Glenn Frey
Iskusan
- Poruka
- 5.382
Ja imam jedan super pogled........ i još uvek pali........ znači, bez reči rešavam stvar.![]()
'vakav?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam jedan super pogled........ i još uvek pali........ znači, bez reči rešavam stvar.![]()
...isti k'o moj....
'naci pazi kad sam znao..![]()
ma bitno je da joj stavis do znanja da je tvoje samo tvoje i to je to...![]()
Donecu ti brusni kamen da ih zasiljis kako valja ja sam ti suvise mek za takvu rabotu![]()
i obavezno voljenoj osobi nalepiti na čelu etiketu il ispisati markerom "moje i samo moje"...da drugi vide kako ti braniš "svoju" teritoriju...![]()
E,'vako...missim..pitanje za sve muzjake i zeMke..
Da li ste nekada bili u situaciji,da vam je neko dir'o vasu zeMkicu/muzjaka,i da ste bili primorani da ih oterate i sl?Kojim metodama ste se koristili u borbi sa koMkurencijom?
Ljubi glenn...![]()
Jesam jednom kad sam bila mala
Oterala sam je recima "Bezi bre, kucko jedna odvratna, ovo je ozbiljna prica"
Mislim, toga se secam, al` mislim da je bilo i gorehehe
Njah...ovi nokti(prsti) su samo za dijamante....kamenje je premekano....![]()
Odlično, ali nemoj da se braniš... mislim, guza je velika teritorija, a ja bih samo mali bajt![]()
Ako sam rekla da smes onda smes sve![]()
Sjajno, ali molio bih te da pružiš malo otpora, da ne kapituliraš odmah... k'o Italija
![]()
E,'vako...missim..pitanje za sve muzjake i zeMke..
Da li ste nekada bili u situaciji,da vam je neko dir'o vasu zeMkicu/muzjaka,i da ste bili primorani da ih oterate i sl?Kojim metodama ste se koristili u borbi sa koMkurencijom?
Ljubi glenn...![]()