Odlazim zauvek..

Poruka
22.458
Ne bre, ne radujte se, necu jos sa foruma :lol:

Da li vas je ikada u zivotu zatekla ovakva poruka na stolu, racunaru, ovakav sms, bez puno objasnjenja i ubedjivanja? Kako podnosite rastanke ili kraj veze? Da li vam je lakse da bude djubre pa da vas odbije i psihicki pripremi?

Da li vas je ikada u zivotu zatekla ovakva poruka na stolu, racunaru, ovakav sms, bez puno objasnjenja i ubedjivanja? Kako podnosite rastanke ili kraj veze? Da li vam je lakse da bude djubre pa da vas odbije i psihicki pripremi?

OK znaci da nije kidnapivan ,ubijen.....
....

Poslednja izmena:
Ja sad ne mogu da se setim, da li se desilo da nisam ja bila ta koja je prekinula vezu....
Cini mi se da jeste jednom, ali ne tako drasticno i bez objasnjenja. Vise je bilo ko ce prvi...i nije bila neka veza.

A kako podnosim rastanke...pa zavisi, nije isto prekinuti npr vezu od par meseci i desetogodisnji brak.
Mislim da je ocigledno sta sam teze podnela

eh...to je bar,iole,uchtiv nachin
zamisli kako je kad te docheka pogledom i rechima..."koj ti beshe":sad2:

...a jednog mog prijatelja dochekala nova brava...za koju nije imao kljuch :sad2:

femme fatale, ono nemogu stobom al nemogu ni bez tebe pa nemaju hrabrosti da ih ne grize savest ?

nije fatalnost u pitanju
pre bih rekla da nisu bili dovoljno muskarci da kazu `ja iz ovoga izlazim`, nego su radili sve da to na kraju moram da kazem ja
ja sam nezna, suptilna dusa..kao leptiric..kojoj je potrebna zastita i cvrst zagrljaj snaznog muskarca :flert:

Sad ce opet Kami da napise "Jeote, s kim se ti druzis?" al nema veze, Doduse, nije mi prijatelj on vec znam zenu preko zenine prijateljice :hahaha: Prica ide ovako: 11 godina braka, bili u inostranstvu i zajedno zaradili stan, dobili dete, ona svoj posao-on svoj posao - idila. Nikada nije ostajao posle posla, nikada izlazio navece bez nje. E, jednog dana nije dosao kuci u 5, zena se ushebala, nije nista naslucivala ni u zadnjim primislima imala da je on vara. Mobilni iskljucen, provjerava kod kumova da ga nisu videli, zove jednog radnog kolegu, nista..u 11 odlucuje zvati policiju ali prije toga zove njegovu mamu, i po njenom tonu shvata da ona zna gde je on ali da nesto izmedju njih nije u redu. I paf, upitnik. Sutradan dolazi posle posla i kaze joj imas dva sata da izadjes iz stana i pokupis stvari (njena kardinalna greska - zajednickim parama su kupili stan na ime njegove mame) I sta se desilo: covek je od povratka iz EU bio u tajnoj vezi sa komsinicom koja je zivela dva sprata ispod i koja je starija od njega 7 godina i celu noc pre je proveo kod nje. Dobila je dva sata da pokupi stvariza 11 godina braka :(

Back