Ode i Lukovic u Uduneze

apsolutno.
Idiotski je da pise deset strana hvalospeva koje svi znamo. Sustina i jeste da kaze precizno sta smatra da ne valja.
v ilicu ako je po tebi sustina biti navijac da volis, places i radujes se a ko tupson samo klimas glavom i ne vidis sta se lose desava onda si u debelom bedaku covece.

Ne vidim zasto bi plakanje kad se izgubi nesto znacilo? Ljudi bre imaju smrtne slucajeve u porodici pa ne puste suze a opet neko se spotakne pa ronda ko lud.. To je individualna stvar svakog pojedinca kako "vari" tugu i bol.

@shalle
ja mislim da dupla kruna omiljenog kluba ne moze biti budjava, moze biti neispunjeno ocekivanje ali budjava nikako.......
a odakle ti to da je partizan smijesan....gledaj realno stvari.....i partizan je imao mnogo problema sa upravom i prodajom igraca pa onda i sa povredama
a ti kazes da je titula bila ocekivana :shock:
meni trenutno partizan ima bolji tim a uostalom vidjece se to sledece sezone.....
Zigic je jedina sansa.....

Ja navijam za Celzi ali nikako ne mogu reci da je titula u engleskoj budjava iako je ona stvarno bila ocekivana.....ali tu je uvijek sledeca godina......treba biti stpljiv
A s tim da navijam za Buducnost i Sutjesku.....sta tek za njih da kazem.....
ali navijas za svoj tim i kad igraci odu i podrzavas ga i kad dobija i kad gubi i uvijek se nadas.....
A Zvezda je ove godine dobijala......treba da budes zadovoljan......Zvezda je uvijek jak tim ali i Partizan i ne treba biti zaslijepljen(nesto mi Partizan uopste nije izgledao kao smijesan tim na zadnjem derbiju-------cak mislim da je bio i bolji)

Звезда је много изгубила продајом играча, а још више одласком спонзора. Није била прецизирана цифра, али се говорило о 3, 4 милки годишње на основу спонзорства (што је довољно да се покрепи половина свих расхода). Кад на то додамо све остале значајније приходе (маркетинг, остале текме, евентуалан улазак у ЛШ и ако је баш неопходно продаја највише једног доброг играча)...лако се види да би Звезда могла да послује сасвим лагано и успешно.

Али не Пикси је умислио да је Слоба и још је довео оног МУФЉУЗА из ЛДП-а зато што је хтео да остане аутономан и да се угради (добије привилегије) од све ближе приватизације. Такође није консултовао спонзоре код продаје играча (а постоје индиције да би они покрили останак играча). Људи, колико год се и тај Мишко накрао...он улаже у Србију, фирма му окреће милијарду е (да толико) на годишњем нивоу...које би то олакшање било за Звезду кад би имала све текуће трошкове покривене (као ово пролеће) и кад би знала да колико год да шкрипе финансије, увек ће бити неко ту да их покрије (и то лагано). А онда би могла да задржи најбоље играче и направи резултат и не само то...те најбоље играче би продавала по много већој цени...то не би била принудна одлука и ситна кинта која се користи да се реше горући проблеми.

Али јбг...за то мораш да уступиш одређене функције...а мене боли уво за то ако видим резултате...
Пикси то није увидео...и уколико резултати у будућности не буду позитивни (а то значи титула и у лазак у ЛШ ако се извуче неки просечан тим)...морално је да оде. Истина...он је највио да ће за ове паре довести квалитетније играче од оних који су продати...па нека време покаже...

shalle87:
Sto bi u prevodu znacilo ako ti kazu da skocis s mosta ti bi skocio jel da?
Ja nisam jedan od onih tupavih navijaca koje nije briga sta se desava unutar kluba vec se smatraju navijacima samo zato sto se deru iz petnih zila na tekmama!
Ne znam sa kojeg to jezika prevodis:"kad ti kazu da skocis sa mosta..."
Procitaj ponovo sta sam ti napisao pa ces izmedju redova da shvatis
1. Ne mesaj se u stvari za koje nisi kompetentan.
2. Radi svoj posao.
3.Niko ti ne brani da imas svoje misljenje, ali suzdrzi se od komentara koji lice na KRITIZERSTVO. Pogotovo, kada zelis da komentarises ozbiljne stvari, ne upotrebljavaj prostacki jezik! "Govnava motka i slicno..."
Ti u stvari nisi navijac. Ti hoces da rukovodis, da sastavljas tim, da treniras...a znas li da svaki od navijaca ima takodje svoje misljenje a mnoga misljenja se razilaze. Zasto mislis da si ti taj koji je najpametniji i koji sve zna. Pogotovu sta ce se desiti kada se uradi ovo ili ono.
4. Komentarisi ono sto je bilo a ne predvidjaj ono sta ce biti. POGRESICES. Ako mislis da ne:IMAS KLADIONICU. Ti sve znas. Pokusaj svoje znanje tamo da upotrebis

tab503:
apsolutno.
Idiotski je da pise deset strana hvalospeva koje svi znamo. Sustina i jeste da kaze precizno sta smatra da ne valja.
v ilicu ako je po tebi sustina biti navijac da volis, places i radujes se a ko tupson samo klimas glavom i ne vidis sta se lose desava onda si u debelom bedaku covece.

Ne vidim zasto bi plakanje kad se izgubi nesto znacilo? Ljudi bre imaju smrtne slucajeve u porodici pa ne puste suze a opet neko se spotakne pa ronda ko lud.. To je individualna stvar svakog pojedinca kako "vari" tugu i bol.
I tebi da kazem:Kada places posle poraza znaci DA VOLIS. A nemoj u plakanju uvek da vidis suze.Place dusa. Place se , bez suza, ponedeljkom kada posle poraza ne smes u skolu jer znas da ces biti meta grobarima. I kada smo vec kod grobara i Partizana.Da li TI
mislis da DELIJA treba da mrzi GROBARA? NE!
DELIJA,( u prevodu VITEZ) je castan i gord. Postuje sebe i svoga protivnika. Velicina DELIJE je u postovanju protivnika. DA li si ti DELIJA?

marco3dx:
ma dajte ljudi koji vam je ****!
sta biste vi uradili da ste u dugovima 7 miliona evra, i ostavili vas sponzori?! sta?!
pa najbolji ekonomisti u srbiji i evropi rade na tom problemu, a vi ste sad tu nasli da nesto pricate sta je uspeh a sta nije! DUPLA KRUNA! LJUDI ALO!!!
jel vi znate sta je to?

ebala vas i LS, bolje i da ne udjemo, samo bi se obrukali... za nas je jos 2-3 godine kup uefa prava stvar!
piksi ima moju punu podrsku, uradio je najbolje sto je mogao! a vi razmislite da li je bilo boljeg resenja...

NAPRED ZVEZDO! UVEK SA TOBOM!
Ti si pravi navijac! Postujes uspeh i ne rugas se nikom
NAPRED ZVEZDO!UVEK SA TOBOM! To je prava poruka jednog DELIJE!
Ps. Samo malo smetaju one vulgarne reci. Neupotrebljavaj ih u sledecim prilozima. Pokazi onim takozvanim navijacima malo vitezstva!

v.v.ilic:
ponedeljkom kada posle poraza ne smes u skolu jer znas da ces biti meta grobarima.
Prijatelju opet ne citas tekst. Ja sam odavno izasao iz klupe i osnovne i srednje i fakultetske ;)
v.v.ilic:
I kada smo vec kod grobara i Partizana.Da li TI
mislis da DELIJA treba da mrzi GROBARA? NE!
To sto si nov na forumu ipak te ne oslobadja odgovornostio da se pripremis kad se nekom obracas. Pogledaj arhivu. Svaki korisnik ima arhivu postova pa malo pogledaj moju. Videces da sam jos odavno u vise navrata na nekim drugim temama pisao na tu temu.
Ja smatram da je to smesno. Mrzeti nekog zato sto navija za drugi tim. Zezati, podbadati da, ali mrzeti nekog zato sto je pripadnik ili navijac drugog (rivalskog) kluba je patologoija
v.v.ilic:
DELIJA,( u prevodu VITEZ) je castan i gord. Postuje sebe i svoga protivnika. Velicina DELIJE je u postovanju protivnika. DA li si ti DELIJA?
Opet ne citas postove. Ja sam bio na Severu i pre Delija. Bio sam kad su vodje bili redom, Peca Panker, Sima Zulu, Arkan, kad su Delije nastajale iz gomile navijackih frakcija kao sti su bili ultras, zulu warriorsi i slicno. O Delijama znam mnogo vise od tebe jer ti si citao i slusao. JA sam doziveo, prema tome nemoj meni soliti pamet i objasnjavati mi ko su Delije i kako se ponasaju.

v.v.ilic:
Ti si pravi navijac! Postujes uspeh i ne rugas se nikom
Svaki rezultat treba postovati ali mu treba dati i vrednost koju ima, nikako ne preuvelicavati. Dupla kruna nije mala stvar pa radilo se i o "beton" ligi a kamoli prvoj saveznoj ali opet po mom misljenju daleko veca stvar bi bila da su prezimili u Evropi i osvojili titulu nego duplu krunu i ispali kad su ispali.
Evropa je ono sta se racuna zbog bodova i respekta tima. Nas bre vise niko u Evropi ne postuje. Dzaba nam one 2 zvezdice na grbu kad nas smatraju za sitnu boraniju sto i jesmo. OK svaka im cast(igracima) Bore se, trude se, postizu rezultat u granicama svojih mogucnosti, osvajaju duplu krunu, svaka cast ali brate to je njihov maksimum i umesto da bar njih zadrze ako ne mogu vec da dovedu jaca pojacanja oni ih prodaju. A najsmesnija je izjava da ce dovesti pojacanja koja ce biti u rangu ako ne i bolja od igraca koji su otisli.
Partizan je pre 3 godine odresio kesu, doveli su par solidnih igraca, trenera i odrzali kostur koji je igrao prethodne sezone i usli su u LS.
Zasto to i Zvezda ne uradi???
Bre opste je pozanto. U LS lezi lova. Dobijaj se ogromne kolicine para za ulazak poa za pobede ( cak i za poraze) pa ulazak u drugu fazu takmicenja, ma bre lova samo dolazi ali ovi nasi slepci to ne mogu da razumeju i to ti je. Sad kad je Zvezdda najzad zaigarala bolje, lepse, iimala atraktivnije igrace stadion se opet napunio. Pre 2 godine nije bilo ni 20% koliko ima sada. To je osnova. Zar mislis da su oni na zapadu ludi kad daju toliku lovu igracima? Ma neee. Oni znaju da ce im se ta lova desetostruko vratiti Kapiram ja da standard nije isti i da Zvezda ne moze da ima lovu kao neki veliki zapadni tim ali ovu sitninu sto su dobili za igrace koji su otisli mogli su da dobiju i da su se plasirali u LS a uz to bi im igraci ostali, jos vise se iskazali i prodali se za jos vecu lovu ali tako se radi kad se misli mozgom a ne lovom koja se mune u dzep. Da li si se zapitao zasto neki veliki tim kupi naseg igraca da mu greje klupu? Zato sto ga plati sitno koliko bi ga platio kad bi postao veliki igrac. Ovako plate ga za sitninu vrednosti koju bi mogao da ima, drze ga sezonu ili dve i ako se ne iskaze (sto je 90% slucaj) prodaju ga nekom drugom timu za pribliznu ili nesto nizu lovu tako da su im gubici zanemraljivi. Da su nasi igraci pametni pa da sami ne idu dok se ne razviju kao igraci jer ovde bar mogu da igraju i napreduju. vredeli bi 10 puta vise.

tab503:
Prijatelju opet ne citas tekst. Ja sam odavno izasao iz klupe i osnovne i srednje i fakultetske ;)

To sto si nov na forumu ipak te ne oslobadja odgovornostio da se pripremis kad se nekom obracas. Pogledaj arhivu. Svaki korisnik ima arhivu postova pa malo pogledaj moju. Videces da sam jos odavno u vise navrata na nekim drugim temama pisao na tu temu.
Ja smatram da je to smesno. Mrzeti nekog zato sto navija za drugi tim. Zezati, podbadati da, ali mrzeti nekog zato sto je pripadnik ili navijac drugog (rivalskog) kluba je patologoija

Opet ne citas postove. Ja sam bio na Severu i pre Delija. Bio sam kad su vodje bili redom, Peca Panker, Sima Zulu, Arkan, kad su Delije nastajale iz gomile navijackih frakcija kao sti su bili ultras, zulu warriorsi i slicno. O Delijama znam mnogo vise od tebe jer ti si citao i slusao. JA sam doziveo, prema tome nemoj meni soliti pamet i objasnjavati mi ko su Delije i kako se ponasaju.
Eto, mladicu, vidis, nekako ni ti ne citas dobro priloge. Nov, ne znaci i neupucen. Ti i ja se dopisujemo preko raznih tema. Citao sam sta si pisao. Ali ni ne znas da je pre Pece Pankera, Sime Zulua i Arkana, bio MILE AJDARIC. Da li si cuo za njega?
A ono sto sam napisao za ponedeljak i bezanje od grobara je figurativno, opisno, da se malo bolje razume. A u vreme dok si ti studirao, ne znam sta, ja sam uveliko u skoli predavao fiziku.
Laku noc. Cujemo se sutra.

Back