koji su razlozi glumljenja srece kad je covek u stvari tuzan i koje to posledice ostavlja na psihu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako si ti taj koji glumi srecu onda verovatno imas i svoje razloge za to...
ako smatras da neko drugi glumi srecu zasto mislis da si u pravu?
a sta tacno znaci odglumeti srecu?
ja recimo smatram da je sreca stvar licnog izbora...sto nekome moze lako da zvuci kao glumljenje...da li na to mislis?
to ti kazem...to rodjeno osinuto...pa se smatram expertom za temu te se zato i raspitujem o detaljima![]()
koji su razlozi glumljenja srece kad je covek u stvari tuzan i koje to posledice ostavlja na psihu
Спречава потребу за глупим питањима, које не бих желео да чујем или да на иста питања одговарам. Човек мора да носи своју тежину кроз живот, свидело ти се или не шта ти је живот све напаковао, то мора да се тегли.
ako si ti taj koji glumi srecu onda verovatno imas i svoje razloge za to...
ako smatras da neko drugi glumi srecu zasto mislis da si u pravu?
a sta tacno znaci odglumeti srecu?
ja recimo smatram da je sreca stvar licnog izbora...sto nekome moze lako da zvuci kao glumljenje...da li na to mislis?
pa ne znam zasto to ljudi rade, valjda misle da je to dobro...ne umeju drugacije...ko ce ga znatiposledice su ocigledno trajno stanje izmenjene svesti koja se nalazi u raskoraku odnosno izmedju moguceg a tako blizu i onog sto se mora
- - - - - - - - - -
recimo ,glumljenje srecne porodice zbog dece i okoline
Ne glumi se samo sreca, glumi se svasta. Moras znati talasati sa gomilom, precutati glumu ako je primetis, inace sledi kazna. Ljudi su masovno lazni, zive u lazi, ili kako Nice rece: Laz je uslov zivota. Drugim recima, da ne lazu, da ne glume, ne bi opstali.
Da, da da.... Mhm..... Samo da ti jos nagovestim da se psihologija bas veoma lepo bavi i sa ljudima koji govore o drugim ljudima.... Nesto... U vecini slucajeva se radi o projekciji. .....Tako onaj koji misli da ga svaka zena, devojka vara, zapravo projektuje iz sebe nesigurnost, ljubomoru, on je varao, pa misli da je ceo svet prevarantski itd.
Takodje, dosta toga bi se moglo i analizirati o coveku koji je ubedjen da je ceo svet lazan. Ljudi gledaju na svet i dozivljavaju ga, bas onako kakvo im je unutrasnje psihicko stanje, a mogu i previse pozitivno a i previse negativno gledati.
Za psihu ne znam, al da sretan obaljuje, to znam.