комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Почетак изградње Јужног тoкa још није почео мада је најављен >>> http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=905&yyyy=2013&mm=02&dd=03&nav_id=683425
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pu kako to sad sta ide preko albanije![]()
To ce poceti negde 2311 kad Srbi uveiliko bioloski nestali sa mape Evrope. Juzni tok je samo jos jedan od niz od tih rusofilskih bajki.Почетак изградње Јужног тoкa још није почео мада је најављен >>> http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=905&yyyy=2013&mm=02&dd=03&nav_id=683425
Где си то видео???
Gasovod je podeljen u 4 cevi, a samo jedna ce da bude zavrsena pre nasih sledecih izbora (koji moraju da budu najkasnije 1.5.2016., u nedelju).The first line should be ready by the end of 2015, the second and third lines by the end of 2016, and the forth line by the end of 2017
http://sr.wikipedia.org/wiki/Južni_tokNajavljeno je da će se prva dva, od planirana četiri, voda završiti krajem 2015. godine ili u prvom kvartalu 2016. godine.
na karti juznog toka ne isplati se rusima preko srbije. traze im ogromnu proviziju za cevi![]()
Ај не измишљај.........
To ce poceti negde 2311 kad Srbi uveiliko bioloski nestali sa mape Evrope. Juzni tok je samo jos jedan od niz od tih rusofilskih bajki.
Оно што ми је посебно интересантно је да русофоби, другосрбијанци и антинационалисти глорификују сваки евентуални проблем и несавршенство у односима са Русијом попут овог тобоже нам стављајући до знања да је русофилство бајка за малоумнике док са друге стране сами већ читавих 12 година и више верују у бајку звану ЕУ и све прихватају од стране ЕУ, па чак и најгоре као речи написане у светом писму.
За њих су изгледа Срби криви што су протерани, убијани и што је сада ЕУ извршила политичку окупацију Србије.
Значи за такве људе, крива је жртва, а не окупатор и агресор.
За мене је такво схватање малоумно.
Оно што ми је посебно интересантно је да русофоби, другосрбијанци и антинационалисти глорификују сваки евентуални проблем и несавршенство у односима са Русијом попут овог тобоже нам стављајући до знања да је русофилство бајка за малоумнике док са друге стране сами већ читавих 12 година и више верују у бајку звану ЕУ и све прихватају од стране ЕУ, па чак и најгоре као речи написане у светом писму.
За њих су изгледа Срби криви што су протерани, убијани и што је сада ЕУ извршила политичку окупацију Србије.
Значи за такве људе, крива је жртва, а не окупатор и агресор.
За мене је такво схватање малоумно.
Ne znam gde ti vidis da je Rusija izdala Srbiju. Po mom misljenju tako nesto se nikada nije desilo, a onaj ko misli suprotno gresi da ne kazem nesto gore.maloumno je zvati bracu koja te je izdala,ti isti rusi nam toliko pomogli kao i eu...ja im se zahvaljujem na podrsci braca po interesu,nikad brat s rusijom niti eu srbija srbima
Ne znam gde ti vidis da je Rusija izdala Srbiju. Po mom misljenju tako nesto se nikada nije desilo, a onaj ko misli suprotno gresi da ne kazem nesto gore.
Ne znam gde ti vidis da je Rusija izdala Srbiju. Po mom misljenju tako nesto se nikada nije desilo, a onaj ko misli suprotno gresi da ne kazem nesto gore.
pa dobro ja sam rodjen juce super kad gresim u ovim godinama,tvoje zadrzi za sebe
Како где,
а Косово што није признала и тиме директно угрозила пут у будућност, обећану?
Ne mlati praznu slamu nego reci kada su nas izdali i kako.
Mozda nisi rodjen juce, ali logicko zakljucivanje ti je mozda lose.
Па Руси су нам у током Рамбујеа рекли да неће моћи да нас бране и да потпишемо предају Косова, али је Милошевић терао инат највећој војној сили.dok je horda zemalja od 19 clanica napala srbiju ,taj pijani rus je posmatrao govoreci drz te se braco mi smo svama u rusiji.logicko kazes.//