Odgleda li ko onu utakmicu u Zagrebu?

Ajduk:
Commodore breeeeeeeeee
Pa treba da znash da se na to i ishlo. Radilo se na tome da se stoci pokaze shta znachi civilizovano i sportsko navijanje. Iskreno, bio sam pun srece kada sam saznao da se nije zbio nijedan incident.
Svaka chast grobarima, uradili su pravu stvar.

Uh..uh...uh... pa tako smo isto lepo i civilizovano presli preko
toga sto su u Jasenovcu poklali 600 000 ljudi - PA STA SMO DOBILI -
OSIM NOVOG KLANJA I PROTERIVANJA!

A, ti fazoni, mi smo fini, civilizovani, pa neka nas
slomiju i premlate - a mi necemo vratiti
CAK NI LJUDSKOM CETNICKOM PESMOM - e toga mi je pun
****!

Oni ce dakle i sledeci put zabraniti ulazak nasem sportisti koji ima tetovazu, oni ce dakle
i sledeci put izlomiti nase novinare - a OVDE CE I SLEDECI PUT DA SE POJAVE NEKI IMBECILI
KOJI CE TRAZITI DA NEMA UZVRACANJA ILI OSVETE - JER SMO MI"CIVILIZOVANI" - SAMO NEK TI
IDIOTI KOJI SE ZA TO ZALAZU - OBJASNE TO I NEKIMA IZ EVROPE.
OVAKO SAMO SE I DALJE RADI NA PONIZENJU SRBA.

Ali - ima dana za megdana !

Bas tako Eremito, ko ti lupi samar, ti mu polomi koske, pa ce te sledeci put gledati sa simpatijom ili mu bar tako nesto nece vise padati na pamet.

Nisam zato da se takvi ekscesi izazivaju, ali kad je covek napadnut, nije valjda toliko "mutav" da ne ume da vrati, bar istom merom, tada ce se taj zamisliti i znace kako to nije dobro, kada oseti na svojoj kozi... pa ce drugi put razmisliti sta ce raditi... Ha, procitao sam komentar u kojem jedan ustasa kaze da su ih nasi provocirali noseci partizanove salove... E jeste bre bila neka provokacija, boze me sacuvaj. Dok ne kazu da su jos od jutra sa spremljenim namerama cekali nase.

Da se razumemo odmah. Oni su divljaci, pokazali su ko su i shta u XX veku (to je svakom jasno).
Da smo im polomili koske u Beogradu (a to bi mi zamislite, bilo vrlo vrlo drago), tj da su imali hrabrosti da uopshte dodju u Beograd, shta bismo dobili? Pa bre ovim od juche smo im zachepili usta, ne mrzimo mi tako patoloshki kao oni. Mi nismo oni.
Ukoliko postoji neka ravnoteza u svemiru, onda ce ono shto se desilo u Jasenovcu morati da bude podmireno nekada, na neki nachin. Mi to nismo oprostili niti zaboravili. Ali to shto cemo ishamarati novinare i vratiti navijache u Hrvatsku nece nam ici na chast. Ispashcemo pi*de kao oni.
Kada se nadjemo negde na strani, na neutralnom terenu, e tada, neka im je Bog u pomoci.

Back