Ode Sadam

• Začetnik teme Začetnik teme A-man
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Greska je sto su ga ubili, napravice samo muceneika i heroja, za neke naravno, od njega. Bolje je bilo da je trunuo do kraja zivota u zatvoru, posle par godina svi bi na njega zaboravili, ovako ce ga ipak nekako pamtiti. Ipak je smrtna kazna nesto sto demokratija ne poznaje (mozda bih je uveo samo za silovatelje dece).
Pozdrav

On je jedini uveo red u irak i drzao muslimanske ekstremiste pod kontrolom, sada neka je svetu bog u pomoci,a on nije ni prva ni poslednja zrtva koju ce truli zapad da odnese u svom putu ka konacnoj propasti!

a ko je ucestvovao u svim njegovim zlocinima ? ko mu je davao oruzje , ko mu je davao nervni gas , ko mu je davao novac! pa isti taj zapad , a posebno amerika! Oni nekog prvo iskoriste pa ga ubiju , isto je sa djindjicem, pa ja kada dobijem platu , znas koliki deo su odbici za vojsku ? Fakticki ispadne da ja sam finansiram bombardovanje moje zemlje , e bas demokratski! Demokratija je to ali samo za amerikance , evo ja mogu da se slikam na sred kosova sa kokardom poed jame siptara , i nikog nece boleti uvo , a ti samo izjavi da si bio pripadnik vojske za vreme 1998, a to te prvo pitaju da popunis za formulare za vizu , pa ces videti kako ces dobiti fizu , dobices pecat u pasos da si odbijen! znam jer cesto saljem garantna pisma...

a najplaceniji su ljudi koji hoce da rade za americku vojsku i znaju arapski ,i onda kada vidim da su tamo oteli neke civile i pobili , uopste mi nije zao , sta on ima da ide tamo i zaradjuje na tudjoj muci!

Pricas gluposti nacisto! Sadam je bio dobar covek, a Amerika je gomila Jevreja, Nacista i rasista. Sav sljam je otisao preko bare. Najvise mrzim vaske koje seru u korist Amerike!

ZORANNS83:
a najplaceniji su ljudi koji hoce da rade za americku vojsku i znaju arapski ,i onda kada vidim da su tamo oteli neke civile i pobili , uopste mi nije zao , sta on ima da ide tamo i zaradjuje na tudjoj muci!
Jesi li ti normalan covek Zorane? Znas li sta si rekao? Rekao sida je Iracanma Amerika davala naoruzanje! MiG, skad, kalasnjikov, T-72... Sta je tu americko? Znas li neku zenlju osim Amerike i ponekih evropskih govna da ne koristi rusko naoruzanje i negove "modifikacije" ? :mrgreen:

Sukhoi:
Jesi li ti normalan covek Zorane? Znas li sta si rekao? Rekao sida je Iracanma Amerika davala naoruzanje! MiG, skad, kalasnjikov, T-72... Sta je tu americko? Znas li neku zenlju osim Amerike i ponekih evropskih govna da ne koristi rusko naoruzanje i negove "modifikacije" ? :mrgreen:
Jel ti znas ko je najveci pojedinacni kupac ak47 u poslednjih 10 godina ? amerika!!! pa oni time naoruzavaju sve svoje kvislinge i ak47 je najpopularnija jurisna puska u americi ,i po domovma sirom amerike se nalazi preko milion komada...Naravno da su amerikanci pomagali sadama u ratu protiv irana , i upumpavali ogromne pare u njega i irak , jer su hteli od njega da naprave vodecu zemlju u regionu koju ce oni kontrolisati , kada to nisu uspeli i kada sadam nije pristao na to , onda je zavrsio kako je zavrsio! I sta si rekao novo , pa naravno da niko normalan (osim onih koji moraju) nece kupovati americko djubre od oruzja!!!

americko oruzje ima samo dve mane... skupo je , i ne valja!!! I ko je dao pare za t72, za proizvodnju hemiskog i bojnog otrova , za pravljenje orkana (zajedno sa nama su radili na njegovoj proizvodnji) rusi nisu sigurno!!!

ZORANNS83:
Jel ti znas ko je najveci pojedinacni kupac ak47 u poslednjih 10 godina ? amerika!!! pa oni time naoruzavaju sve svoje kvislinge i ak47 je najpopularnija jurisna puska u americi ,i po domovma sirom amerike se nalazi preko milion komada...Naravno da su amerikanci pomagali sadama u ratu protiv irana , i upumpavali ogromne pare u njega i irak , jer su hteli od njega da naprave vodecu zemlju u regionu koju ce oni kontrolisati , kada to nisu uspeli i kada sadam nije pristao na to , onda je zavrsio kako je zavrsio! I sta si rekao novo , pa naravno da niko normalan (osim onih koji moraju) nece kupovati americko djubre od oruzja!!!

Za to si u pravu, ali znas li staje tu lose? Lose je to sto Amesicke svinje na sve strane seru: EEEEEEMMMMMMMM SEEEEESNAAAAAEEEEEST !!!!!!!!!!
I ima mnogo pedera koji im veruju! Evo, sad cu da postavim novu temu M-16, videces kako ce da seru (ne svi, naravno)

Sukhoi:
naoružavala je iran od 5 i neke do kraja 70 ih, e onda kad je reza pahlavi & co popušilo e onda su brzopotezno aktivirali sadama. U suradnji irak-jugoslavija bilo je i maeričkim prstiju, tj. neke prve inicijalne korake su poduzeli amerikanci.
Ali puno mi je zanimljivije,kao kuriozitet, što se tamo sve odvija po familijarnoj bazi. Šahovie, vjerske vođe, američke igrače... sve ostaje u obitelji...
Primjer, kad je sredinom pedesetih izvršen udar u iranu tada je zapovjednih te tajne akcije , zapravo zapovjednih tog područja, bio general schwartzkopf.... sin ga je naslijedio u pustinjskoj oluji.

slazem se da je Sadam bio njihov covek ali kad se oteo kontroli morali su da urade nesto povodom toga.On jeste ubijao svoje protivnike ali nije bio bas"los".nije bio tamo neki musliman koji strogo postuje veru.Dozvolio je alkohol,zene nisu morale da prekrivaju lice itd.Bagdad je vio sila od grada po svemu.Ali sta da se radi kad nisu slozni ko ni mi.Mi bi se pobili izmedju sebe zbog raznih gluposti.Primer je i ovaj forum gde se non stop prepiremo i svako misli da je u pravu(a i jeste svako na svoj nacin).

Sarafim:
slazem se da je Sadam bio njihov covek ali kad se oteo kontroli morali su da urade nesto povodom toga.On jeste ubijao svoje protivnike ali nije bio bas"los".nije bio tamo neki musliman koji strogo postuje veru.Dozvolio je alkohol,zene nisu morale da prekrivaju lice itd.Bagdad je vio sila od grada po svemu.Ali sta da se radi kad nisu slozni ko ni mi.Mi bi se pobili izmedju sebe zbog raznih gluposti.Primer je i ovaj forum gde se non stop prepiremo i svako misli da je u pravu(a i jeste svako na svoj nacin).
Slažem se, Bagdad je stoljećima bio centar svijeta a čak sve do nedavno se prozivao i parizom istoka. Bagdad je bio arapska metropola. Na sadama je zapad(amerikanci) igrao u određenim trenutcima i uvijek je bio pod njihovim pandžama. Zanimljivo je kako je sadam dobio zeleno svijetlo za napad na iran, a još je zanimljivije kako su potaknuli sadama za napad na kuvajt. A par dana uoči svega, James Baker izjavljuje, "nećemo imati nista protiv pokazivanja sile od strane iraka prema kuvajtu" Sadam se uhvatio u njihovu klopku. A jako je i bilo kad je američi vrh uhvatila panika kad se pokazalo da bi se sadam možda i mogao povući iz kuvajta.. onda su išli direktno na sadama i njegovu obitelj, ovaj se nakon toga nije mogao povući.
Ti američki prsti, tj, njihov način rada je tako prepoznatljiv. Taj isti J.baker izjavljuje godinu dana poslije " kriza je untarjugoslavenska stvar" (ili nesto slično)". i opet vuku glavne konce a predstavljaju se kao mirotvorci...
Ali da je sadam bio zločinac..tu nema sumnje.

Back