Odelo

rastamann:
Ne znam uopshte odakle ti ovo...

pa, nećeš verovati- moje mišljenje, rođeno, najrođenije:P
ybg, ne gotivim farmerke....na sebi. A odelo svakako u nekim segmentima uliva više poverenja od casual, zar ne? Izgleda čovek ozbiljnije, pouzdanije, odgovornije...meni je to gotivno.

cime? obezbedjenje???? pa, sada reci i cime se bavis:-?

salim se......i ja sam nosio koznu jaknu preko odela, ne moze uvek da se obuce mantil......nego samo tebi malo cudno stoji:roll: < sorry

imam mooda, al nemam fotku.........cim dodje jesen ima da se fotkam i nakacim sliku:wink:

btw. sada sam snimio zasto je tako ispalo......na odelu se NIKADA ne zakopcavaju svi dugmici, pogotovo ne donje:wink:/ delujes kao da si u JNA

WNiki...dobro ti je ovo odelo...meni se svidja. Ja volim ovako tamno teget odela,mada nikad nisam nosio,ali kada bih kupovao kubio bih neko slicno ovom tvom.
Samo ne volim dugacak i zakopcan sako...

g-rock:
imam mooda, al nemam fotku.........cim dodje jesen ima da se fotkam i nakacim sliku:wink:

btw. sada sam snimio zasto je tako ispalo......na odelu se NIKADA ne zakopcavaju svi dugmici, pogotovo ne donje:wink:/ delujes kao da si u JNA

pa bio si blizu VS nekad JNA ,JA, VJ, VSCG :))) !!!!

PLESsitnihDEMONA:
WNiki...dobro ti je ovo odelo...meni se svidja. Ja volim ovako tamno teget odela,mada nikad nisam nosio,ali kada bih kupovao kubio bih neko slicno ovom tvom.
Samo ne volim dugacak i zakopcan sako...

Sta da radim takav mi horoskop
8adcbb7f-1.jpg

Back