ODGOVOR Grobara na tenk: Policijski "kec" sa natpisom UDBA ispred "Rajka"

kapetanmark

Legenda
Poruka
59.517
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1230...arkiran-pored-tenka-na-Rajku-Miticu-FOTO.html

Neko je u sredu uveče u Beogradu parkirao staro policijsko vozilo, popularnog "stojadina", odmah uz tenk, koji su nedavno navijači Crvene zvezde postavili kraj severne tribine stadiona "Rajko Mitić".

Sudeći prema fotkama na Instagramu, bili su to navijači Partizana.

Ostavljena je i poruka:

"Ispred stadiona kluba kojeg je osnovala UDBA jedino je prirodno da stoji policijsko vozilo. Poklon od partizanovaca".

udba.jpg

Normalno, da se manemo sarenih laza izmisljotina geto huligana koji su umisljeni toboz cetnicki klub i postavimo stvar na svoje mesto. Dzaba prekrajanje istorije i izmisljotine.

prosle godine su debilii prekrecili crnim i mural SLAVNOG DUSKA RADOVICA I CUVENU RECENICU DANAS JE NEDELJA...

kad vec stavljaju vozila ispred stadiona nek to ne bude izmisljena laz vec ono izvorno vozilo , osnivacko!!!

da se podsetimo malo dela krcuna...
ubio preko 60 000 srba

vodio akciju hapsenja i likvidacije draze mihailovica
to su CINJENICE

sef ozne i njegov klub zasluzuju originalno vozilo pored stadiona koji je na ustrb naroda napravio ovaj ubica mihailovica....

Idiotizam,prekrajanje istorije i sl.
Koji bre Draža,pa taj je bio fašista isto kao i švabe sa kojima je bio u savezu,grob da mu se nađe samo da bi ljudi mogli tu da se popišaju,ništa drugo.Alo bre,pa svi ti četnici,ustaše,belogardisti,balije,pa svi su bežali zajedno sa švabama prema Austriji.Zašto???
Lepo su dočekani i pobacani po jamama Slovenije,tu treba i da ostanu i da se nikad više i ne spominju.
Mene lično bi bila sramota da u današnje vreme navijam za zvezdu,zna se ko stoji iza nje...
Mrsko mi kad vidim i onog Vučelića,Slobinog govnara u Partizanu,sve su to pijavice i paraziti koje je država postavila iz ko zna kojih razloga.
Sportskih,sigurno nije...

Koji bre Draža,pa taj je bio fašista isto kao i švabe sa kojima je bio u savezu,grob da mu se nađe samo da bi ljudi mogli tu da se popišaju,ništa drugo.Alo bre,pa svi ti četnici,ustaše,belogardisti,balije,pa svi su bežali zajedno sa švabama prema Austriji.Zašto???
Lepo su dočekani i pobacani po jamama Slovenije,tu treba i da ostanu i da se nikad više i ne spominju.
Mene lično bi bila sramota da u današnje vreme navijam za zvezdu,zna se ko stoji iza nje...
Mrsko mi kad vidim i onog Vučelića,Slobinog govnara u Partizanu,sve su to pijavice i paraziti koje je država postavila iz ko zna kojih razloga.

Potpisujem od a do z :D

Pa ti i dalje navijaj za Jugoslavensko športsko društvo Partizan, osnovano od bivših nogometaša ustaške NDH kojim je predsednikovao Tuđman Franjo.

Poslednja izmena od moderatora:

Back