Odbrana

Brt nisam imao iskustva ali kad bi mi neko pretio da će da me ubije sigurno ga ne bi napao jer tek mu tad dajem još veći motiv da me ubije a duhovno nikako i jednostavno bih prijavio policiji jer mislim da ne bih ja trebao sam da rešavam problem mada sve zavisi od situacije.

Pazi sad ne bih voleo da zbog mene dobiješ paranoju ali ako ti je taj "ubica" ozbiljan i ako ima navodno jak motiv on će te uhoditi i ubićete u nekoj ulici gde nema nikoga.

P.S: Ubicu sam stavio pod navodnicima jer čovek još ga nije smaknuo sa karte sveta a ne bih da osudim pogrešno čoveka možda samo preti. Ok ne baš samo.

kakave duhovne odbrane?Šta su uopšte duhovne odbrane?
ako te neko ozbiljno fizički napadne i pitanje je života ili smrti tu nema razmišljanja i ide onaj urođeni "bori se ili beži" refleks...a ako je pretnja onda prijava policiji + za svaki slučaj nešto za samoodbranu kod sebe da se ima i to je...

kakave duhovne odbrane?Šta su uopšte duhovne odbrane?
ako te neko ozbiljno fizički napadne i pitanje je života ili smrti tu nema razmišljanja i ide onaj urođeni "bori se ili beži" refleks...a ako je pretnja onda prijava policiji + za svaki slučaj nešto za samoodbranu kod sebe da se ima i to je...
Mozda je mislio ako te neko kindnapuje, pa te drzi negde a ti se molis

Sta radite kad neko hoce da vas ubije?

Branite se? Na koje nacine?

Fizicki, duhovno, uz pomoc tehnologije...

Ako je ozbiljan slucaj.
A govorim iziakustva
Prvo probam da nadjem razloge za to.
To jeste. Pokusam da mislim njegovom glavom i logikom.
Ako ne nadjem biko kakvo opravdanje ..
Pozovem policiju i tamo dam izjavu
Sta mi se desilo i sta sumnjam
Koju pozadinu ima pricu.
AKO ne bude vredelo to..

POkusam da organizujem zivot i skonim se iz situacije .
Jer je u pitanju ne predvidiv mozak

.Ako se to ne smiri.
Onda pocnes da mislis o tome sta je to sto bi nateralo tog coveka da stane.
Ucena..pare..sta.
Jer ako ti neko oduzme mir
Onda je izgubio i on pravo da ima isti.

Back