Ova stara mi je nekako bila pokretac .Uradila sam neke zavrsni radove na kuci .
Keramika , moleri , elektricari .Masu kablova na produznom ugradila sam u zid na svoje mjesto .Stare sam stolice presvukla .
Drvo stolica lakirala .Mojoj omiljenoj carobnoj fotelji sam poklonila novo ruho .
Sad mi se svako jutro smijesi tako crvena bas me obraduje .
Kako je malo potrebno da kad napravimo promjene da se ljepse osjecamo .
Tako sa tim promjenama povlacimo bolje raspolozenje budemo pozitivni i prizivamo pozitivnu energiju .
Nova ce doci kako god a sto je nebismo lijepo pitko docekali kad cemo sa njom da se druzima cijelu jednu godinu .
Jeste bicemo stariji ali mi smo stariji svakim danom satom .
Licno se radujem jer mi vodolije smo kao vino sto smo stariji mudriji smo a vino je ljepse .
Nadajmo se da ce i ova Nova godina sto dolazi biti ljepsa i bice .
Keramika , moleri , elektricari .Masu kablova na produznom ugradila sam u zid na svoje mjesto .Stare sam stolice presvukla .
Drvo stolica lakirala .Mojoj omiljenoj carobnoj fotelji sam poklonila novo ruho .
Sad mi se svako jutro smijesi tako crvena bas me obraduje .
Kako je malo potrebno da kad napravimo promjene da se ljepse osjecamo .
Tako sa tim promjenama povlacimo bolje raspolozenje budemo pozitivni i prizivamo pozitivnu energiju .
Nova ce doci kako god a sto je nebismo lijepo pitko docekali kad cemo sa njom da se druzima cijelu jednu godinu .
Jeste bicemo stariji ali mi smo stariji svakim danom satom .
Licno se radujem jer mi vodolije smo kao vino sto smo stariji mudriji smo a vino je ljepse .
Nadajmo se da ce i ova Nova godina sto dolazi biti ljepsa i bice .