"Одлазећи диктатор се обратио на готово идентичан начин као Милошевић на свом последњем обраћању јавности..."

Poruka
20.101

Много се овде "арчило" име бившег председника Слободана Милошевића, наравно, највише се користе дезинформације и речи неких који тако лече своје фрустрације,
као и ОВАЈ сада, који је изговорио ове речи из НАСЛОВА ТЕМЕ! (овај политички "дрипац" није ни заслужио да му име поменем, али ето, искористих његове речи да отворим тему)

Прво одмах, да се разумемо, овај садашњи председник (ни њему нећу име да помињем, ваљда знате ко је) у НИЧЕМУ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОРЕДИ са некадашњим председником Србије, који је ликвидиран у Хашком казамату, а пре тога киднапован и испоручен као пакет,
можда и уз помоћ МНОГИХ ових који су сад и ВЛАСТ и ОПОЗИЦИЈА!

slobodan m..jpg

Моја тема би била ОВО:
Бивши председник Србије, Слободан Милошевић је ЗНАО да је "страно мешање"
имало итекако удела у све оне догађаје и пре 5.октобра 2000. и ево чак и сада!!!
Али,
(брзо ћемо се уверити хоће ли и садашњи председник исто поступити или не)
МИЛОШЕВИЋ НИЈЕ ЖЕЛЕО И
НИЈЕ ДОЗВОЛИО
ДА ДО ГРАЂАНСКОГ РАТА ДОЂЕ.
СВИ КОЈИ КАЖУ ДА ЈЕ ОН ХТЕО ДА ГА ВОЈСКА ИЛИ ПОЛИЦИЈА БРАНЕ И ОДБРАНЕ ТОГ 5. ОКТОБРА 2000.

ЛАЖУ!!!
Могао је он свашта да уради, али НИЈЕ, јер није желео да падне ни једна кап крви, ничија!!!
Имао је он одличне информације шта су НАТО и остали "мрзитељи" Срба и Србије ТАДА спремали и
НИЈЕ ДОЗВОЛИО ДА ДО ТОГА ДОЂЕ,

МИРНО СЕ ПОВУКАО СА МЕСТА ПРЕДСЕДНИКА ДРЖАВЕ, ИАКО НИЈЕ ИЗГУБИО ИЗБОРЕ, ТО СВИ САДА
ЗНАМО ИЛИ ТРЕБА ДА ЗНАМО?!?
Лично сам чула његове речи о овоме ШТО желим да буде данашња тема!

Да ли ће и садашњи председник "жртвовати" своју председничку фотељу или ће "жртвовати" свој народ, ЗАТО што су у ова дешавања заиста упетљани прсти многих који нити су Срби, нити живе у Србији!
Питање за све вас!

Poslednja izmena:
Да ли ће и садашњи председник "жртвовати" своју председничку фотељу или ће "жртвовати" свој народ
sm je imao rec kakav god da je, a ovaj av je patoloski lazov koji ce zrtvovati srbe, mi nismo njegov narod, ne varajte se

Milošević je bio gospodin za ovO sada.

Imao svoju profesiju, bavio se ozbiljnim poslovima pre ulaska u politiku što je najbitnija stavka.

Drugo, u diplomatiju su slati stručni ljudi koji ne blamiraju državu na svim nivoima što je krenulo od one matore prsotine Draškovića slanjem ženine nepismene frizerke na ambasadorsko mesto do nemuštog Šutketa danas po amerikama i...dopisati po želji.

Nidje veze.

"Слободана Милошевића, последњег легално изабраног председника, убили су хашки трибунал и они који су органиозовали његово хапшење и они који су га киднаповали и они који су се правили да не знају да ће бити предат Хагу и они који су га издали и они који су 5. октобра оргијали, палили и терором рушили републичке институције...

Moj deda (a to se moglo čuti i od drugih naših ljudi) je u par navrata rekao da "Ako srušimo i ovoga što sad imamo, onda bolje ni ne zaslužujemo." Bez obzira što je ta rečenica puna onoga uzdanja u "gvozdenu ruku" i "onaj na vrhu zna najbolje", ona govori o nečemu dubljem i jednom kolektivnom razočaranju u nešto što želimo da popravimo, ali ne znamo kako. Srbi u istinu hoće da dostignu nešto veliko, ali mogućnost za time je podosta mršava, jadna i bedna. Vidi se ljudima na licima svuda. I to tako vekovima u nazad.

Milošević je bio gospodin za ovO sada.

Imao svoju profesiju, bavio se ozbiljnim poslovima pre ulaska u politiku što je najbitnija stavka.

Drugo, u diplomatiju su slati stručni ljudi koji ne blamiraju državu na svim nivoima što je krenulo od one matore prsotine Draškovića slanjem ženine nepismene frizerke na ambasadorsko mesto do nemuštog Šutketa danas po amerikama i...dopisati po želji.

Nidje veze.

Када упоредим понашање, на пример, приликом обраћања јавности, овог сада председника и председника Милошевића....
ајооооооооооооооооооооооооооооооооооооој,
мало је овде места да напишем шта мислим.

Када упоредим понашање, на пример, приликом обраћања јавности, овог сада председника и председника Милошевића....
ајооооооооооооооооооооооооооооооооооооој,
мало је овде места да напишем шта мислим.

Bombonice, tako mi je drago što te vidim ovde ponovo :heart:
Već sam se pitala u kakvo to specijalno odelenje upadoh posle toliko godina nedolaska ovde.
Baš si osveženje :cao:

Bombonice, tako mi je drago što te vidim ovde ponovo :heart:
Već sam se pitala u kakvo to specijalno odelenje upadoh posle toliko godina nedolaska ovde.
Baš si osveženje :cao:

Па, знаш шта,
много су се неки овде "раскомотили" и при том опаснооо пролајали, нажалост и на срамоту неких других,
који су ЗАЋУТАЛИ!!!

Upravo tako.
Red pretnji
Pa opet red pretnji
Pa red lezi i izvrtanja
Pa red patetike
Pa red ocajnickih pokusaja uveravanja
Pa red uvreda
Pa opet red pretnji
Pa pokusaj prorocanskih reci za buduce generacije
Pa red pretnji.
Pa narucena litanja od iskljucivo "lojalnih" medija
Plus 3 fikusa koji iskljucivo glume ikebanu iza njega, ubledelog, uplasenog "vodje" iza cijih ledja se nazire zastava EU.

Tom "coveku" je lakse da isprovocira nerede, nasilje i pusti krv nego da raspise izbore i ako izgubi, kao normalan covek ode sa vlasti.

"Постоји неко веће зло из Америке са којим се борим, постоји нешто сатанско у том лажном осмеху Американаца. То њихово зло није са овога света. Видео сам. Ово више није борба слободољубивог народа против империјалиста. Ово је борба против непријатеља људског рода. Древне приче су истините. Он ће заузимати једну по једну нацију. Ја сам усамљен у овој борби. По први пут се бојим за свој народ и себе."

Слободан Милошевић (из телефонског разговора.)

Па, знаш шта,
много су се неки овде "раскомотили" и при том опаснооо пролајали, нажалост и на срамоту неких других,
који су ЗАЋУТАЛИ!!!
Ne zameram ja ni tim pametnijima što se povukoše, videćeš već i sama kad krenu čoporativno prostačkim uvredama i forama predškolskog uzrasta, jednostavno nemaš ni volju ni želju da se spuštaš na taj nivo.

Sretaćemo se još valjda, q noć

Upravo tako.
Red pretnji
Pa opet red pretnji
Pa red lezi i izvrtanja
Pa red patetike
Pa red ocajnickih pokusaja uveravanja
Pa red uvreda
Pa opet red pretnji
Pa pokusaj prorocanskih reci za buduce generacije
Pa red pretnji.
Pa narucena litanja od iskljucivo "lojalnih" medija
Plus 3 fikusa koji iskljucivo glume ikebanu iza njega, ubledelog, uplasenog "vodje" iza cijih ledja se nazire zastava EU.

Tom "coveku" je lakse da isprovocira nerede, nasilje i pusti krv nego da raspise izbore i ako izgubi, kao normalan covek ode sa vlasti.
... да
и још што је за мене најстрашније, ОН УВЕК ЗНА ШТА ЋЕ СЕ УНАПРЕД ДЕСИТИ,...

..."Poručio je da je pitanje dana kada će blokaderi da otvoreno ubijaju na ulici, jer im je samo to preostalo...."​

Back