Odeca

• Začetnik teme Začetnik teme prsho
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

prsho

Veoma poznat
Poruka
13.598
zbog cega se tkanine dele na one koje se mogu flekati i na one sto moraju biti popeglane i ciste
dal uvijek idete popeglani i neuflekani i zbog cega

fleke skidam VANISHom
peglam dosta toga
jedino ne kontam što će ovo na psihologiji
ako ima veze sa greškama, odgovorna sam i nastojim popraviti šta pokvarim svojom krivicom
a možda nije tema o tome...

pa ne kontash, naravno
il pesho ne zna gde je zashao il bash zna gde je zashao i zato pita
eto dajv je mrtva ozbiljna , shta reci
nemojte dozvoliti sebi da se uflekate lol

valjda ne tkanine nego odeća... mada me sad nerviraju i dronjave majice kao za kuću što imaju fleke koje se nisu skinule, iako su čiste ali tolerišem
ne volim sad fleke mislim da mi nekad manje smetaju

- - - - - - - - - -

ne moram da budem super popeglana, uf ne znam kakav je to život kad moraš za posao npr nužno da se ispeglaš... mada meni peglaju mali patuljci a ako ne ispeglaju svejedno mi je

- - - - - - - - - -

mada zamišljam kad ne bih izvodila oko dress codea, ono odelo i oni nivoi oblačenja
al ono kad ti se prospu tri masne kapljice pa ih nešto kao četkaš sapunom pa ono ostane i dalje a inače je čisto
eto malo sam napisala ponešto a zeza me tastatura

ajde sad nastavak epizode hehe

- - - - - - - - - -

e dobila sam reputaciju, što da peglam :neutral:

jel ste svi u poslovnom fazonu ovde za posao i život ili možete da ga eskivirate i kako... ono poslovna odeća više ili manje

- - - - - - - - - -

mada svejedno valjda

Odavno sam čula da su prave dame uvek pomalo izgužvane. A zašto? Zato što nose odeću od prirodnih materijala, a prirodni materijali se gužvaju.

(Ovo "prave dame" shvatite uslovno, danas to važi za one koji sebi mogu da priušte elegantnu i kvalitetnu garderobu.)

pa ili peglaš ili ne peglaš mislim, neko možda mora teraju ga na poslu da pegla poslovnu odeću
a ako ne moraš onda je to drugo

- - - - - - - - - -

postoji socijalna podela tkanina i industrijska
trenerku flekas i kecelju a haljinu i sako jok
ja sam izmastio i odelo i nisam vido razliku obezvredjeno i jedno i drugo

- - - - - - - - - -

eskiviram ga tako sto mi svejedno

pa ne bi verovatno odbio posao ako moraš da nosiš odelo, ne bi zato

- - - - - - - - - -

ili bi

Odavno sam čula da su prave dame uvek pomalo izgužvane. A zašto? Zato što nose odeću od prirodnih materijala, a prirodni materijali se gužvaju.

(Ovo "prave dame" shvatite uslovno, danas to važi za one koji sebi mogu da priušte elegantnu i kvalitetnu garderobu.)

pa i srednji sloj se oblači elegantno to se kod nas nekako podrazumeva samo su jeftinije stvari, kao

Back