"Одеон" или "Оде он..."

Пилипенда

Veoma poznat
Poruka
11.239
Режисер, сликар, вајар, архитект, интеријерист, концептуалист, проналазач, иноватор... Апсолутни гениј који је, што се јасно види из видео прилога, и изузетно скроман човјек – Жељко Митровић Жекс.
(Исту тему отварам и на „Ликовној умјетности” да они који тамо свраћају не остану ускраћени за овај величанствени догађај.)

@Grom_sa_neba! jesi cuo za predstavu lucifer sto ovaj rezira

Da...
Davno sam jos pricao o tom satanistickom okultnom ritualisanju...
To prizivanje lucifera je vec i imalo svoj tragicni krvavi rezultat...
Naime u istoj zgradi gde je "teatar" i gde se spremala "predstava" lucifer...je ziveo decak masovni ubica iz slucaja Ribnikar...

Dakle tom "predstavom" tj okultno ritualnim prizivanjem lucifera...oni, Zeksovi sektasi, su i prizvali ga...i koji se onda otelotvorio kroz decaka ubicu...koji je u istoj zgradi i ziveo...dakle luciferov duh nije dugo trazio telo...

Inace negde sam cuo da u samoj predstavi se spominje lucifer koji dolazi sa Zapada i koji upoznaje Srbu i zensku osobu VERU...

I onda kao u onoj nekoj okultnoj seriji da li Kalkanski krugovi ili koja vec od niza tih okultno ritualnih serija poslednjih godina...
VERA biva ubijena...

Dakle poenta je da lucifer ubije VERU...

Satanista Zeks, koji je nekidan sam sebe prozvao "Sveti Žeks"..., je vec fakticki osnovao satanisticku crkvu u Srbiji...i to su sad sve samo "hramovi" te satanisticke sekte...

I "Odeon"
I "TV Pink"
I glavni hram cija se gradnja zavrsava na Topciderskoj Zvezdi njegova "Bela kuca"...koja je veca i od Skupstine Srbije...
Ko prolazi tuda tim kruznim tokom moze da vidi svaki dan...

I ne slucajno...
"Teatar Odeon", tj sada Zeksov satanisticki hram...je tik iznad Vaznesenjske crkve...posto satanisti vole da skrnave svetinje i da im se rugaju...

...

Poslednja izmena:
Da...
Davno sam jos pricao o tom satanistickom okultnom ritualisanju...
To prizivanje lucifera je vec i imalo svoj tragicni krvavi rezultat...
Naime u istoj zgradi gde je "teatar" i gde se spremala "predstava" lucifer...je ziveo decak masovni ubica iz slucaja Ribnikar...

Dakle tom "predstavom" tj okultno ritualnim prizivanjem lucifera...oni, Zeksovi sektasi, su i prizvali ga...i koji se onda otelotvorio kroz decaka ubicu...koji je u istoj zgradi i ziveo...dakle luciferov duh nije dugo trazio telo...

Inace negde sam cuo da u samoj predstavi se spominje lucifer koji dolazi sa Zapada i koji upoznaje Srbu i zensku osobu VERU...

I onda kao u onoj nekoj okultnoj seriji da li Kalkanski krugovi ili koja vec od niza tih okultno ritualnih serija poslednjih godina...
VERA biva ubijena...

Dakle poenta je da lucifer ubije VERU...

Satanista Zeks, koji je nekidan sam sebe prozvao "Sveti Žeks"..., je vec fakticki osnovao satanisticku crkvu u Srbiji...i to su sad sve samo "hramovi" te satanisticke sekte...

I "Odeon"
I "TV Pink"
I glavni hram cija se gradnja zavrsava na Topciderskoj Zvezdi njegova "Bela kuca"...koja je veca i od Skupstine Srbije...
Ko prolazi tuda tim kruznim tokom moze da vidi svaki dan...

I ne slucajno...
"Teatar Odeon", tj sada Zeksov satanisticki hram...je tik iznad Vaznesenjske crkve...posto satanisti vole da skrnave svetinje i da im se rugaju...

...
BRAVO, GROME!

Режисер, сликар, вајар, архитект, интеријерист, концептуалист, проналазач, иноватор... Апсолутни гениј који је, што се јасно види из видео прилога, и изузетно скроман човјек – Жељко Митровић Жекс.
(Исту тему отварам и на „Ликовној умјетности” да они који тамо свраћају не остану ускраћени за овај величанствени догађај.)
Čini ti se da je genije...
On je lud, a pun love.
Može mu se SVE...
Na kvalitetnoj gudri...

Jedino je ok što je tu rupčagu urušenu i napuštenu sredio...
Sve drugo je kič kičeva neškolovanog najbogatijeg Balkanca
koji nam je uništio generacije i generacije dece svojim farmama i
ostalim ogavnim rijaliti programima ...

Nisam videla niti jedno prepoznatljivo, poznato lice ni među publikom,
niti među intervjuisanima... Šta to govori?

Poslednja izmena:
Zavidnog li sveta ne mogu da verujem svojim očima...

jel tebe neko držao da ne uspeš?

jel Žex trućkao po forumi ili zapinjao sa dvadeset prstiju - i rukama i nogama?
Ovde nije u pitanju zavist.
Ovde je u pitanju zdrav razum i opstanak onih koje ludilo drogiranih
ultra bogataša još nije pojelo.

E, da... zaboravio si da je ova krasota od čoveka platila nanogicu sinu-ubici one
devojke na pešačkom prelazu?

Čini ti se da je genije...
On je lud, a pun love.
Može mu se SVE...
Na kvalitetnoj gudri...

Jedino je ok što je tu rupčagu urušenu i napuštenu sredio...
Sve drugo je kič kičeva neškolovanog najbogatijeg Balkanca
koji nam je uništio generacije i generacije dece svojim farmama i
ostalim ogavnim rijaliti programima ...

Nisam videla niti jedno prepoznatljivo, poznato lice ni među publikom,
niti među intervjuisanima... Šta to govori?
Само ми се чини да је геније, иначе је нешколовани кич ловатор?
Па да ли је могуће да након онаквог увода морам још и дописивати да се спрдам?! :eek:

Само ми се чини да је геније, иначе је нешколовани кич ловатор?
Па да ли је могуће да након онаквог увода морам још и дописивати да се спрдам?! :eek:
Samo sam napravila ravnotežu glamuroznom uvodu...
Inače, nije se videlo da se sprdaš...onako kao što se moje vidi da se ne sprdam

Crta će mu doći glave !

Back