ODGOVORITE NA PREMIJEROV POZIV...

gost 198384

Iskusan
Poruka
5.443
Na samom početku pokušajte da se naviknete na ideju da je doleopisana situacija zaista i moguća.

Zvoni Vama telefon, mobilni-stacionarni, svejedno.

Vi podignete slušalicu ili primite vezu, opet svejedno, a sa druge strane Vam se obrati:

Ivica Dačić: Dobar dan, ovde Ivica Dačić.

Vi: M`rš džukelo lopovska, `ebo te bedevetdva i gej parada, mene si naš`o da ložiš, skap`o daBogda...! Nisam ti ja medicinska sestra barabo jedna ti sa bedevetdva!

Ivica Dačić: Ne, ne, gospođo/gospodine, znam da Vam je ovo neverovatno, ali ovde premijer ili predsednik Vlade, predsednik voljenog SPS-a, predsednik vatrogasnog društva opštine Prokuplje, ovde Vaš pionir ponizni, javni službenik Ivica Dačić popularni Dačke i stojim Vam na usluzi…

Uvereni da je to zaista on, šta bi ste danas rekli premijeru Ivici Dačiću u slušalicu?

Poslednja izmena:
Поштовани Председниче владе и Министре унутрашњих послова Републике Србије, драги Ивице,

да ли имате рецепт за Сахер торту?

Срдачно, Ваш Влајко.
To's mogo i mene pitati ,znač da sam ja izdanak bečke škole , saher smo mesto leba jeli ,u pasulj ga drobili .

Da sam Ivca ja bih ti rekao: Pa izguglaj ćale, nisam ti ja pretraživač nego premijer.
Питао бих Га (:worth:) и која је тајна његове линије.
To's mogo i mene pitati ,znač da sam ja izdanak bečke škole , saher smo mesto leba jeli ,u pasulj ga drobili .
Јес’ али видиш како се он удебелио. То је зато што је сладокусац. Можда додаје неки шпецијални састојак.

Back