gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
U Evropu tj. u tri lepe p.m.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
commodore:Sto nije gledao prenos rusenja berlinskog zida...
jomini:Ima 4 kuće, dve u BG i dve u Požarevcu. Cena 4000000e zajedno! Otkud???![]()
sve apsolutno tachnoCekam kuma:To sto je za 10g. unazadio zemlju za narednih 100.marlon:Samo jedan odgovor. Koji je najveci zlocin Slobodana Milosevica?
A najgore je to sto njegovo "djubre iz naseg dvorista" jos nije pocisceno, a kako stvari stoje nikad i nece.
Kad kazem "djubre", mislim na sve one njegove bivse i sadasnje saradnike, simpatizere, kriminalce, koji su se obogatili kradjom i otimachinom, pa sada mashu milionima evra i kupuju sve po Srbiji, sklapaju dil sa politicharima iz vlasti. Kupuju i sudije, policiju, grade pozicije za naredno stogodisnje vladanje Srbijom.
To su sada ugledni biznismeni, cisti kao suza, sa ispeglanim biografijama, sa bisernim osmesima(kad gostuju na TV-u).
Najgore je sto se mi navikavamo polako na taj smrad(nekima mirishe dobro), nemocni da bilo sta promenimo, jer ne moze se sam protiv sistema.
Lakse nam je pokazivati prstom na komsijino djubre.
Da li neko od vas uopste ima ideju, kako se izboriti sa kriminalom u Srbiji, kad su nam sve moguce institucije zarazene korupcijom.
crow:mozda nam je trebala prava revolucija 5 oktobra, da se zemlja ochisti od gamadi... al sad je kasno
![]()
ma koja revolucija... da je cobeksov aparat visio na terazijama, za primer i "da se ne ponovi!!!", svi do jednoga... imali bi drugachiju sliku danas. ovako... izdali gazdu, primirili se, nashli onog teletabiza koshtunicu za male pare, a ja i moji prijatelji opet kao izlaz vidimo jedino emigraciju...Petar_FPN:prava revolucija se dogodila 5.oktobra,samo je posle zaje_ana...nemoj da mi to relativizujes..
Nexus 6:pa onda smo svi teletabisi ako moze neko drugi da odlucuje za nas...
i emigracija nije resenje...