"Одлазећи диктатор се обратио на готово идентичан начин као Милошевић на свом последњем обраћању јавности..."

Poruka
20.104

Много се овде "арчило" име бившег председника Слободана Милошевића, наравно, највише се користе дезинформације и речи неких који тако лече своје фрустрације,
као и ОВАЈ сада, који је изговорио ове речи из НАСЛОВА ТЕМЕ! (овај политички "дрипац" није ни заслужио да му име поменем, али ето, искористих његове речи да отворим тему)

Прво одмах, да се разумемо, овај садашњи председник (ни њему нећу име да помињем, ваљда знате ко је) у НИЧЕМУ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОРЕДИ са некадашњим председником Србије, који је ликвидиран у Хашком казамату, а пре тога киднапован и испоручен као пакет,
можда и уз помоћ МНОГИХ ових који су сад и ВЛАСТ и ОПОЗИЦИЈА!

slobodan m..jpg

Моја тема би била ОВО:
Бивши председник Србије, Слободан Милошевић је ЗНАО да је "страно мешање"
имало итекако удела у све оне догађаје и пре 5.октобра 2000. и ево чак и сада!!!
Али,
(брзо ћемо се уверити хоће ли и садашњи председник исто поступити или не)
МИЛОШЕВИЋ НИЈЕ ЖЕЛЕО И
НИЈЕ ДОЗВОЛИО
ДА ДО ГРАЂАНСКОГ РАТА ДОЂЕ.
СВИ КОЈИ КАЖУ ДА ЈЕ ОН ХТЕО ДА ГА ВОЈСКА ИЛИ ПОЛИЦИЈА БРАНЕ И ОДБРАНЕ ТОГ 5. ОКТОБРА 2000.

ЛАЖУ!!!
Могао је он свашта да уради, али НИЈЕ, јер није желео да падне ни једна кап крви, ничија!!!
Имао је он одличне информације шта су НАТО и остали "мрзитељи" Срба и Србије ТАДА спремали и
НИЈЕ ДОЗВОЛИО ДА ДО ТОГА ДОЂЕ,

МИРНО СЕ ПОВУКАО СА МЕСТА ПРЕДСЕДНИКА ДРЖАВЕ, ИАКО НИЈЕ ИЗГУБИО ИЗБОРЕ, ТО СВИ САДА
ЗНАМО ИЛИ ТРЕБА ДА ЗНАМО?!?
Лично сам чула његове речи о овоме ШТО желим да буде данашња тема!

Да ли ће и садашњи председник "жртвовати" своју председничку фотељу или ће "жртвовати" свој народ, ЗАТО што су у ова дешавања заиста упетљани прсти многих који нити су Срби, нити живе у Србији!
Питање за све вас!

Poslednja izmena:
Да ли ће и садашњи председник "жртвовати" своју председничку фотељу или ће "жртвовати" свој народ
sm je imao rec kakav god da je, a ovaj av je patoloski lazov koji ce zrtvovati srbe, mi nismo njegov narod, ne varajte se

Milošević je bio gospodin za ovO sada.

Imao svoju profesiju, bavio se ozbiljnim poslovima pre ulaska u politiku što je najbitnija stavka.

Drugo, u diplomatiju su slati stručni ljudi koji ne blamiraju državu na svim nivoima što je krenulo od one matore prsotine Draškovića slanjem ženine nepismene frizerke na ambasadorsko mesto do nemuštog Šutketa danas po amerikama i...dopisati po želji.

Nidje veze.

"Слободана Милошевића, последњег легално изабраног председника, убили су хашки трибунал и они који су органиозовали његово хапшење и они који су га киднаповали и они који су се правили да не знају да ће бити предат Хагу и они који су га издали и они који су 5. октобра оргијали, палили и терором рушили републичке институције...

Moj deda (a to se moglo čuti i od drugih naših ljudi) je u par navrata rekao da "Ako srušimo i ovoga što sad imamo, onda bolje ni ne zaslužujemo." Bez obzira što je ta rečenica puna onoga uzdanja u "gvozdenu ruku" i "onaj na vrhu zna najbolje", ona govori o nečemu dubljem i jednom kolektivnom razočaranju u nešto što želimo da popravimo, ali ne znamo kako. Srbi u istinu hoće da dostignu nešto veliko, ali mogućnost za time je podosta mršava, jadna i bedna. Vidi se ljudima na licima svuda. I to tako vekovima u nazad.

Imao svoju profesiju, bavio se ozbiljnim poslovima pre ulaska u politiku što je najbitnija stavka.

Drugo, u diplomatiju su slati stručni ljudi koji ne blamiraju državu na svim nivoima što je krenulo od one matore prsotine Draškovića slanjem ženine nepismene frizerke na ambasadorsko mesto do nemuštog Šutketa danas po amerikama i...dopisati po želji.

Nidje veze.

Када упоредим понашање, на пример, приликом обраћања јавности, овог сада председника и председника Милошевића....
ајооооооооооооооооооооооооооооооооооооој,
мало је овде места да напишем шта мислим.

Upravo tako.
Red pretnji
Pa opet red pretnji
Pa red lezi i izvrtanja
Pa red patetike
Pa red ocajnickih pokusaja uveravanja
Pa red uvreda
Pa opet red pretnji
Pa pokusaj prorocanskih reci za buduce generacije
Pa red pretnji.
Pa narucena litanja od iskljucivo "lojalnih" medija
Plus 3 fikusa koji iskljucivo glume ikebanu iza njega, ubledelog, uplasenog "vodje" iza cijih ledja se nazire zastava EU.

Tom "coveku" je lakse da isprovocira nerede, nasilje i pusti krv nego da raspise izbore i ako izgubi, kao normalan covek ode sa vlasti.

"Постоји неко веће зло из Америке са којим се борим, постоји нешто сатанско у том лажном осмеху Американаца. То њихово зло није са овога света. Видео сам. Ово више није борба слободољубивог народа против империјалиста. Ово је борба против непријатеља људског рода. Древне приче су истините. Он ће заузимати једну по једну нацију. Ја сам усамљен у овој борби. По први пут се бојим за свој народ и себе."

Слободан Милошевић (из телефонског разговора.)

Upravo tako.
Red pretnji
Pa opet red pretnji
Pa red lezi i izvrtanja
Pa red patetike
Pa red ocajnickih pokusaja uveravanja
Pa red uvreda
Pa opet red pretnji
Pa pokusaj prorocanskih reci za buduce generacije
Pa red pretnji.
Pa narucena litanja od iskljucivo "lojalnih" medija
Plus 3 fikusa koji iskljucivo glume ikebanu iza njega, ubledelog, uplasenog "vodje" iza cijih ledja se nazire zastava EU.

Tom "coveku" je lakse da isprovocira nerede, nasilje i pusti krv nego da raspise izbore i ako izgubi, kao normalan covek ode sa vlasti.
... да
и још што је за мене најстрашније, ОН УВЕК ЗНА ШТА ЋЕ СЕ УНАПРЕД ДЕСИТИ,...

..."Poručio je da je pitanje dana kada će blokaderi da otvoreno ubijaju na ulici, jer im je samo to preostalo...."​

Milosevic je sve radio nasiljem protiv naroda, i mitio ga globalno , bez vestine, a Vucic je pokazao kako se to radi kad znas sa kim imas posla, majstorski je mitio i kvario srpski narod na ono sto je u sustini i hranio ga sustinom koja je kvarna i pogana...i na kraju doveo Srbiju do ovog danas..

Milosevic kao bogat rusilac svega, kulture, sigurnosti , ekonomije, JNA, policije, a vucic kao uzurpator i korumpirator svega, to su dve razlicite stvari....

Nijedna nije dobra, ali narod je dupe u oba slucajha, u prvom je glup za sva vremena, a u drugom je i pokvaren pa onda to krace traje....

Milosevic je sve radio nasiljem protiv naroda, i mitio ga globalno , bez vestine, a Vucic je pokazao kako se to radi kad znas sa kim imas posla, majstorski je mitio i kvario srpski narod na ono sto je u sustini i hranio ga sustinom koja je kvarna i pogana...i na kraju doveo Srbiju do ovog danas..

Milosevic kao bogat rusilac svega, kulture, sigurnosti, ekonomije, JNA, policije, a vucic kao uzurpator i korumpirator svega, to su dve razlicite stvari....

Nijedna nije dobra, ali narod je dupe u oba slucajha, u prvom je glup za sva vremena, a u drugom je i pokvaren pa onda to krace traje....
Problem je sto je i druga strana idiotska, takozvani evropejci, u prevodu hteli bi zapadnoevropski standard a da se ponasaju kao titovi komunisti gotovani...to je taj ešalon iz kruga dvojke.... licemeri i pokvarenjaci....grupacija potpuno bez duhovnosti, postovanja.

Poslednja izmena:
Problem je sto je i druga strana idiotska, takozvani evropejci, u prevodu hteli bi zapadnoevropski standard a da se ponasaju kao titovi komunisti gotovani...to je taj ešalon iz kruga dvojke.... licemeri i pokvarenjaci
Sto uvek izbace i titove seljake...jer ako popgledas vecina zeli da bude titovi seljaci....sa 10 evra da casti celu kafanu...
Da se qurce da su face u selu , a razvijaju moc i uticaj , a blage veze nemaju o drustvenim vrednostima i razvoju neke drustvene svesti..

Vucic je najbolesniji lik ikada.
Od prvog dana sam protivv njega, ne od nultog ali od prvog, cim sam cuo kombinaciju Vucic Vulin, sve mi bilo jasno , SNS i Jul tu nema greske, arkan u najavi , ljubljenje sa slobinim tekovinama i sve sto je i doslo..
Ali je opet jako poucno kako je ogolio srz srpskog naroda, raje, jajara, do krajnjih granica,

Evo i sad do pre mesec dana, to je neverovatno koliko naroda je otvoreno i ponosno jajare i spremno da proda sinove, cerke, mnogi i da podvedu , sta je to legni par puta sa nekim, ako ces dobiti posao , , juznije jos tuznije...cak se i prostitucija u ogranicenom vidu podrzava..

A ne bih bio siguran da mnogi rodtielji naslucuju ali cute za toliko brojnih izleta svojih cerki koje dok studiraju u BG prave premijere, poseban vide dobre prodaje prostutucije, gde devojka dolazi kao premijera lokalnim prostitucionim kanalima, odradi 3, 4 seanse, seksa uzme po 300 do 500e po hebu i resila je ekonomiju za taj semestar....ako nije besna, a obicno nije...
I tako do sledece godine...svake godine po 2000e skolarina uz ukliz , e sad ja imam uvid u to peko svog posla, tu ne moogu da se sakriju , ali ne znam koliko roditelji to ne znaju ili znaju , ja mislim naslucuju...
U svakom slucaju , koja se ne navuce, a vecina se ne navuku , ona ostane cedna do kraja studija, samo tatina i mamina pametnica...

Da sam voleo Miloševića, nisam.
I mnogo šta sam mu zamerao.

Ali.šta reći za zemlju koja svoga predsednika proda haškom trubunalu, čiji je moto:
"Niko nije kriv dok se ne dokaže da je srbin."

Ja bih se, da sam na njihovom mestu vrlo zabrinuio
Msm, kada im ispune sve zahteve,
a nisu daleko od toga, da ne dodje red na nih

I oni sa IQ < 0,5 znaju taktiku EU,
od Rezolucije 1244 pa do danas:

1. Potpiše se
2, Oni pljunu
3.Naši poližu.
4, Idi na tačku 1.

Poslednja izmena:
Srbi u istinu hoće da dostignu nešto veliko, ali mogućnost za time je podosta mršava, jadna i bedna. Vidi se ljudima na licima svuda. I to tako vekovima u nazad.

I onda je, pretpostavljam, rešenje da se ne treba cimati, najbolje da nas vode diktatori, da živimo u izolaciji, represiji i korupciji? :think:

Glupo da se beži od sudbine :dash:

Nikad nisam bio pristalica ni Miloševićev ni SPS i derivata, ali oni su za ove danas bili gospoda i doktori nauka.

Koliko znam, oni su uvek bili zajedno i nerazdvojni. Nema tu ovih ili onih, sve je to ista ekipa. Gospoda i doktori nauka za izolaciju, siromaštvo i ratove.

Od prvog dana sam protivv njega, ne od nultog ali od prvog, cim sam cuo kombinaciju Vucic Vulin, sve mi bilo jasno , SNS i Jul tu nema greske, arkan u najavi , ljubljenje sa slobinim tekovinama i sve sto je i doslo..
Ali je opet jako poucno kako je ogolio srz srpskog naroda, raje, jajara, do krajnjih granica,

Evo i sad do pre mesec dana, to je neverovatno koliko naroda je otvoreno i ponosno jajare i spremno da proda sinove, cerke, mnogi i da podvedu , sta je to legni par puta sa nekim, ako ces dobiti posao , , juznije jos tuznije...cak se i prostitucija u ogranicenom vidu podrzava..

A ne bih bio siguran da mnogi rodtielji naslucuju ali cute za toliko brojnih izleta svojih cerki koje dok studiraju u BG prave premijere, poseban vide dobre prodaje prostutucije, gde devojka dolazi kao premijera lokalnim prostitucionim kanalima, odradi 3, 4 seanse, seksa uzme po 300 do 500e po hebu i resila je ekonomiju za taj semestar....ako nije besna, a obicno nije...
I tako do sledece godine...svake godine po 2000e skolarina uz ukliz , e sad ja imam uvid u to peko svog posla, tu ne moogu da se sakriju , ali ne znam koliko roditelji to ne znaju ili znaju , ja mislim naslucuju...
U svakom slucaju , koja se ne navuce, a vecina se ne navuku , ona ostane cedna do kraja studija, samo tatina i mamina pametnica...
Svestan sam tvojom fascinacijom border case-ima, ali tas istorije ne preteže na njihovu stranu, tako da se kladiš večito na pogrešne konje. ;)
Dominantna Srbija je ona normalna, zrelih, stasalih mladih umova, novoformirane srednje klase u povoju... Vučićeva teza da su njegovi "pristojna Srbija" je upravo teška krađa od dominirajuće situacije i njemu dosledan promašaj. ;)

Ohoho...:cool:
Prilog izučavanju botovske (pokloničke) psihologije, njene doslednosti čak i kada se radi o očitom tranferovanju sa konja na magarca, pa na trotinet...:ok::hvala:
...potom peške, pa puzanje, a na kraju, je li - i u rupu...:confused: jer kuda bi duh anti-civilizacije.:kafa:

Back