e, stvarno... bas nesto gledam one devojke i momke, kad odem na neka 'in' mesta... sve dolce gabana i te stvari, a nema za sta pas da ih ujede... cevce jedno pice po 2 sata... al' zato cevce koktel... mislim.. rispekt... a... to je ipak samo garderoba... i ono cuveno, u prolazu: "e, nemam vremena da ti se javim, covece... ne mogu glavu da dignem od obaveza..." mislim... i ta jurnjava za firmiranom robom... to uklapanje u nesto sto je (ako je??!!) moderno... secam se devojaka koje su nosile one sportske pantalone sa elegantnim cipelama sa visokom stiklom i nekom sportskom majicom isto... mislim... nije da sam modni kreator, niti pratim nesto trendove, al' je to bilo, po meni, totalno neukusno... al', sad... vecina nosi i par onih isfeminiziranih likova na televiziji (koji se, kao, razumeju u to) kazu kako je to super, i sta vise treba da svi prihvate to? nosim ono u cemu se osecam udobno... nije mi zao da dam para za nesto jako skupo kao sto me nije ni sramota da kupim nesto sto je skroz jeftino... mislim... kraljevi... ipak je to samo garderoba... parce krpe... nista vise...
e, kad smo kod tih 'in' mesta... kako ne volim kad obezbedjenje zagleda da li si dovoljno dobro obucen ili ne... mislim... koje je to dno... stvarno... i, kad udjes, na licima nekih ljudi tacno vidis kako su puni sebe... 'mi pripadamo posebnom krugu ljudi', i te fore... zato menjam sve njih za par tamburica... ili dobro mesto gde je opustena atmosfera... bez mobilnih telefona, poslednje generacije, na stolu... i bez pricanja o hiljadama evra, da bi se na kraju isti ti vracali gsp-om kuci...