmena:

Back