Одложен почетак изградње "Јужног тока"

]Što bi hrvatska obaveštajna služba bila neprijatelj Rusije ?[/B] Rusija i Hrvatska imaju odlične bilateralne odnose , saradnju u pogledu energetike i turizma i nemaju nijedno nerešeno pitanje izmedju dve države .
Uostalom hrvatska obaveštajna služba je smešna kao i srpska , sve je to pod stranom kontrolom ,a ako Rusima ne smeta da grade gasovod kroz NATO članice i otvorene USA satelite i saveznike poput Turske ,Bugarske i Nemačke ,Slovenije neće im smetati ni kroz Srbiju ,ako imaju interesa .

Човек превише чита Дејана Лучића. :lol:

moramo da se potrudimo ako smo navodno braca jel da ,svaka tebi cast ali je meni jednostvno bljutavo da prcam njima kako su mi braca a tek o eu i nato,koji su ucinili dobro ovoj zemlji cak mi se cini da su zajedno delovali,al dobro to je druga tema,

Наравно да морамо да се потрудимо прво да се ослободимо оваквих политичара и НВО камариле, као и чињенице да се Западни амбасадори за све питају у Србији.
Тек када то урадимо моћи ћемо озбиљније да кренемо у неко партнерство са Русима, јер овакви, ментално окупирани смо потпуно безвредни и Руси нам не могу помоћи колико год то хтели или желели.
Русија би требала и сама да почне да се меша у изборе у Србији.

Ако ти се чини да су НАТО и ЕУ добро учинили овој земљи онда се грдно вараш.

П.С. Поради мало на правопису.

ne mislim ja na nikoga ,ako oce da pustaju cevi kroz srbiju moraju to i da plate ,bas me briga za njih ,bio sam u metohiji gde sam i rodjen i nemojte da mi drvite o pijanim rusima aman kako su ovo kako su ono ,pa ispadosmo braca kad je interes u pitanju gde ce oni da zgrnu novac ami da se bratski podelimo zemlju s njima.,,zabavno
Тупко ми наплаћујем транзит кроз Србију, капиш?

Back