Одложен почетак изградње "Јужног тока"

Nacekacemo se mi u svakom slucaju radi naplate nekih ozbiljnih para od 'putarine'.

The first line should be ready by the end of 2015, the second and third lines by the end of 2016, and the forth line by the end of 2017
Gasovod je podeljen u 4 cevi, a samo jedna ce da bude zavrsena pre nasih sledecih izbora (koji moraju da budu najkasnije 1.5.2016., u nedelju).
http://en.wikipedia.org/wiki/South_Stream
Na srpskoj verziji ne pise nista o kraju izgradnje do kraja 2017. godine... Autocenzura - najgora pojava.

edit
ipak ima nesto, mada nepotpuno
Najavljeno je da će se prva dva, od planirana četiri, voda završiti krajem 2015. godine ili u prvom kvartalu 2016. godine.
http://sr.wikipedia.org/wiki/Južni_tok
Svejedno ne saopstavaju krajnji rok svih radova.

Poslednja izmena:
Оно што ми је посебно интересантно је да русофоби, другосрбијанци и антинационалисти глорификују сваки евентуални проблем и несавршенство у односима са Русијом попут овог тобоже нам стављајући до знања да је русофилство бајка за малоумнике док са друге стране сами већ читавих 12 година и више верују у бајку звану ЕУ и све прихватају од стране ЕУ, па чак и најгоре као речи написане у светом писму.

За њих су изгледа Срби криви што су протерани, убијани и што је сада ЕУ извршила политичку окупацију Србије.

Значи за такве људе, крива је жртва, а не окупатор и агресор.

За мене је такво схватање малоумно.

Оно што ми је посебно интересантно је да русофоби, другосрбијанци и антинационалисти глорификују сваки евентуални проблем и несавршенство у односима са Русијом попут овог тобоже нам стављајући до знања да је русофилство бајка за малоумнике док са друге стране сами већ читавих 12 година и више верују у бајку звану ЕУ и све прихватају од стране ЕУ, па чак и најгоре као речи написане у светом писму.

За њих су изгледа Срби криви што су протерани, убијани и што је сада ЕУ извршила политичку окупацију Србије.

maloumno je zvati bracu koja te je izdala,ti isti rusi nam toliko pomogli kao i eu...ja im se zahvaljujem na podrsci braca po interesu,nikad brat s rusijom niti eu srbija srbima

Него тко је?:evil:

maloumno je zvati bracu koja te je izdala,ti isti rusi nam toliko pomogli kao i eu...ja im se zahvaljujem na podrsci braca po interesu,nikad brat s rusijom niti eu srbija srbima
Ne znam gde ti vidis da je Rusija izdala Srbiju. Po mom misljenju tako nesto se nikada nije desilo, a onaj ko misli suprotno gresi da ne kazem nesto gore.

dok je horda zemalja od 19 clanica napala srbiju ,taj pijani rus je posmatrao govoreci drz te se braco mi smo svama u rusiji.logicko kazes.//
Па Руси су нам у током Рамбујеа рекли да неће моћи да нас бране и да потпишемо предају Косова, али је Милошевић терао инат највећој војној сили.
Да не говорим о томе да су Руси током бомбардовања дипломатским напорима спречили да дође до копнене инвазије на Србију.

Са моје тачке гледишта Руси су већи Срби од нас Срба. Свакако су Руси већи и паметнији Срби од демагога Милошевића.

Они ће нам рећи најдобронамерније шта и како да урадимо и када нас буду узели ЗАИСТА буду узели у заштиту неће нас напустити као што нису ни Сирију.
Већ 2 године Западњаци и Турци причају како су Асаду дани одбројани, а Асад је никад јачи те се у последње време и Израел умешао, а видећемо како ће се ствари развијати након напада Израела.

Back