Odlazak

Bas nesto citam ovde na temama poslednjih par dana kako su se neki clanovi izlogovali. Uvek me je interesovalo, sta je to sto nagoni ljude da na takav nacin prekidaju vezu sa onim sto im je bio deo zivota i sto su toliko voleli da rade. Ne razumem bas tu teatralnost i sta se dobija time? Zasto ljudi imaju potrebu da ubiju svoj nadimak?

Kad me ne bude vise interesovao forum, ja cu prestati da dolazim a ono sto sam pisala nek ostane tu pod mojim nadimkom i neka stoji.

Sta vi mislite o tome?

bili su zavisnici koji se na takav nacin skidaju
kao oni sto se prejedaju, p akontrolisu hranu, kao alkosi bez mere, kao narkosi na granici overdose
smucilo im se, preterali su

Bas nesto citam ovde na temama poslednjih par dana kako su se neki clanovi izlogovali. Uvek me je interesovalo, sta je to sto nagoni ljude da na takav nacin prekidaju vezu sa onim sto im je bio deo zivota i sto su toliko voleli da rade. Ne razumem bas tu teatralnost i sta se dobija time? Zasto ljudi imaju potrebu da ubiju svoj nadimak?

Kad me ne bude vise interesovao forum, ja cu prestati da dolazim a ono sto sam pisala nek ostane tu pod mojim nadimkom i neka stoji.

Sta vi mislite o tome?

Pa vidi,neke od clanova su navatale zene,neke od clanica imaju problem sa sumnjicavim muzevima,pa se malo prikriju.Big dil,vrate se svi pre ili kasnije :p
A neki koji posle ili u toku brakova ( :lol: ) imaju razvijene veze,ne bi da ih kvare na slepo,pa se i oni izloguju kad posalju previse podataka :hahaha:

Poslednja izmena:
Svako ima svoje vreme i kada ga vise nema ode. Primer, domacice su tu dvokratno :) od 9 do 12 i uvece od 22 do 12. Stranciiz dalekih zemalja od 22 do ujutro, posle spavaju da bi radili itd. Kada ih navata neko s neta nema ih dok traje idila, a ako se produzi to je manje od 4% onda se jave naizmenicno. Djoka, pa Mileva. Zene imaju svoje periodicne nastupe, ako nemaju na koga kuci da se ljute naljute se na forum i nema ih. Timeto time.:)

Ali navatale?! Ahahahahha... Navatale da rade sta?
Dopisuju se na forumu sa masom nepoznatih ljudi? Kakav greh :roll:

Mm se zainteresuje samo kad vidi da se smejem do suza... hoce i on... :lol:
Onda mu procitam ili ispricam... ili ne pricam ako je duga prica...

Ali navatale?! Ahahahahha... Navatale da rade sta?
Dopisuju se na forumu sa masom nepoznatih ljudi? Kakav greh :roll:

Mm se zainteresuje samo kad vidi da se smejem do suza... hoce i on... :lol:
Onda mu procitam ili ispricam... ili ne pricam ako je duga prica...

Fino, ispricaj mu kako andjelko krese samo manji deo forumasica, a ostale se samo pale na pricu.:)

Cu da mu ispricam... vidO andjelkovog na slikU... :lol:

- - - - - - - - - -

Ja sa mm-em sve delim... nesebicno :heart:

Tako i treba. Objasni coveku da ga zovu samo ponekad forumasice, kad su ljute na muza. On mu dodje kao kaznena ekspedicija.:)

- - - - - - - - - -

Jeste da mora cesto skotove da ebe, ali u poslu se ne gleda u zube, nego se stavi jastuk, ako nema kesu.:)

Back