Odgovarajuća veličina kondoma

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Odmah da napomenem da ovo nije neka tema radi trolovanja i glupiranja već ozbiljnog je karaktera, time i očekujem da odgovori budu u skladu sa tim. Dakle, postoje različite veličine kondoma kako bi to sve lepo "štimovalo". Proverio sam da se vrednosti za širinu kreću od 49mm do 58mm. Testirao sam 53mm ali je nekako isuviše tesno, baš, baš.

Kako sad ja da odredim koji kondom meni odgovara? Da kupujem svaki pa da testiram. Opet naglašavam, ovo nije tema šaljivog i neozbiljnog karaktera.

Odmah da napomenem da ovo nije neka tema radi trolovanja i glupiranja već ozbiljnog je karaktera, time i očekujem da odgovori budu u skladu sa tim. Dakle, postoje različite veličine kondoma kako bi to sve lepo "štimovalo". Proverio sam da se vrednosti za širinu kreću od 49mm do 58mm. Testirao sam 53mm ali je nekako isuviše tesno, baš, baš.

Kako sad ja da odredim koji kondom meni odgovara? Da kupujem svaki pa da testiram. Opet naglašavam, ovo nije tema šaljivog i neozbiljnog karaktera.
kupi bilo koji.nemas patku 27 cm i debljine 8 cm

Svi oni imaju širinu 3.6cm pre nego što se stave. Nakon toga se razlikuje koliko se može proširiti (kako odgovara kome). Evo primera:

comparison_77abd6ab-a5f8-43b0-93e6-643d14f6e9a5_grande.png

Nije samo durex. Ima dužina za svaki i nonimalna širina ili ti širina kada se stavi, optimalna za osobe za tom širinom.

Tesan kondom, pa to može da napiše samo neko ko nikad nije vido kondom. Prevelik ili preširok verovatno može da bude, ali tesan, pa to je priča za mali decu.

Poslednja izmena od moderatora:

Traži da ga probaš pre nego kupiš. :lol:

Mi kad smo bili klinci kupovali smo kondome i punili vodom. kad staviš kondom u lavor, on se raširi dok ne popuni sve uglove i ostane još prostora da ga zavežeš na vrhu da voda ne ljuljne okolo.
Onda tako napunjen kondom sve sa lavorom odnesemo na terasu, ispod koje je 4 sprata niže bio ulaz u kafanu. :D
Onda nišanimo, računamo preticanje na osnovu visine zgrade i brzine hoda dolazećih alkosa. Kad izvrneš lavor, 20l vode leti u komadu menjajući oblik, pa kad pukne...:hahaha:
Nije uvek uspevao kondom da izdrži do udara u cilj, često je pucao negde između 1. i 2. sprata :( mada to nije puno umanjivalo efekat

Back