Ode zelezara u steel

Ljudi ja znam i razumem da ste isfrustrirani malim zaradama i slicno ali ako je neko kriv za to krivi su oni sto su glasali za Milosevica. Svaka vlada od 2000. pa na ovamo je uradila koliko god je mogla. Na zalost da bi mi sad imali plate lupam 1500-2000 eura proci ce jos 20+ godina :(.
Rastu zarade to je evidentno 2003. godine imali smo 150-200e a danas 400-500 pa bice samo je potrebno mnogo vremena i mnogo rada.

Nadam se da ce vlada uspeti da izgura da uvalimo zelezaru i da krenemo dalje.

Potrebno nam je samo vise optimizma i vise investitora. Svako ko moze bi trebalo da se bavi proizvodnjom necega i da izvozimo nesto.

je li koliko te plaćaju za širenje optimizma?
msm, da i ja malo širim optimizam za pare...

Kod nas je sve politika, podeljeni smo na cetnike i partizane,amere i ruse na one koji su za EU i protiv.Samo jedan primer, zbog inata odem na B92 forum i podrzim Putina i otcepljenje Krima oni me trajno banovali PM-a.Ovako nije bilo ni kad je Tito vladao.:konfete:

Živeo sam dosta za vreme Tita i sećam se vica:pitali cigu jel bolje kod Tita il sada u demokratiji.Ciga kaže samo obrnuto kod Tita nisam smeo ništa da kažem,al sam smeo svuda da spavam,sada smem svašta da kažem al nesmem ni u kuću da spavam.
Živa istina.

Živeo sam dosta za vreme Tita i sećam se vica:pitali cigu jel bolje kod Tita il sada u demokratiji.Ciga kaže samo obrnuto kod Tita nisam smeo ništa da kažem,al sam smeo svuda da spavam,sada smem svašta da kažem al nesmem ni u kuću da spavam.
Živa istina.

Amerikanci su pretopili nase tenkove i tesko naoruzanje kad pretope sine od pruge Beograd-Subotica bice opet goodbye Charlie.:zroll:

Back