Odigrana predstava, upaljene sveće ispred Predsedništva za srebreničke žrtve

И пре две године је Иницијатива младих за људска права на истом месту палила свеће за жртве геноцида у Сребреници:

Jel to bivsi ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot? Evo oni ko sire price o "genocidu" muslimana

Prilozi

• 1626184123351.png
    1626184123351.png
    95,1 KB · Pregleda: 0
Добиће рупу у Поточарима.

Nezavisno od ovih "naših" korisnih budala pade mi na pamet priča o Potočarima

Inače mene Srebrenica po gemorfologiji podseća na Karlove Vari , mesto smešteno u udolini oko omanje reke a okolo po uskom obodu smešteno naselje i par izvori lekovitih voda (ono što to mesto razlikuje od njihovog "buraza" u Sudetima je arhitektura i klijentela)

Naravno okolo su rudnici Olova i Cinka , Boksita i na osnovu toga posle DRS u tim Potočarima iznikla je prava industrijska zona sa više fabrika ( bila je i fabrika akumulatora)
Sem rudnog bogastva izgradnji te industrijske zone kumovao je i neki "drug" visoko pozicioniran u Sara'jvo šeheru , sumnjive ratne prošlosti
( kažu da su Srbi uz njegovo ime uvek dodavali i odrednicu " onaj ustaša" ili samo "ustaša")
Sve je to povlačilo da Srebrenica i oko Srebrenice vremenom počne menjati nacionalnu strukturu - nemerljiv doprinos dao je i navedeni "drug" za vreme već pomenutog DRS, lično se angažujući na terenu

Elem "zauzimanjem" Potočara kao mesta "pijeteta" trajno se gubi prostor za obnovu industrijske zone , a time i održivosti Srebrenice i njenog rasta .. njena će rudna bogastva da se u najboljem slučaju voze do srpskog Bratunca i tako naše dobre Bošnje imaće gde da se okupljaju jednom godišnje, ali baš da žive neće imati salameta

Kada se shvate da su jednu od bogatijih oblasti ovog dela Evrope dali za fejk priču biće kasno

Tako to radi Zapad .. evo tebi uloga žrtve a meni daj rude .. ma da pomlatili su te tu nastrašnije ( nego na koliko tona su procenjene zalihe rude) , ako treba ima da napravi se i genocid ali koncesija da je naša ... ali eto vole Bošnje da se o njima priča.

A ovi naši korisni idioti baš im "dobro" žele ..

Back