Odlike ozbiljne veze

Poruka
15.196
Dobili ste ljisovku na Zenama pa i ljisovske teme. Da,da, znam da pitanje vam se cini glupim,ali okidac za postavljanje.
Primer A-On i ona par nedelja u vezi, od prvog dana stalno zajedno,ona dolazi kod njega, spavaju jedno kod drugog, planiraju zajednicko letovanje.
Primer B- On i ona su u vezi 8 god. On zivi u svom stanu, radi,ima 31. Ona je podstanar, moja Kraljevcanka, radi,ima 30 zivi s cimerkom. Nisu ni vereni, vidjaju se vikendom.
Licno nisam odusevljena da u 23 zivim s nekim,mada sam imala i faze zajednickog zivota. Za mene ozbiljnost veze ne cini tajming i njena duzina, nego upravo zajednicki planovi, neki polu makar zajednicki zivot bez stagniranja i licno primer A mi je ozbiljna veza.
Ima neko da doda nesto? :ceka:

Тек када се људи вере, и када су пред венчањем то је озбиљна ''веза'' , исто тако људи мисле ''са њом сам две године то је озбиљна веза'' , па то нема никакве везе, можеш са неким да будеш и четри године то не значи да је веза озбиљна... И ти планови, знам парове обишли 10 земаља, путовали заједно, живели скоро заједно па опет се разишли, значи није било озбиљно.. И најбитније, мораш да будеш бар мало озбиљан карактер да би имао озбиљну везу.

Dobili ste ljisovku na Zenama pa i ljisovske teme. Da,da, znam da pitanje vam se cini glupim,ali okidac za postavljanje.
Primer A-On i ona par nedelja u vezi, od prvog dana stalno zajedno,ona dolazi kod njega, spavaju jedno kod drugog, planiraju zajednicko letovanje.
Primer B- On i ona su u vezi 8 god. On zivi u svom stanu, radi,ima 31. Ona je podstanar, moja Kraljevcanka, radi,ima 30 zivi s cimerkom. Nisu ni vereni, vidjaju se vikendom.
Licno nisam odusevljena da u 23 zivim s nekim,mada sam imala i faze zajednickog zivota. Za mene ozbiljnost veze ne cini tajming i njena duzina, nego upravo zajednicki planovi, neki polu makar zajednicki zivot bez stagniranja i licno primer A mi je ozbiljna veza.
Ima neko da doda nesto? :ceka:

pa ima nekih što su u braku pa se viđaju vikendom da li je njihova veza ozbiljna ili su samo vezani papirom pa to dobija na težini?

Па узми разлоге због којих пар може да се разведе? Сваки је глупав, алкохол, превара, и шта ти ја знам већ, све је то неозбиљно јер озбиљном човеку не може то да се догоди, тако да ето ти одговора.. Неозбиљан човек не може имати озбиљну везу.

Тачно тако, брак је виши ниво стабилне и озбиљне везе која се не прекида. И то могу само озбиљни људи који су спремни на живот у двоје и све што тај живот носи са собом.

Неозбиљни људи су боље речено неприпремљени, и они су заједно на неодређено, може бити и пет и десет и колико год. Значи и то се може завршити браком, најчешће пропалим. Тврдим да неозбиљни људи не могу да имају озбиљну везу, наравно може неко бити заебант овако да просипа форе, али ако није озбиљан и зрео дижи руке одма.

Back