gost 198384
Iskusan
- Poruka
- 5.443
Na samom početku pokušajte da se naviknete na ideju da je doleopisana situacija zaista i moguća.
Zvoni Vama telefon, mobilni-stacionarni, svejedno.
Vi podignete slušalicu ili primite vezu, opet svejedno, a sa druge strane Vam se obrati:
Vi: M`rš džukelo lopovska, `ebo te bedevetdva i gej parada, mene si naš`o da ložiš, skap`o daBogda...! Nisam ti ja medicinska sestra barabo jedna ti sa bedevetdva!
Uvereni da je to zaista on, šta bi ste danas rekli premijeru Ivici Dačiću u slušalicu?
Zvoni Vama telefon, mobilni-stacionarni, svejedno.
Vi podignete slušalicu ili primite vezu, opet svejedno, a sa druge strane Vam se obrati:
Ivica Dačić: Dobar dan, ovde Ivica Dačić.
Vi: M`rš džukelo lopovska, `ebo te bedevetdva i gej parada, mene si naš`o da ložiš, skap`o daBogda...! Nisam ti ja medicinska sestra barabo jedna ti sa bedevetdva!
Ivica Dačić: Ne, ne, gospođo/gospodine, znam da Vam je ovo neverovatno, ali ovde premijer ili predsednik Vlade, predsednik voljenog SPS-a, predsednik vatrogasnog društva opštine Prokuplje, ovde Vaš pionir ponizni, javni službenik Ivica Dačić popularni Dačke i stojim Vam na usluzi…
Uvereni da je to zaista on, šta bi ste danas rekli premijeru Ivici Dačiću u slušalicu?
Poslednja izmena: