Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.629
Nesto sam razmisljao o zenama i shvatio da su zene ( cure ), zanimljivije dok su nevine...posle, romantika gubi svaku draz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto sam razmisljao o zenama i shvatio da su zene ( cure ), zanimljivije dok su nevine...posle, romantika gubi svaku draz
zar ti nisi otputovo? ajd ajd spremaj se polako
e bas ti hvala![]()
dager to je rezervisano iskljucivo za dragana to tenkre![]()
dragane ovo je poslednje upozorenje pred trajni ban!
pa kako mislishbanuj me, nemoj da si sisa
dager to je rezervisano iskljucivo za dragana to tenkre![]()
Možda jesu zanimljivije dok su nevine, ali je sex mnogo bolji kad skinu mrak. A kad je sex dobar, koga je briga za to da li su zanimljive.Nesto sam razmisljao o zenama i shvatio da su zene ( cure ), zanimljivije dok su nevine...posle, romantika gubi svaku draz
Možda jesu zanimljivije dok su nevine, ali je sex mnogo bolji kad skinu mrak. A kad je sex dobar, koga je briga za to da li su zanimljive.![]()
Mislim da romantika ne odlazi sa nevinoscu zbog nevinosti, vec zato sto i zena stice odredjena iskustva, s vremenom pokapira sa kim (cesto) ima posla i da je taj "posao" obicno daleko od romantike. E, onda se i njoj mozda smuci pa okrene drugi list.
Naravno. Sve se moze gledati iz razlicitih uglova i nijedno misljenje nije Bogom dano i jedino ispravno. Mnogo je faktora koji nam formiraju misljenje.