- Poruka
- 676
Kod nje se nikada ne znaHard as a rock:A, kakav Maslačak orgazam doživljavač? Klitoralni ili vaginalni?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod nje se nikada ne znaHard as a rock:A, kakav Maslačak orgazam doživljavač? Klitoralni ili vaginalni?
Trebalo bi da probas sto pre, tj. obe varijante na jednoj seansi, pa da vidis... Promeni partnera, mozda te neko drugi vise napali i izdrma, pa dozivis sve sto nisi.Maslachak:...e sad... kako bih ja to znala....
ne mozzesh nekog da pitash da li voli vishe chokoladu ili avokado, ako nikad nije probao avokado... znash?![]()
Ispred kuce ruke siri Meri ..ja joj kazem a'e ne seri..ja idem da vidim zelenu travu doma mog..vaseron:Ej pa ti si cudo...ja li da li dajes casove Zeno Beogradska..ono po satu..teorija ,, praksa,,sta znam..a moze li se poslati kurikulum pa da ti to ocenis..ajd molim te..nije sala...
e pa ajde kreni sa istrazivanjem...mnogi su probali..cak i ono odozgore..pa odustali,,i bease me prihvatili takvoga...a Riblja Corba je cudo...upoznao sam Boru na jednom koncertu ovde..ostao s'nama do zore..ludilo...nego...htedoh ti reci..da upoznavajuci one ribe tipa otkacena i vesela..sve mi je veci..a one sve znaju o sexsu,,samo tako...gossca:Ispred kuce ruke siri Meri ..ja joj kazem a'e ne seri..ja idem da vidim zelenu travu doma mog..![]()
Evo me stizem iz daleka gde trava nije bas i neka jbt..kraj rodne reke ima lepe trave meke..mene ceka cela familija..hocu da ih vidim i ja..al sad mi je preca zelena trava doma mog.....nostalgija.............vaseron ti si bas tako zanimljiv za istraziti...al jbg..onda si se probudio i zamalo da te strefi slog..video si cetri zida te okruzjuju..i shvatio da te optuzuju..
vaseron:e pa ajde kreni sa istrazivanjem...mnogi su probali..cak i ono odozgore..pa odustali,,i bease me prihvatili takvoga...a Riblja Corba je cudo...upoznao sam Boru na jednom koncertu ovde..ostao s'nama do zore..ludilo...nego...htedoh ti reci..da upoznavajuci one ribe tipa otkacena i vesela..sve mi je veci..a one sve znaju o sexsu,,samo tako...