Odeća

Da li ste ikad odustali od dejta jer ste smatrali da nemate shta prikladno za obutji? Ili chak zbog tog vasheg uverenja izbegavate dejtovanja!?

mislila sam prikachiti anketu al me mrzi
Nikada nisam ispalio devojku zbog odece.Moglo je uvek da se nadje nesto prikladno za obuci.Ko hoce to da izbegne,moze naci hiljadu razloga da ne izadje.Budi ono sto jesi i kakav jesi,pa ako te hoce,nece joj smetati,ako nisi bas nesto doteran.

A ne ne, ako misli na dejt, stikla, suknja iznad kolena, cipkane carape, cipkana rukavica ali samo na levoj ruci, velike kruzne midjuse, narukvica oko ruku, crveni karmin iskljucivo, sminka, kosa : ako je ravna da je doravnja, ako je bujnija da je podigne iza vrata, fragnens lep i opijajuc al ne previse, tu oko vrata, ne iza vrata. Ostalo stop.

A ne ne, ako misli na dejt, stikla, suknja iznad kolena, cipkane carape, cipkana rukavica ali samo na levoj ruci, velike kruzne midjuse, narukvica oko ruku, crveni karmin iskljucivo, sminka, kosa : ako je ravna da je doravnja, ako je bujnija da je podigne iza vrata, fragnens lep i opijajuc al ne previse, tu oko vrata, ne iza vrata. Ostalo stop.
:pop:

Ruki, zamisli da se picaniš za dejt i onako u čipkanim gaćicama sedneš da namažeš nokte (na primer) i sedneš na rumenilo (na primer).
Kreneš da promeniš ćega, kad ono - nekoliko na pranju, jedne imaju rupu, jedne nemaju lastiš, osim par babskih isprane boje nema ništa.
Da li bi krenula na dejt bez gaćica (ionako si planirala da ih skidaš u određenom trenutku) ili bi obukla bubrežnjače da vire ispod minića?

Ruki, zamisli da se picaniš za dejt i onako u čipkanim gaćicama sedneš da namažeš nokte (na primer) i sedneš na rumenilo (na primer).
Kreneš da promeniš ćega, kad ono - nekoliko na pranju, jedne imaju rupu, jedne nemaju lastiš, osim par babskih isprane boje nema ništa.
Da li bi krenula na dejt bez gaćica (ionako si planirala da ih skidaš u određenom trenutku) ili bi obukla bubrežnjače da vire ispod minića?

Otkazala bi dejt

Talenat! :kez:
Od svih ponuđenih rešenja uvek izabere ono najgore :fdlan:

Pa zašto, bona?

Ja nikad nigde nisam išla bez gaća

Generacija sam koja je od malih nogu imala veš za kad moram doktoru i veš koji se nosa ostalim danima i kad izraste utrapi mi te gatje i potkošulj iz kojih sam izrasla i kupi novi za kad moram doktoru

Gaće imaju jako simboliku u mom životu
Bile su bitne

I sad su mi bitne

Nikad ne idem bez gatja

To je nezamislivo

Back