Ode još jedan Demokrata pod ključ

Lesandar

Buduća legenda
Poruka
27.930
Ухапшен бивши председник општине Сурчин

Пет особа, међу којима и бивши председник општине Сурчин Војислав Јаношевић, ухапшено у наставку акције сузбијања финансијског криминала.

vojislav_janosevic.jpg

У наставку акција на сузбијање финансијског криминала ухапшено је пет особа на челу са бившим председником општине Сурчин Војиславом Јаношевићем.

Поред њега ухапшени су Гвозден Радивојчевић, директор предузећа "Комградња", Јован Миливојевић, бивши директор Јавног предузећа Сурчин, Раде Спасић, надзорни орган општине Сурчин и Светлана Спасеновић, руководилац радова предузећа "Комградња".

Они се сумњиче да су злоупотребом службеног положаја прибавили имовинску корист од близу 28 милиона динара, а за исти износ оштетили буџет општине Сурчин.

Ухапшен бивши председник општине Сурчин

Пет особа, међу којима и бивши председник општине Сурчин Војислав Јаношевић, ухапшено у наставку акције сузбијања финансијског криминала.

Pogledajte prilog 273407

У наставку акција на сузбијање финансијског криминала ухапшено је пет особа на челу са бившим председником општине Сурчин Војиславом Јаношевићем.

Поред њега ухапшени су Гвозден Радивојчевић, директор предузећа "Комградња", Јован Миливојевић, бивши директор Јавног предузећа Сурчин, Раде Спасић, надзорни орган општине Сурчин и Светлана Спасеновић, руководилац радова предузећа "Комградња".

Они се сумњиче да су злоупотребом службеног положаја прибавили имовинску корист од близу 28 милиона динара, а за исти износ оштетили буџет општине Сурчин.

BORANIJA :lol::lol::lol:

Kada će da ćape - MESO :per:

Dal uopste ima smestajnog kapaciteta po prdekanama da se spakuje toliko lopova...
Jos imaju i kuvan obrok o trosku poreskih obveznika na duze vreme...
ko ce bre to da plati...
Neka rade na izgradji brzih pruga Srbije, ili u rudnicima ili u drvno preradjivackoj industriji...

Ma puni smo prepostenih radikala, socijalista, naprednjaka i ostalih moralnih velicina.

sto se tice radikala oni su koliko toliko posteni , mislim koliko je to moguce u zemlji lopova biti posten ....

Ne secam se da sam skorije procitao da je neki radikal zavrsio iza brave, da je krao drzavnu imovinu, muckao, namestao tendere i bavio se ostalim sportskim disciplinama kojima se bave demokrate

sto se tice radikala oni su koliko toliko posteni , mislim koliko je to moguce u zemlji lopova biti posten ....

Ne secam se da sam skorije procitao da je neki radikal zavrsio iza brave, da je krao drzavnu imovinu, muckao, namestao tendere i bavio se ostalim sportskim disciplinama kojima se bave demokrate

Zato što na svakim izborima pucaju sve gore, pa nisu u poziciji da drpaju.
Uostalom, evo ti na vlasti radikala maskiranih u SNS ovce, pa gledaj.

Zato što na svakim izborima pucaju sve gore, pa nisu u poziciji da drpaju.
Uostalom, evo ti na vlasti radikala maskiranih u SNS ovce, pa gledaj.

bili su na vlasti radikali u dosta opstina lokalno i nikakve afere neke bitnije nisu imali.

Znam da je najvece sto su Seselju zamerali to sto je izbeglicama delio besplatne placeve.

na republickoj vlasti isto od 1998 do 2000 i nikakve bitnije afere - osim ako ne racunamo stanove koje su dobili Vucic i Nikolic.

Back