Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Da ili ne? Da li su igrice 'dam ti na kasicicu'
za vas inspirativne ili vas to odlaganje i 'izludjivanje' gasi? Volite li da inace odlazete sexualna zadovoljstva ili sve i odmah? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ili ne? Da li su igrice 'dam ti na kasicicu'za vas inspirativne ili vas to odlaganje i 'izludjivanje' gasi? Volite li da inace odlazete sexualna zadovoljstva ili sve i odmah?
![]()
Samo ako je umereno prija, sve više i preko toga me guši.
Meni je to interesantno jer se odlaganjem zelja povecava pa je samim tim i orgazam jaci.Naravno,ne sad da se cimamo citavu vecnost,ali onako,dozirano uvek je dobrodosloDa ili ne? Da li su igrice 'dam ti na kasicicu'za vas inspirativne ili vas to odlaganje i 'izludjivanje' gasi? Volite li da inace odlazete sexualna zadovoljstva ili sve i odmah?
![]()
Meni je to interesantno jer se odlaganjem zelja povecava pa je samim tim i orgazam jaci.Naravno,ne sad da se cimamo citavu vecnost,ali onako,dozirano uvek je dobrodoslo
sad bi ti neko sa kim ja odlazem orgazme rek'o da se dozira samo pacijentima
Sala.. I ja se slazem da samo u 'doziranim' slucajevima je ok![]()
A koja je doza?I je l se dozira na grame, mililitre...svetlosne godine.....
Mislim bolje da se unapred obavestim kolika je uobičajena doza, da se ne obrukam.....![]()
Doza zavisi od jacine zelje.Merna jedinica su sekunde ili minute,zavisi od slucajaA koja je doza?I je l se dozira na grame, mililitre...svetlosne godine.....
Mislim bolje da se unapred obavestim kolika je uobičajena doza, da se ne obrukam.....![]()
Verujem da se o tome informišeš na pogrešnom šalteru.![]()
Meni su na ulazu rekli "Informacije su na šalteru broj 18"....A ovde lepo piše +18.....![]()
Ako mala Cipelićka ima 18+ onda ja nisam dobro informisan...![]()
Bilo kako bilo, kašičica po kašičica, pa se napuni flašica, čak se i presipa...![]()
Bolje jedan dobar i jak orgazam koji ti prodrma citavo telo nego pet malih koje tek osetis![]()
A multiorgazmi.....nekoliko jakih u talasima.....?
A multiorgazmi.....nekoliko jakih u talasima.....?
Bolje jedan dobar i jak orgazam koji ti prodrma citavo telo nego pet malih koje tek osetis![]()
Taj lek provereno sprečava kašalj.Pa ti bre kao da piješ sirup za kašalj....![]()
Šalim se dete, igra reči.
Treba biti sretnica koja ce to doziveti![]()