Odgovor Petrani

Ovde se radi o komentarima :rtfm: koje je meni uputila Petrana na ovom postu http://forum.krstarica.com/blog.php?b=13849
Ovim postom se ne pravdam, samo objašnjavam.:sad2:

Odgovor na prvi komentar.

Ja, NesaDeBeli odgovorno tvrdim da nisam seksista. Kada primetim neke negativne pojave, ja o njima pišem bilo da su one o muškarcima, ženama ili deci, a to se da videti iz mojih ranijih postova.

Odgovor na drugi komentar.
Naravno da mlade dame nisu sigurne kako treba da se ponašaju i oblače i postave naspram muškog roda jer to isto ne znaju ni mladići. I jedni i drugi lutaju k'o guske u magli da pronađu ljubav ne znajući u stvari šta je ljubav. Njihovu zbunjenost održavaju mediji koji žive od reklama proizvođača koji bi da prodaju svoju robu. Kada bi svi bili svesni sebe i svojih stvarnih potreba mnoge bi se kompanije zatvorile. Modna industija bi propala, a sa njom i mnogi drugi.

Odgovor na treći komentar.
Dođosmo i do sala. Ne znam da li ga ti imaš ili ne, a li znam da ga ja imam pa sam kao i svaki drugi debeljko večito težio da to salo sakrijem jer su debeli u ovakvom društvu debelo diskriminisani. Zbog toga je nikada ne osuđujem punačke, ja sam na njihovoj strani. To što pišem o tome je bolje nego da ćutim jer će neko možda i shvatiti poentu.

Odgovor na četvrti komentar.
Ja sam govorio o tome da će svakako ta devojčica izgledati lepše u odeći koja će ublažiti diskriminatorski stav prema njoj, a ne da ga pojačava. Pređimo na oblačenja. Obući se znači zaštititi telo od hladnoće i pogleda. Obući se lepo znači privući nečiju pažnju. Pažnja se mora privući, ali je cilj da nam se neko nasmeši, a ne smeje zbog neodgovarajuće odeće.

Odgovor na peti komentar.
Naravno da se oblače zbog uspešnih kao i uspešni, ali avaj. Jadna li je njihova sreća ako se gradi na ljubavi koja je bazirana na njihovoj odeći od strane onih kojima je to najvažnije.
Zaključak.
U celom svetu je na snazi izopačen sistem vrednosti i mi samo možemo svojim delovanjem da to ublažimo za makar jedan mali delić.
Eto toliko. Pozdrav svima i sve vam najbolje želim. :whistling:

Back